Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız En temel algıyı yakalamak Bir taraftan yaşıyoruz, bir taraftan tekâmül etmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan da bunlar bir birinden ayrı şeylermiş gibi davranıyoruz. Gerçek hayat ve spritüel hayat diye bir ayrım yaratıyoruz. Zihinsel bilgi olarak aslında bunların birbirinden ayrı olmadığını bilsek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-05-2009, 09:42 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

En temel algıyı yakalamak

Bir taraftan yaşıyoruz, bir taraftan tekâmül etmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan da bunlar bir birinden ayrı şeylermiş gibi davranıyoruz. Gerçek hayat ve spritüel hayat diye bir ayrım yaratıyoruz.
Zihinsel bilgi olarak aslında bunların birbirinden ayrı olmadığını bilsek de; zihinsel bilgi içselleşemediğinden, bu bilgi hayatımıza dair olamıyor.


Hayatımıza baktığımızda, zihinsel olarak bildiğimiz ama hayatımıza dair olamamış ne kadar çok konu olduğunu görürüz.

Neden bütün bu bilgileri, defalarca kitaplarda okumuş olmamıza, yüzlerce kez çevremizdeki insanlardan duymuş olmamıza ve hatta binlerce kez kendimize tekrarlamış olmamıza rağmen içselleşmezler ve hayatımıza dair olmazlar?

Aslında bunun nedeni, neredeyse tüm kanallık bilgilerinin söylediği bir ifade de yatıyor. Kanallar hep derler ki;

“Bu konu o kadar basittir ki, siz anlayamazsınız! Sizin anlayabilmeniz için konuyu karmaşıklaştırarak anlatmak zorunda kalıyoruz!”.
Biz gerçekten de her şeyi çok karmaşıkmış, karmaşık olmazsa gerçek olamazmış gibi algılıyoruz.


Kendi kendimize zihnin algılayamadığı bir şekilde, çok katmanlı algı boyutları olan mükemmel bir oyun kurmuşuz. Öyle bir sistem ki; içindeki tüm bireylere kendi farkındalık düzeylerinde farklı katmanlardan anlamlar açılıyor.

Herkes içinde bulunduğu katmanda açılan anlam ile kendi doğrusunu keşfediyor. Bu anlamların hepsi doğru, dolayısıyla sistem içinde mutlak doğru diye bir şeyden bahsedilemiyor. Her katmandan bilgilerin doğru olması, tabi ki o katmanın ve bilginin illüzyonun içinden bir algı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bir bilgi ne kadar üst katmandan ise o kadar illüzyonun içinde ve o kadar karmaşık hale gelmektedir. Böyle bir bilgi sadece zihin düzlemine hitap edebilir, sezgisel boyuta geçemez ve içselleşemez.

Aslında zihinsel olarak anlaşılmış olan bilgi bile aktarılanın; zihnin sınırları, kısıtları, kalıp ve yargıları doğrultusunda, çarpıtılmış halidir. Yani bilgi giderek daha da içinden çıkılmaz ve bize yol gösteremez hale gelmektedir.

Baktığımızda hepsi çok derin anlamlar içeren bilgilerdir. Hepsi çok doğru ve gerçek… Bu bilgiler bizlere çok şey ifade ederler. İfadeler en temel algıya doğru yolculuğunda, çok şey ifade etmekten uzaklaşarak, daha sade ve temel bir noktaya doğru odaklanır.

Bu temel nokta kendi içinde tüm açılımları içermekte olduğundan çok basittir ve bu yalınlık hali içinde bize konuyla ilgili bir kapı açılır. Konu artık çok derin, karmaşık ve ne yapabileceğimizi göremediğimiz bir halden; çözümün tam da gözümüzün önünde durduğu bir noktaya gelir.

O kadar yalın ve basittir ki, konu ile ilgili acilim bizlerin gözü önünde olduğu halde; önünden, yanından, arkasından geçer ama bir türlü göremeyiz.

