Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Karanlık Korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/)
-   -   Karanlıkta bir şeyleri benzetme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/1033-karanlikta-bir-seyleri-benzetme.html)

pisimbat 17-03-2007 08:09 PM

Karanlıkta bir şeyleri benzetme

valla ben bişiler görüyorumda kabusmu halisinasyonmu bilmiyorum,şöyle açıkamak isityorum.yatattığımda en az bir saat sonra uyuya biliyorum 3 te yattım 4 te uyudum diyelim saat 5 civarı gözüm açılıoyada bana öyle geliyor karşımdaki karyolamın üstünde duran oyuncak yada bir eşyanın hareket ettini sanıyorum sonra kendi kendime saçmalıyorsun bu olmaz diyorum tekrar gözümü açıp kapıyorum ya perde arkasında biri varmış gibi geliyor yada asılı duran havlu farklı görünüyor gözüme bu olaylar böyle sürüp gidiyor,korkmuyorum ama tedirgin oluyorum eskiden çok daah fazla olurdu son zamanlarada azaldı

murat 17-03-2007 08:22 PM

Kabus Görüyor musunuz?

pisimbat benzer durumlar bendede oluyor.Yanlız bir fark var ben tırsıyorum o durumlarda.Hatta tek olduğum bir gece yarısında elektriklerde gitmişti neyse hatırlamak istemiyorum terli345 ağla

hayatimdegisti 17-03-2007 09:44 PM

Kabus Görüyor musunuz?

Bu kabus değil aslında karanlık korkusu bence....O bölüme taşıyayım bu konuda ki deneyimlerinizi paylaşin..

skorpy 17-03-2007 09:46 PM

Kabus Görüyor musunuz?

ben geçen rüyamda çok tuhaf şeyler gördüm uyandım ve sevindim rüyaymış diye

hayatimdegisti 17-03-2007 09:52 PM

Kabus gördükten sonra en güzel kısım uyanması oluyor zaten.Seviniyorsunuz iyi ki gerçek değilmiş diye.Aslında daha bir mutlu oluyor insan ne dersiniz dl78

etterna_ 17-03-2007 10:16 PM

bu tarz şeylere sanırım o üç harfli yaratıklar sebep oluyo. Birşey okudum onlar hakkında;
eğer insanlara bi zarar verirlerse (yani öldürmek gibi-korkudan-)
allah hiç bi zaman affetmezmiş onları, cehenneme atarmış.
Ben artık çok rahatım
, çünkü bana görünürlerse ben kesin ölürüm y789
allah onları hiç bi zaman affetmez (düşüncelerimizi de okuyolarmış)
tehtit ediyom onları.
ama yine karanlıktan korkuyom o ayrı actionsmile

hayatimdegisti 17-03-2007 10:32 PM

Bu konu yani üç harfli konusu oldukça suistimale açık bir konu.En son bir haber vardi geçenlerde ruhsal sorunu olan bir vatandaşımızı üç harfliden kurtarmak maksatı ile öldüren bir kişi tutuklandi.
En son yapmak istediğim şey bu konuyu tartışmaya açmaktır.
Biz keyifli bir görüntü ile bağlayalım konuyu.Gerçi film mizahi ancak gerçekte yapilanlar ve yaşananlar bundan farkli değil.
[youtube=425,350]uYse8VziyWE[/youtube]

etterna_ 17-03-2007 10:41 PM

haklısın atakan t678 bence de bu konu kapansın gitsin.

