![]() |
Özel mesajla gönderiyorum |
bende katılacagım hesap numarasını yollarmısınız |
Bende yarın yatırıyorum ücreti seminerde görüşmek dileğiyle:) |
SEMİNER İÇİN Denizli'den giden varmıdır. Varsa mahsuru yoksa beraber gidebilirmiyiz. saygılarımla, sevgiyle kalın, katılmak çok istiyorum nasipse geliyorum. |
Arkadaşlar merhaba, bende pazar günü sizinleyim. Ufak bir sorum olacak; Mümin Bey'in seminerde sunacağı üç nokta uygulamasının anlatıldığı matrix'e hümedenler isimli yazıya veya kitaba nasıl ulaşabilirim ? Gelmeden önce okumak istiyorum. Yol gösterenlere şimdiden teşekkürler. |
Merhaba Alper Bey. Konunun linki http://hayatimdegisti.com/forum/kita...-hukmedin.html Kitap adı: Matrıxe hükmedin Pazar günü görüşmek üzere. Belgin. |
izmir semineri izmir de olsaydım katılmak isterdim. istanbul seminerinizi merakla bekliyorum.8977 |
Geliyorum izmire ödemeyi kk ile yaptım. bugun gözüküyormu bana bu kondfa yardımcı olursanız sevinirim. sevgiylre kalın. |
Meliha Hanım merhaba. Ödemeniz mutlaka geçmiştir, fakat Atakan Bey şu anda dışarıda olduğu için ben bakamıyorum. Kredi kartından ödeme yaptığınızda bir onay mesajı gelmesi gerek, o onayı verdiğiniz zaman ödemeniz direk olarak gerçekleşir. Akşam konu hakkında size bir bilgilendirme maili atarım. Sevgiler. Belgin |
Herşeyde bir hayır vardır diyerek kendimi avutmalımıyım,yoksa şanssız olduğumu mu düşünmeliyim anlayamadım.8 şubatta maalesef izmir'de olamayacağım.:( |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM. |