![]() |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM slm hayal hanım hismiley ben serpil denemelere başladım şimdilik iii gidiyo sanırım kendimde deniyorum bayağı faydası oldu şimdiye kadar olan deneyimlerimde herşeye uyguluyorum ama her defasında hissedemiyorum reikiyi neden acababazen çok yoğun hissediyorum bazende hiç 88a |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Herkese selamlar..Siteye yeni üye oldum ve mp3lerin bazılarını yeni indirdim birkaç gün denemek istiyorum umarım yararını görürüm.. Eğer böyle bir İzmir buluşması olacaksa bilgi almak adına katılmak isterim.. Hoşçakalın.. pc05 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM sevgili devilov hoşgeldin safalar getirdin..izmir buluşması yapacağımız zaman buraya yazıyoruz zaten.. serpilciğim..enerjiyi bazen hissedip, bazen hissetmemenin açıklaması sende,hem hissettiğin zaman, hemde hissetmediğin zaman, neler yaptığına bak canım..enerji her iki durumdada akıyor.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM hosgeldin aramiza devilov3 mlk34 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Alıntı:
|
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM sevincli sevincli niye istemesinler kuzucum.. hoşgeldin yanımıza... ark5 ufukta buluşma olunca haberin olur .. ayrılma sen buralardan.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM canancığım istemezmiyiz hiç..benim çekim yasası hızlandı bu günlerde, biraz koşuşturuyorum hayırlısıyla..bu günleri bir atlatayım..hemen bir toplantı ayarlarız..sen iste yeterki.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM mrehabalar bu bulusma fikri çok guzel, ne zaman gerçeklesecek acaba?? bende izmirliyim ama su an izmirden çok uzaktayim, ancak az tatilinde olursa gelebilirim!! tarih belli mi acaba?? haydi herkese iyi gunler! |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM. |