![]() |
Alıntı:
yerimiz netleşti biliyorsundur...seminerde görüşmek dileğiyle sevgiler...actionsmile |
merhabalar sanırım teknolojiden uzak olduğum için bir türlü özel mesaja ulaşamadım bu yüzden de hesap numarasını alamıyorum eft yapmak istiyorum eğer bu yüzden seminere katılamazsam çok üzülürüm yardım edin lütfennnn.... |
Mail adresinize gönderdim ilgili mesajı. Sevgiler. |
merhaba tşk ederim ... sevgiyle kalın...seminerde görüşmek üzereeee... |
izmire gelmek isterdim ama gelemiyecem.ankarada ne zaman olacak ? yakında olursa çok sevinirim katılmak isterim. |
Ankara'da Mart 1 de seminerimiz var. 956k |
seminer katılım mrb ben aydından katılmak istiyorum ama biraz bilgi almam mümkünmü acaba.şu an panik atak hastalığının aşamasındayım tedavi olmam gerektiğini söylediler ama açıkçası ilaçlara sığınmak istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden ilginize teşekkürler |
Alıntı:
|
Merhaba Fatoş. Öncelikle geçmiş olsun, bende uzun yıllar o rahatsızlığımla uğraştım. Ben onu bıraktım o da beni. Tüm bilgiler verilmişti seminer hakkında ama bilgi almak istediğin konuyu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler. |
Alıntı:
Telkinleri kullanıp bu konuda fayda gören bir çok üyemiz olmuştur. Ayrıca seminerde öğreneceğiniz eft yontemi de size destek olacaktır. Seminer den bu konu içindestek amaçlı teknikler öğrenerek fayda görebilirsiniz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 PM. |