murat 17-03-2007 10:46 PM

evde teksem yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum yinede benim bahtıma olağan üstü şeyler olabiliyor.elektrik kesintisi,sağdan soldan çok net gelen sesler gibi.en son dün gece ödüm patlıyordu.Gece saat 2 gibi evde çıt yok internette geziniyorum birden fısssssssss sssss sss ss s diye sesler gelmeye başladı.1 dakika falan sürdü ama sesin geldiği tarafa bakmaya bile korkyorum ben.tamam bu sefer geldiler kaçış yok dedim kendime. terli345 bu kadar düşünürsem olacağı buydu zaten.Ampullerden bir taneside yanıp yanıp sönmeye başlayınca düşünün artık o andaki halimi. şaşkın Ampülün biri tamamen gidince çözdüm olayı ampul patlamış.Beyaz ampuller patlarken böyle sesler çıkarırmış önceden.Olayı çözünce ben bi mutlu oldum bi mutlu oldum bastım kahkahayı gece yarısı kendi kendime. wave
---sansürledim---

hayatimdegisti 17-03-2007 10:57 PM

Sinir bozmak gibi olmasin arkadaşlarda bende durum tam tersi...Valla otururum karanlıkta ne olacak.. t678
Birde küçükken kardeşim korkardi karanliktan.Böyle bir fener alip karanlik odaya giderdik.Korktuğu şey olunca.Feneri yakip bak işte o korktuğun şey ceket vs diye gösterirdim.. super

Birde olumlu açıdan bakarsak karanlık korkusu olanlar korku filmlerinden çok keyif aliyorlar.Kardeşim sanki filmin içine girip olayı yaşıyor.
Çığlık çığlığa izler filmleri.. sevincli
Ben ise şasırım "Bunun nesi korkunç diye" hiç keyif almam korku filmlerinden sadanim

pisimbat 17-03-2007 10:58 PM

Cin mi peri mi akılımızın oyunumu biliç altımı bilinç yanımı bilmem ama korkarım karanlıktan sevmem,öyle kapı arkasına saklanıp korkutanlarda ürkerim

pisimbat 17-03-2007 10:59 PM

sorun oturmak değil bende uykuya dalmak yada uyanınca loş veya karanlık ortamda olmam

murat 17-03-2007 11:03 PM

Birde olumlu açıdan bakarsak karanlık korkusu olanlar korku filmlerinden çok keyif aliyorlar.Kardeşim sanki filmin içine girip olayı yaşıyor. Güzel tespit aynen öyle super uzun süredir izlemiyorum canım çekti yarın bi bakim.Sizede gecenin en köründe tek başınıza izlemenizi tavsiye edicem ama aşmışsınız siz Atakan abi sapkal89

hayatimdegisti 17-03-2007 11:08 PM

Alıntı:

murat Nickli Üyeden Alıntı
Birde olumlu açıdan bakarsak karanlık korkusu olanlar korku filmlerinden çok keyif aliyorlar.Kardeşim sanki filmin içine girip olayı yaşıyor. Güzel tespit aynen öyle super uzun süredir izlemiyorum canım çekti yarın bi bakim.Sizede gecenin en köründe tek başınıza izlemenizi tavsiye edicem ama aşmışsınız siz Atakan abi sapkal89

Bundan iyi bir bilge hikayesi çıkar.....

Bir gün korkuyu aramak üzere yola düşmüş bir genç.

Demişler ki git şu dağın arkasında bir bilge var onun yanında kal o sana öğretir.
Genç gitmiş dağın arkasına.
Bilgeye demiş ki korkuyu öğrenmek istiyorum.
Bilge demiş ki..
Bak şimdi eğer sene 2000 olsaydi karanlik korkusu bir işe yarardi.
Film izlerdin...
Oysa şimdi daha icad edilmedi ampül..
Ne yapcan demiş...

yakamoz 17-03-2007 11:13 PM

Ben de karanlıktan korkmuyorum, tersine bir sorun varsa düşünmem çözmem gereken karanlık odaya çekilirim. Kendimle daha iyi başbaşa kaldığımı düşünüyorum.Tam konsantre oluyorum.
Karanlıkta uyuyorum ve normal odadaki 8 saat uykunun yerine 5 saatte dinlenmiş zinde uyanıyorum.

etterna_ 17-03-2007 11:13 PM

ya evet o açıdan hiç düşünmemiştim. y789 Bu bizim kuşağın garip bi davranışı olsa gerek khkh56

murat 17-03-2007 11:23 PM

yakamoza katılıyorum. karanlıkta düşününce tam konsantreyle daha üretici olunabilir.
benim açımdanda;
Birde karanlıkta düşünmek korkudanda işe yarayabilir.Beynin düşünürken pasif kaldığı bölgelerde harekete geçiyor olabilir.

