![]() |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik merhaba ben yeni üye oldum sucluluk ve ego telkinleri ,erteleme ve kendine güven i indirdim .bugün bi kaç kes suclukluk telkini dinledim ama neye göre nasıl dinleyecegim bilemedim.hiçaralıksız 80 saatmi ? öncebirini 80 saat sonra diğerlerinimi .hepsini bir 80 saat içindemi dinlicem kafam karıstı cook .yardım ederseniz sevinirim .sınava hazırlanacagım .kısa sürede kendime gelmem lazım !! |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik ya ben sadece bunla başlasam etkili olurmu özellikle kızlarla konusurken cok utanıyorum ya hiç yapmadıgım hareketler sesim tuhaf oluyo zor konusuyom resmen :( |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik yaklaşık bir haftadır dinliyorum ve işe yarıyo bence |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik bu gerçekten çok hoş bir müzik :$ insanı motive ediyor cesaret veriyor. Bu tarz müzikleri günde ne kadar dinlemem gerekiyor? yani telkinleri fazla dinlersem başıma dert alır mıyım? |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik ben de cavabını alabilir miyim?neden sadece müzik var?özelden yanıtlarsanız sevinirim ;) |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik bu telkinde şarkının sözleri de var ? Diğer telkin mp3 lerinde böyle birşey yoktu, bunda niye böyle. |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik Arkadaşlar ben kendine güven doğa dinliyorum ama şimdi sizin yorumlarınıza baktım galiba kendine güven klasik daha etki ediyor öyle mi?.. |
Cevap: Kendine Güven Klasik Müzik Alıntı:
Kendine güven kalsik dinlerken etkilendim de doğa dinlerken öyle dinlememiştim ne dersiniz ama nedense içimde bir korku oldu kendine güven klsik dinlerken neden acaba?.. Dinleemsem mi?.. Çok kararsız kaldım... |
Cevap: Ynt: Kendine Güven Klasik Müzik Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 PM. |