Zihin için her şey çok daha karmaşık olmak zorundadır. Zaman içinde o kadar çok şey fark edilmiş ve bu fark edilen şeyler o kadar sadelikten uzak, üst katmanlardadır ki; sonunda kişi bir farkındalıklar denizinde yüzmeye baslar.

Bu farkındalıklar denizi, zihinsel boyutta kalmış ve içselleşememiş bilgilerden oluşmaktadır. Kişi artık bütün bu bilgilerin karmaşıklığı sonucunda, çok daha karmaşık bir surecin parçası olduğunu düşünmeye başlar.

Hayatın, yaşamın amacını sorgulamaya baslar. Yaşamın amacı aslında yaşamak ve olanı olduğu gibi AN’da deneyimlemekten başka bir şey midir?
Peki, en temel algıyı nasıl görebiliriz?
Herhangi bir uç noktada deneyim yasadığınız anı (mesela kıskançlık krizi veya öfke patlaması) hatırlıyor musunuz? Böyle bir deneyim sırasında içinizde öyle güçlü bir enerji yükselir ki; bu enerjiyi hissetmemek, yok saymak mümkün değildir.


İnsanoğlu, bu enerjiyi ya çok acı çekerek içine bastırır ki; bu durum önce bir birikim yapar ve ilgili kişiye ve konuya kısa bir süre sonra anlamsız öfke patlamaları ve kavgalar yaşanmaya başlanır.

Eğer kişi bu içine attıklarını uzun bir süre bastırırsa, bu kişiyi hasta eder. Ya da kişi bu enerji daha yükselirken dış dünyaya yöneltilir, yakar, yıkar, arkasında bir yıkıntı bırakır. Sonra bir bakar ki; kıskançlıkmış...

Her iki davranışta kişinin OLAN'dan kaçış halidir. Bu durumda OLAN; içimizde yükselmekte olan enerjide yatmaktadır. Oysa bu enerjiyi bastırmak ya da savurup yok etmek OLAN'ın kendini açığa çıkarmasına engel olmaktadır.

Tek yapılacak olan içimize bakmak ve bu enerji bize ne gösteriyor olursa olsun, hangi yüzleşmemizi tetikliyor olursa olsun ve hatta bize o anda ne kadar acı gelirse gelsin bu enerjiyi kucaklamaktır.

Eğer bu enerjiyi olduğu gibi kabul eder ve kucaklarsak, görevini yapmasına izin vermiş oluruz. Bu enerjinin görevi bizim yüzleşmemizi sağlamaktır. Yüzleşmek ise tekâmülü getirir.

İşin güzel olan tarafı, enerji doğası gereği akışkan olduğundan görevini gerçekleştirip akıp topraklanacaktır ve geriye kalacak olan Tanrısal bir mutluluk ve huzur hali olur.

Tüm bunlar; içimizde o enerji yükselmeye başladığında, zihnin henüz aktif olmadığı o AN içinde yaşanır. Yapmamız gereken tek şey dış dünyaya odaklanmayı bırakıp, o AN içinde içimize dönebilmektir.

Eğer zihin "bu bana ne göstermek istiyor?" diye sormaya başladıysa geçmiş olsun. Zihin aktifken bu deneyimi yaşayamıyoruz. Bir sonraki AN belki içimize dönebiliriz...

İÇ DÜNYAMIZDAN BAĞIMSIZ BİR DIŞ DÜNYA YOKTUR”. Dış dünya kişinin varlığından bağımsız bir şekilde varlığını sürdürür gibi algılanabilir ama aslında kişinin iç dünyasının illüzyonik bir yansımasından başka bir şey değildir.

Değişime ve tekâmüle karşı hep bir dirençten bahsedilir. Bizlere “Direniyorsun, önce direnci bırakmalısın” denir. Bizler ise neye ve nasıl direndiğimizi bile çoğunlukla fark edemiyor durumda oluruz.

Aslında konuya dair en temel algıyı yakaladığımızda direnç diye adlandırdığımız durum kendiliğinden kaybolur. Hayatımıza bakalım, en temel algıyı yakalayamadığımız için tekâmüle direndiğimiz konular var mı? Nelere direniyoruz?

