Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-seminerleri/)
-   -   Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-seminerleri/90955-subliminal-teknikler-eft-deep-peat-nlp-bolluk-bereket-izmir-seminerleri.html)

suzzy 12-01-2009 10:46 PM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 263826)
Herkese selamlar... Dikkatimden kaçan postlar için özür dilerim. İnanın ki hepsini okuyamadım. İzmirin her yerine gelebilirim Benden istediğiniz her türlü yardım için özelden ulaşabilirsiniz...

ilgi ve alakana çok teşekkür ederim sevgili akın....

yerimiz netleşti biliyorsundur...seminerde görüşmek dileğiyle sevgiler...actionsmile

angelweb6 12-01-2009 11:20 PM

merhabalar

sanırım teknolojiden uzak olduğum için bir türlü özel mesaja ulaşamadım bu yüzden de hesap numarasını alamıyorum eft yapmak istiyorum eğer bu yüzden seminere katılamazsam çok üzülürüm yardım edin lütfennnn....

Belgin ∞ 12-01-2009 11:58 PM

Mail adresinize gönderdim ilgili mesajı.

Sevgiler.

angelweb6 13-01-2009 09:21 AM

merhaba

tşk ederim ... sevgiyle kalın...seminerde görüşmek üzereeee...

değişim... 13-01-2009 07:58 PM

izmire gelmek isterdim ama gelemiyecem.ankarada ne zaman olacak ? yakında olursa çok sevinirim katılmak isterim.

Belgin ∞ 13-01-2009 08:05 PM

Ankara'da Mart 1 de seminerimiz var. 956k

fatos2 14-01-2009 01:06 AM

seminer katılım

mrb
ben aydından katılmak istiyorum ama biraz bilgi almam mümkünmü acaba.şu an panik atak hastalığının aşamasındayım tedavi olmam gerektiğini söylediler ama açıkçası ilaçlara sığınmak istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz
şimdiden ilginize teşekkürler

yeni bir hayat 14-01-2009 01:12 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 254661)
Arkadaşlar boynumun borcu olsun sizlere de birer tane göndermek. Hazır olduğu gün elinizde bilin.

Teşekkür ederim canım, her zamanki gibi yine çok incesintender45

Belgin ∞ 14-01-2009 01:20 AM

Merhaba Fatoş.

Öncelikle geçmiş olsun, bende uzun yıllar o rahatsızlığımla uğraştım. Ben onu bıraktım o da beni.

Tüm bilgiler verilmişti seminer hakkında ama bilgi almak istediğin konuyu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler.

hayatimdegisti 14-01-2009 10:35 PM

Alıntı:

fatos2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 277706)
mrb
ben aydından katılmak istiyorum ama biraz bilgi almam mümkünmü acaba.şu an panik atak hastalığının aşamasındayım tedavi olmam gerektiğini söylediler ama açıkçası ilaçlara sığınmak istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz
şimdiden ilginize teşekkürler

Merhaba Fatma hn..
Telkinleri kullanıp bu konuda fayda gören bir çok üyemiz olmuştur.
Ayrıca seminerde öğreneceğiniz eft yontemi de size destek olacaktır.
Seminer den bu konu içindestek amaçlı teknikler öğrenerek fayda görebilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 PM.