![]() |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik Alıntı:
ulaşmak isteyen arkadaşlarımız buradan veya özelden sana ulaşabilirler.. cep numarası yazmak doğru olmadığı için editledim actionsmile |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik sedece müzikmi dinliyecez |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik cok tesekkurler |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik cok cok tesekkur ettim |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik henüz dinlemedim ama işe yaradığına kesinlikle eminim işin özüde ininçta yatar. sahra1975 ten sevgilerle....12389 ışık ve sevgiyle... |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik ya yanlış yazdım inanç diyecektim ... |
Cevap: Ynt: Kendine Güven Klasik Müzik ben arada kısık seste adam konuşuo gibi algılıorm bişeyler diyor ama tam anlamıyorum ..normal mi |
Cevap: Ynt: Kendine Güven Klasik Müzik merhaba defoni telkinler ritimli okunduğu için müziğin azaldığı anlarda konuşma sesi duymanız normal.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri yukarıdaki linki vaktiniz olduğunda incelerseniz eğer, merak ettiğiniz bir çok soruya cevap bulabilirsiniz. sevgiler actionsmile |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik ben de yeni şimdi başladım İnşallah gerisini getiririm |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik selam telkin cd sini indiremiyorum neden bana yardımcı olurmusunuz ben yeniyim teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 AM. |