| ||||||||||
|
Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Ne yapa bilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maxaslan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ilk önce kekemeliği iyi analiz etmek lazım burdaki can alıcı soru şu yanlızken kekelemeden konuşa biliyormusunuz cevabınız evetse sizde yapısal hiç bir kusur yok bunu bilin , ikinci husus yalnızken konuşa biliyorsanız başkasının yanındada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
İşte budur.Canten Kaya'nın bir seminerine katılmıştım kendisi çok espiritüel bi bey başarının yollarıyla ve cesaretle ilgili bazı tüyolar vermişti ![]() Acayip bi enerjisi vardı.Neyse çok uzatmadan söyleyeyim bu bize seminer verip yüreklendiren beyfendi de bi zamanlar kekemeymiş.Bir zamanlar diyorum çünkküüüü.Bi düşünün...Adam kekeme ama koskoca kalabalığa karşı geçmiş bikaç saat süren konuşma yapıyor ya ![]() Olayın özü de şu korkuyu tanımak ve yenmek! Neden vücudun kasılıyo kendini kaybediyosun biriyle konuşurken?Neden kekemelik başgösteriyor?REZİL OLMA KORKUSU!Önce bunu tanıyın...Sonra kendinizi kabul edin nedir ki ya insanlar benden korksun:p Tabi şaka bu ![]() ![]() ![]() yukardaki arkadaşımızın dediği gibi önce olayın özünü bilmek şart arkadaşım umarım derdine çare bulursun ![]()
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Ne yapa bilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maxaslan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ilk önce kekemeliği iyi analiz etmek lazım burdaki can alıcı soru şu yanlızken kekelemeden konuşa biliyormusunuz cevabınız evetse sizde yapısal hiç bir kusur yok bunu bilin , ikinci husus yalnızken konuşa biliyorsanız başkasının yanındada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi