![]() |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri evet shamanic'im İstanbulda daha sık görüşmeliyiz:D ben beylikdüzüne taşındım muğladan:D seminerdeyken nereye gideceğim belli değildi. Hatırlıyorum da istanbulun neresinde oturuyorsunuz diye sorduğumda bana biraz uzak, istanbul dışı sayılır demiştin ama bana çok yakınsın :)) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Seni çpartysmileyk seviyorum!!! sevinclisevincliguitar |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri bir daha izmir semineriniz ne zaman olacak???? |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri Merhaba backturn 6 Aralık'ta İzmir'de bir eğitimimiz var. Bu konuları içeren seminerimiz ise Ocak ayı içerisinde yapılacaktır. Altta verdiğim linkten takip edebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post571349 Sevgiler. |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri özel bolluk bereket enerjisiyle taş yükleme nasıl oluyor.ben bolluk bereket reikisine uyumluyum fakat böyle bir şey öğretilmedi sevgiler |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri ankara ne zaman arkadaşlar. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:20 PM. |