![]() |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme Cin mi peri mi akılımızın oyunumu biliç altımı bilinç yanımı bilmem ama korkarım karanlıktan sevmem,öyle kapı arkasına saklanıp korkutanlarda ürkerim |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme sorun oturmak değil bende uykuya dalmak yada uyanınca loş veya karanlık ortamda olmam |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme Birde olumlu açıdan bakarsak karanlık korkusu olanlar korku filmlerinden çok keyif aliyorlar.Kardeşim sanki filmin içine girip olayı yaşıyor. Güzel tespit aynen öyle super uzun süredir izlemiyorum canım çekti yarın bi bakim.Sizede gecenin en köründe tek başınıza izlemenizi tavsiye edicem ama aşmışsınız siz Atakan abi sapkal89 |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme Alıntı:
Bundan iyi bir bilge hikayesi çıkar..... Bir gün korkuyu aramak üzere yola düşmüş bir genç. Demişler ki git şu dağın arkasında bir bilge var onun yanında kal o sana öğretir. Genç gitmiş dağın arkasına. Bilgeye demiş ki korkuyu öğrenmek istiyorum. Bilge demiş ki.. Bak şimdi eğer sene 2000 olsaydi karanlik korkusu bir işe yarardi. Film izlerdin... Oysa şimdi daha icad edilmedi ampül.. Ne yapcan demiş... |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme Ben de karanlıktan korkmuyorum, tersine bir sorun varsa düşünmem çözmem gereken karanlık odaya çekilirim. Kendimle daha iyi başbaşa kaldığımı düşünüyorum.Tam konsantre oluyorum. Karanlıkta uyuyorum ve normal odadaki 8 saat uykunun yerine 5 saatte dinlenmiş zinde uyanıyorum. |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme ya evet o açıdan hiç düşünmemiştim. y789 Bu bizim kuşağın garip bi davranışı olsa gerek khkh56 |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme yakamoza katılıyorum. karanlıkta düşününce tam konsantreyle daha üretici olunabilir. benim açımdanda; Birde karanlıkta düşünmek korkudanda işe yarayabilir.Beynin düşünürken pasif kaldığı bölgelerde harekete geçiyor olabilir. |
Karanlıkta bir şeyleri benzetme Sana komik bişi söyliyim eskiden yatağın altından insan kafaları görürdüm ayak ucundan öle bakarlardı o yok artık ve beni şaşırtan bir erkeğinde bunları yaşıyor olması korkunun cinsiyeti yok şaşkın |
Ynt: Karanlıkta bir şeyleri benzetme Bendede karanlik korkusu basladi, bayada rahatsiz edici, eskiden Atakan gibi karanliktan zerre kadar korkmazdim ama simdi ne deyisti bilemiyorum, sanki karanliktan kotu ve korkutucu birseyler cikacakmis gibi surekli tedirgin oluyorum. Birde son bir aydir esim olurse ne yaparim korkusuna taktim kafayi ve sanirim bu karanlik korkumla baglantili cunku evde nasil yalniz yasarim diye korkuyorum, yani kirkindan sonra boyle seyler yasamak biraz utandirici ama ne yapayim cok tedirginim, bu korkuyu nasil yenebiliriz onerisi olan varmi arkadaslar ciddi yardima ihtiyacim var sanirim sad456 |
Ynt: Karanlıkta bir şeyleri benzetme ben 3 yıldır yalnız yaşadığım için ölürsem ne zaman yokluğumu farkedecekler diye korkuyorum. gerçi ozaman farkındalığımı yitirmiş olacağım y789 birde meditasyon yaparken hayal ablam o tatlı sesiyle "yüksek benliğinizi karşılayın" dediğinde çok korkuyorum. yüksek benliğimin benle bütünleşecek olması beni gerçek anlamda korkutuyor ve konsantrasyonumu bozuyor. bende bu korkuma bir anlam veremedim sadanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 AM. |