Hala hayatı kurban ve acı kimliklerimizle, dış dünya algısında mı deneyimliyoruz? Yoksa iç dünyamıza bakarak, “En Temel Algıyı” yakalayabiliyor muyuz? Hayatımızda hep her konuda "En Temel Algıyı Yakalayabilmemiz" ve tekâmüle direnmememiz dileğimle.

alıntı..


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2009, 12:46 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
suxvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 27
Tesekkür: 23
27 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suxvegas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Bunu bir kaç örekle pekiştirebilirseniz çok memnun olurum.

Mesela içinizde yükselen ve bir davranış veya tutum karşısında ani gelen enerji yükselmesi ( öfke, hiddet, kıskançlıkvs.) karşısında hemen yapmamız gereken nedir?

Anında karşılık vermek duygu patlaması, akıp yıkma kıskançlık mesela..
İçe atma, bastırma ki bu da olumsuz
Görmezden gelme, yine bastıra...

Mesela böyle bir durumda nasıl hareket edeceğiz ve bunun akmasını nasıl sağlayacağız?? Karşımızdaki kişiye de o yada bu nedenle de çok sinirlenmişiz, yada içimiz acımış, yada alınmışız vs...

Tam anlamı ile tarif edebilir misiniz
Çok teşekkür ederim..
suxvegas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 05:23 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
donusturucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 553
35 Mesajinıza toplam 393 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
donusturucu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

OLDUĞU GİBİ KABUL EDİN DUYGUYU KARŞI ÇIKMAYIN SİZ İTTİKÇE SİZE DAHA ÇOK ACI VERİR.eĞER TANRIDAN GELDİĞİNE İNANARAK KABUL EDERSENİZ BU SİZİNLE BİRLİKTE DEĞİŞECEKTİR..SEVGİMLE.
donusturucu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 05:32 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: güsel izmir
Mesajlar: 131
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough
Standart Cevap: EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

yani :??

evet tanrıdan geldiğine inanıyorum tabii, ama tepkim ne yönde olmalı, akmasını nasıl sağlayabilirim,?? şarkı mı söylemeli,, yokmuş gibi mi yapmalı,, içten içe sinirlenip sinirlenip yavaş yavaş sönmesini beklememiz akıp gitmesine izin vermemiz mi demek.. ama ben tepki vermezsem her halukarda bastırmış olmuyormuyum..

kabullenme tepkim nasıl olmalı, mesela ??

çok mu karıştı

teşekkür ederim,
sam
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 10:36 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
donusturucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 553
35 Mesajinıza toplam 393 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
donusturucu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

OL duğun gibi davran nasıl davranmam gerekiyor diye düşünme kızmak istiyorsan kız hiçbir duyguna blokaj koyma bırak içinden nasıl davranmam gerektiğine inanıyorsan öyle davran.Olması gereken nasılsa hiçbirşeyini engeleme şöylemi olmalı böylemi olmalı diyede düşünme rahat ol iç huzurun varsa bi ikilimleride yaşamayacaksın!!!Acıktıysan yemek ye susadıysan su iç bağırman gerekiorsa bağır gülmek istiyorsan gül NE İSEN O OL!!!!
donusturucu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2009, 09:46 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: güsel izmir
Mesajlar: 131
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough
Standart Cevap: EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

açıklamanız için çok teşekkür ederim dönüştürücü,

sevgiler,
sam
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
algiyi, temel, yakalamak


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım EN TEMEL ALGIYI YAKALAMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız En temel algıyı yakalamak Bir taraftan yaşıyoruz, bir taraftan tekâmül etmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan da bunlar bir birinden ayrı şeylermiş gibi davranıyoruz. Gerçek hayat ve spritüel hayat diye bir ayrım yaratıyoruz. Zihinsel bilgi olarak aslında bunların birbirinden ayrı olmadığını bilsek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.