![]() |
Kesinlikle geliyorum...Alsancak olmasıda iyi olmuş merkez olduğu için herkes rahatlıkla gelebilir... Ruhuma iyi gelicek bu seminer ışığınıza ihtiyacım var tecrübe ettiğiniz bilgilere, görüşlerinize vs... Şimdiden çok tşklerrrrağla2 |
izmir semineri katılmak istiyorum siteye yazı yazmayı çözebilsem olacak biraz teknoloji özürlüyüm mazur görün öğreneceğim inşallah bu arada hepiniz harikasınız |
süper bir eğitim semineri olduğunu düşünüyorum.......ama maalesef buna katılamıyacağım....bana uyan en kısa zamanda tekrar yapılmasını diliyorum...emeği geçen herkese teşekkür ederim...bunun eminim katılımcılar çok faydasını görecekler..elinize ağzınıza sağlık... |
İstanbul seminerimiz oldukça güzel ve verimli geçmişti.İzmir seminerimiz'de yenilikler yaptık daha da verimli geçecek.Ayrıca İstanbul Semineri'nde ben subliminal telkinlerle ilgili bir ön konuşma yapmıştım o seminer daha çok eft ağırlıklıydı..İzmir de subliminal ile ilgili detayları içeren sunumum olacak. Shamanic bolluk bereket cd si hazirlayacak ve sunum yapacak ben de normalde kişiye özel yaptığım oldukça faydalı bir konuyu hazırlayıp seminere katılanlara ücretsiz olarak vereceğim... Bu seminerin tekrarı uzunca bir süre olmayabilir.En azından birimizden birimizin başka işi olabilir ve bu ekibin tamamı İzmire gelemeyebilir.Bu nedenle kaçırmamanızı tavsiye ediyorum... Uygulamaları öğreneceğiniz kitaplarda yazılan hatta bu sitede yazılan bir çok şeyin dışında uygulamalar öğreneceğiniz bir seminer olacak. Tabii ki İzmir'e yakışır enerjisi yüksek bir grup olacağını düşünüyorum.Bizler de sizlerden çok şey öğreneceğiz... Bu seminerde bir diğer kolaylıkta kredi kartı ile kapora yatırma olacak.İstanbul seminerde banka hesabi olmayan yada bankaya gidemeyen üyelerimiz seminere katılım konusunda sıkıntı yaşamışlardı... Bu seminer için gitti gidiyor sitesi üzerinden %100 güvenli bir şekilde kapora ücreti yatırarak katılımınızı kesinleştirebileceksiniz... Bu işlemi lütfen son haftaya bırakmayalım.İstanbul seminerinde katılım yüksekti ancak bir çok kişi son hafta kayıdını kesinleştirdi... Önceden kayıtlar kesinleşirse bizler de seminere kaç kişi katılacak vs düşünmeden sadece seminer içeriğine iyi bir seminer olmasına yoğunlaşırız. Mümkünse en az bir on gün önceden kayıtlarınızı kesinleştirmenizi rica ediyorum... Eft ,nlp ,deep peat,subliminal teknikler,bolluk bereket , iki nokta gibi bir çok bilinçaltı tekniği ile beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak bir seminer olacağını düşünüyorum... |
İzmirliler her yönden şanslılar,özellikle cd hazırlanması çok incelik olmuş..Kıskandım doğrusu.. |
Biz iki arkadaş kol kola girip geliyoruz burayı keşfedince kankimide es geçemezdim anlatıverdim siteyi herşeyi..telkinler,eft,deep peat,meditasyonlar sanki beni atmışlar bir mücevher dolu odaya ben hangisini takacağımı şaşmış saldırıyorum sitenin heryerine bide seminerrrr olacağına duyunca tümmm deprosyonuma rağmen mutlu oldummmmm geliyoruzzzz ..ay ortası hesaplara paralarıda yatırdıkmı tamamdır:) |
Kredi Kartına Taksitle Ödeme Seminer ücreti eft ile gönderildiğinde 80 ytl dir. Kart ile ödeme yapıldığında ise gitti gidiyor sitesi tek çekim için komisyon almaktadır.Tek çekim ve kredi kartına taksitle ödeme seçenekleri belirtilmiştir. Buradan kredi kartına tek çekim 3 yada 6 taksit yapabiliyorsunuz.Gitti gidiyor sitesine üyeliğiniz yoksa üyelik alıp kart bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır. İzmir Bilinçaltı Ef Teknikler Seminer Taksitli , #15076270 Gittigidiyor.com |
SEMINER HAKKINDA 8 Subat ta yapılacak seminere katılmayı düşünüyorum fakat saati benim için önemli,bildirirseniz sevinirim. |
Seminer saat 11:00' de başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecektir. |
izmir semineri seminer konularınız çok güzel ama izmire gelmek bayağı zor Antalya'da seminer vermeyi düşünüyormusunuz? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM. |