pisimbat 17-03-2007 11:30 PM

Sana komik bişi söyliyim eskiden yatağın altından insan kafaları görürdüm ayak ucundan öle bakarlardı o yok artık ve beni şaşırtan bir erkeğinde bunları yaşıyor olması korkunun cinsiyeti yok şaşkın

ozel 25-04-2008 08:29 PM

Ynt: Karanlıkta bir şeyleri benzetme

Bendede karanlik korkusu basladi, bayada rahatsiz edici, eskiden Atakan gibi karanliktan zerre kadar korkmazdim ama simdi ne deyisti bilemiyorum, sanki karanliktan kotu ve korkutucu birseyler cikacakmis gibi surekli tedirgin oluyorum. Birde son bir aydir esim olurse ne yaparim korkusuna taktim kafayi ve sanirim bu karanlik korkumla baglantili cunku evde nasil yalniz yasarim diye korkuyorum, yani kirkindan sonra boyle seyler yasamak biraz utandirici ama ne yapayim cok tedirginim, bu korkuyu nasil yenebiliriz onerisi olan varmi arkadaslar ciddi yardima ihtiyacim var sanirim sad456

sanemce 26-04-2008 01:13 PM

ben 3 yıldır yalnız yaşadığım için ölürsem ne zaman yokluğumu farkedecekler diye korkuyorum. gerçi ozaman farkındalığımı yitirmiş olacağım y789

birde meditasyon yaparken hayal ablam o tatlı sesiyle "yüksek benliğinizi karşılayın" dediğinde çok korkuyorum. yüksek benliğimin benle bütünleşecek olması beni gerçek anlamda korkutuyor ve konsantrasyonumu bozuyor. bende bu korkuma bir anlam veremedim sadanim

kamil5 28-04-2008 08:01 PM

korkunuzun doruklarına gidin. mesela yükseklik korkusu olan bir heyfel kulesine çıksın. 44 karanlık korkusu olan gece tek başına bir odada hiç ışığı yakmadan kalsın hatta bunu 1 hafta veya 1 ay yaparsa artık aydınlıktan korkmaya başlar. ayrıca elektiriktende tasarruf etmiş olursunuz super ayrıca ALLAH kimseye kaldıramayacağı derdi yüklemez derler ya. bence kimseye kaldıramayacağı korkuyu da yüklemez. super .ayrıca korkuyu yenmek için sureler ve dua lar da var.

Herr_Mannelig 12-08-2009 01:43 PM

Cevap: Karanlıkta bir şeyleri benzetme

bende karanlıktan korkuyorum.akşam oldumu evde yanlız çok zor duruyorum.yada gece yatarken falan sanki biri varmışda evde dolanıyomuş gibi falan hissdiyorum.öyle şeyleri düşündüğümden ,sanki gözümle görmüş gibi oluyorum sanırım.karanlık ve yanlızsam mutfağa tuvalete gitmeye falan bile korkuyorum.sanki arkamdan biri geliyomuş gibi düşünürüm..

bunun için dualarda okuyorum,, bi akşam hiç olmadı çok rahattım hiç korkmadım.sonradan gene başladı.umarım yenebilirim :)

Herr_Mannelig 12-08-2009 01:45 PM

küçükkkende karanlıkta annem namaz kılarken bazen onun kafasını iskelet gibi görürdüm ya da garip korkunç şekilde.o zamanlar rüyamda da böle korkunç şeyle çok görüyodum.acaba niye oluyoki bu benzetmeler

Işıldayan Safir 12-08-2009 03:03 PM

Alıntı:

ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474120)
bende karanlıktan korkuyorum.akşam oldumu evde yanlız çok zor duruyorum.yada gece yatarken falan sanki biri varmışda evde dolanıyomuş gibi falan hissdiyorum.öyle şeyleri düşündüğümden ,sanki gözümle görmüş gibi oluyorum sanırım.karanlık ve yanlızsam mutfağa tuvalete gitmeye falan bile korkuyorum.sanki arkamdan biri geliyomuş gibi düşünürüm..

bunun için dualarda okuyorum,, bi akşam hiç olmadı çok rahattım hiç korkmadım.sonradan gene başladı.umarım yenebilirim :)

beni tarif etmişsin resmen klasik huyum benimkhkh56

Herr_Mannelig 12-08-2009 06:46 PM

y789 .

germinal35 12-09-2009 01:57 AM

Uyuduğumuzda tüm duyu organlarımız kapanır. Beyin duyu organlarıyla alışverişi keser ve bize rüya dediğimiz olayı yaşatır. Bazen uyandığımızda dış ortamdaki görüntülerle, iç ortamdaki görüntüler aynı anda gösterilir. Biz bunu dış dünyadaki nesnelere aktarabiliriz. Mesela rüyamızda bir çocuk görüyor iken gözlerimizi açarsak o çocuğu odanın ortasında görebiliriz.

Herr_Mannelig 27-12-2009 09:08 PM

diyorum ki yatınca imgeleme yapıyım..
ama olmuyor y789 korkuyorum.gözümü kapatınca biri beni izlerse falan diye düşünürüm.izleyen kim?hayali varlıklar.ruhlar falan..kendimi korkuturum böyle.küçük çocuklarda canavara falan benzetirlerya..

yatağımın üstüne çıkarttığım kazağı düzgün bi şekilde koyuyorum.yoksa rahat edemem, gözümde başka bişey gibi canlanacağını biliyorum.
mesela annem yatağımın başıcuna birşey astıysa,yatarken alırım onu.şimdi saçma bi düşünce gibi gözükse de,ışığı kapattığımda hemen bişeye benzetip korkacağımı biliyorum.

babam kapıyı örter,ben açarım.yan yatakta birinin yattığı falan düşünür kendimi korkuturum.sonra kapat gözünü kapatabilirsen..uyuyana kadar gene bişeyleri benzetirim tabi.sonra korkarım hemen ışığı açar bakarım kendimi rahatlatmak için..

artık yerleşmiş bilinçaltıma,bu düşüncelerin gereksiz olduğunu bilsemde,karanlık olunca hemen fikrim değişiyo,başlıyorum bişeyler benzetmeye..

Elektra 05-04-2010 03:36 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 4337)
valla ben bişiler görüyorumda kabusmu halisinasyonmu bilmiyorum,şöyle açıkamak isityorum.yatattığımda en az bir saat sonra uyuya biliyorum 3 te yattım 4 te uyudum diyelim saat 5 civarı gözüm açılıoyada bana öyle geliyor karşımdaki karyolamın üstünde duran oyuncak yada bir eşyanın hareket ettini sanıyorum sonra kendi kendime saçmalıyorsun bu olmaz diyorum tekrar gözümü açıp kapıyorum ya perde arkasında biri varmış gibi geliyor yada asılı duran havlu farklı görünüyor gözüme bu olaylar böyle sürüp gidiyor,korkmuyorum ama tedirgin oluyorum eskiden çok daah fazla olurdu son zamanlarada azaldı

Pisimbatım olur böyle ara sıra. Mutlaka yaşamı boyunca herkese de olmuştur. Karanlığın ve uyku sersemliğinin verdiği birşey o korkma :)
Ben de birgün uykudan uyanmıştım, yatağımda gözümü açtım bir baktım tavandan ağıyla üzerime doğru bir örümcek iniyor, tarantula gibiydi mübarekgirlhaha Ödüm patladı yemin ederim. Odadaki cisimlerde gördüğümü iddia etsem tamam ama benimki resmen tavandan iniyordu. Gerçi odamın tavanında parlak yıldızlar var, onların olduğundan şüpheleniyorum ama uyku sersemliğiyle insan herşeyi yaşayabiliyor işte.sevincli Sevgilerimle...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM.