Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/2257-izmirliler-haydi-bulusalim.html)

hayalayaz 09-10-2007 10:42 AM

İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM

arkadaşlar eski davetiyeme girdikçe üzülüyorum, bu yüzden yeni davetiye hazırladım..

hepinizle ayrı ayrı buluşuyorum ve konuşuyorum, hepimiz deneyim ve donanım açısından birbirimize yol gösterecek muazzam bir kapasiteye sahibiz..ben hayatımda ilk defa bayramda tatile çıkıyorum.. fakat bayramdan sonra tekrar bir toplantı yapmayı arzu ediyorum..bu toplantıyı,çalışanlarında katılabilmesi için bir pazar günü yapmayı teklif ediyorum...önerilerinizi bekliyorum..

pakguc 09-10-2007 12:09 PM

Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM

çok sevindim tatile çıktığın için ablam 956k
inşallah izmir buluşmasına bende İstanbul'dan gelmek çok isterim...
takip edeceğim...
helede o zamana kadar şu iştediğim şeyler olursa ooooo kesin gelirim o zaman uy897

bubu 09-10-2007 06:25 PM

İzmir buluşmasına ben de katılmak isterim wave 956k

hayalayaz 10-10-2007 01:20 AM

sevgili bubu başımızın üstünde yerin var..

su_oguz@hotmail.com 24-10-2007 10:58 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar eski davetiyeme girdikçe üzülüyorum, bu yüzden yeni davetiye hazırladım..

hepinizle ayrı ayrı buluşuyorum ve konuşuyorum, hepimiz deneyim ve donanım açısından birbirimize yol gösterecek muazzam bir kapasiteye sahibiz..ben hayatımda ilk defa bayramda tatile çıkıyorum.. fakat bayramdan sonra tekrar bir toplantı yapmayı arzu ediyorum..bu toplantıyı,çalışanlarında katılabilmesi için bir pazar günü yapmayı teklif ediyorum...önerilerinizi bekliyorum..

merhabalar hayal abla...
gerçekten bizlere yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz, size gönül dolusu teşekkürler...
izmirde oturuyor olmanız benim için çok büyük bir şans bende izmirdeyim...
her zaman sizinle tanışmak ve görüşmek isterim.
çünkü bu konulara ilgim çok fakat bilgileri kafamda bitürlü toparlıyamıyorum.
bir dönem depresyon problemi yaşadım , aslında belkide başkaları için büyütülmiyecek sorunlardı
ama ben çok büyüttüm,telkinlerle biraz kendime gelebildim,
şimdi iyiyim çok şükür ....
kendimi dahada geliştirmek istiyorum...
sitenin bana bu konularda ciddi faydası oldu.
tekrar hepinize teşekkürler.....
en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...

sevgiler,saygılar ttli3 ttli3 ttli3

hayalayaz 24-10-2007 08:23 PM

sevgili suzzy bazen insan incecik bedeniyle tonlarca ağırlık taşır bu ona tüy gibi hafif gelir, bazende çok hafif bir tüy tonlarca kilo ağırlığında olur ve taşıyamaz..benin öğrendiğim ve sıkı sıkıya uyguladığım bir şey var..kederlerimide..öfkelerimide..sevinçlerimide dostlarımla paylaşırım..dost varmı abla deme..işte aramızdasın..ve iyiki izmirdesin sevgi dolu bir ortamda buluşmak dileğiyle...izmirliler tarih belirleyelimmi..ama bu sefer pazar günü olsun çalışan arkadaşlarımızda gelebilsin..emi..hepimize saygılı sevgiler..

msoner35 24-01-2008 11:43 PM

Arkadaslar sıtenıze yenı uye oldum bende izmirliyim bundan sonra sureklı gorusuruz umarım

shamanic 25-01-2008 12:56 AM

forumumuza hoşgeldiniz.. http://img210.imageshack.us/img210/8...ldin9ygat9.gif

http://img101.imageshack.us/img101/1596/1arrowaxma3.gif izmire skucak dolusu sevgiler..
hem ailemden hem forum arkadaşlarımızdan bir çok can var orada.. tender45

ozdess 29-01-2008 01:11 AM

arkadaşlar sakıncası yoksa bende izmir buluşmasına katılmak isterim...

timsahci 04-02-2008 02:16 AM

herkese merhaba
bende siteye yeni girdim çok güzel bi site müziklerin baya faydasını gördüm . buluşma gününde bende aranızda olmaktan zevk duyarım.çağdaş salcan
uşak ta okuyorum ama pazar günü olursa seve seve gelirim.

ECEM18 29-03-2008 05:27 PM

slm hayal hanım hismiley ben serpil denemelere başladım şimdilik iii gidiyo sanırım kendimde deniyorum bayağı faydası oldu şimdiye kadar olan deneyimlerimde herşeye uyguluyorum ama her defasında hissedemiyorum reikiyi neden acababazen çok yoğun hissediyorum bazende hiç 88a

devilov3 30-03-2008 04:25 AM

Herkese selamlar..Siteye yeni üye oldum ve mp3lerin bazılarını yeni indirdim birkaç gün denemek istiyorum umarım yararını görürüm.. Eğer böyle bir İzmir buluşması olacaksa bilgi almak adına katılmak isterim.. Hoşçakalın.. pc05

hayalayaz 30-03-2008 09:29 AM

sevgili devilov hoşgeldin safalar getirdin..izmir buluşması yapacağımız zaman buraya yazıyoruz zaten..

serpilciğim..enerjiyi bazen hissedip, bazen hissetmemenin açıklaması sende,hem hissettiğin zaman, hemde hissetmediğin zaman, neler yaptığına bak canım..enerji her iki durumdada akıyor..

sonbahar 30-03-2008 07:59 PM

hosgeldin aramiza devilov3 mlk34

cananderen 02-04-2008 10:12 PM

Alıntı:

devilov3 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar..Siteye yeni üye oldum ve mp3lerin bazılarını yeni indirdim birkaç gün denemek istiyorum umarım yararını görürüm.. Eğer böyle bir İzmir buluşması olacaksa bilgi almak adına katılmak isterim.. Hoşçakalın.. pc05

ben de katılmak istiyorummm ark5 eğer isterseniz siz de sad456

shamanic 02-04-2008 10:17 PM

sevincli sevincli niye istemesinler kuzucum.. hoşgeldin yanımıza... ark5

ufukta buluşma olunca haberin olur .. ayrılma sen buralardan..

sevgiler.. hismiley

hayalayaz 03-04-2008 01:59 AM

canancığım istemezmiyiz hiç..benim çekim yasası hızlandı bu günlerde, biraz koşuşturuyorum hayırlısıyla..bu günleri bir atlatayım..hemen bir toplantı ayarlarız..sen iste yeterki..

izmirli035 03-04-2008 02:44 PM

mrehabalar

bu bulusma fikri çok guzel, ne zaman gerçeklesecek acaba??
bende izmirliyim ama su an izmirden çok uzaktayim, ancak az tatilinde olursa gelebilirim!!

tarih belli mi acaba??
haydi herkese iyi gunler!

cananderen 03-04-2008 09:57 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
sevincli sevincli niye istemesinler kuzucum.. hoşgeldin yanımıza... ark5

ufukta buluşma olunca haberin olur .. ayrılma sen buralardan..

sevgiler.. hismiley

kiss3 kiss3 kiss3 sizi seviyorum blissy çok teşekkürler.

cananderen 03-04-2008 09:59 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canancığım istemezmiyiz hiç..benim çekim yasası hızlandı bu günlerde, biraz koşuşturuyorum hayırlısıyla..bu günleri bir atlatayım..hemen bir toplantı ayarlarız..sen iste yeterki..

kiss3 kiss3 sizinle tanışmak çok güzel olcak girlhaha

select 04-04-2008 04:14 PM

merhaba hayal abla ben yeni katıldım 1 hafta oldu. sürekli telkinleri dinliyorum.izmir buluşması yapılacak mı. ögrenmek ve sormak istediğim çok şey var
Bide bu sesli meditasyonlar var ya bende istesem ayıp olmaz dimi.ben izmirde yaşıyorum bostanlıda oturuyorum.bi buluşma olsun çok istiyorum.sormam gereken çok şey var.
şimdiden çok teşekkür ederim.

aysunt 04-04-2008 08:13 PM

ben de katılmayı çok istiyorum. pazar günü olursa süper olur 96

phuket 14-04-2008 04:02 PM

bende varım!

sizden haber bekliyorum ne zaman nerede derseniz...

history0745 06-05-2008 11:40 PM

bende katılmak istiyorum

encoder 29-08-2008 03:46 PM

ben siteye yeni kayıt oldum bende izmirde oturuyorum.telkinleri dinlemeye başladım gayet hoşuma gitti.eğer izmirde bir buluşma olacaksa bende katılmak isterim.

izmyrna 18-09-2008 01:39 AM

Sevgili hayal ablacım siteyi keşfedeli epey oldu çeşitli sebeplerden forumlarda mesajlarda aktif olamadım...Sizinle tanışmayı ve bilgilerinizden yararlanmayı çok istiyorum mlk34 İzmir buluşmasında yeni üyelerede yer var değil mi smil56 Buarada çekim yasası meditasyonunuzu ilk denediğim günün ertesi günü istediğim şey oldu kiss3 Size çok ama çok teşekkür ediyorum elinize yüreğinize sağlık 96
siteye yeni katılan herkese kucak dolusu sevgiler kiss3

duygualtin5 21-09-2008 03:32 PM

ben sitenizi bugün keşfettim,esikden psikolojik kitaplar okur,kişisel gelişimle çok fazla ilgilenirdim.4 yıldır hiç bişey yapmıyorum bununla ilgili.bugünden itibaren telkinleri indirip dinlemeye başlıyorum.izmir buluşmasına ben de katılmak isterim.sanırım yeni başlayan üyeler için sorun olmaz değil mi?

dila66 22-09-2008 12:15 PM

Merhabalar Bende Yeni Üye Sayılırım Daha Doğrusu Bilgisayara Oturabilsem Siteye Sürekli Gireceğim.Aslında Merak Ettiğim Bakmak İstediğim O Kadar Çok Şey Varki Tek Sorunum Vakitsizliğim.Bu Hafta İzinliyimde Biraz Bakmaya Fırsat Bulabildim.İşyerimde Hepimizin Bilgisayarı Var Fakat Sevgili Müdürümüz Çalışmazlar Diye İnternet Bağlatmıyor Bende Çekim Yasası İle İnternet Bağlatmak İstiyorum Çünkü Evde Oğlumdan Eşimden Fırsat Bulup Hiç Bilgisayara Oturamıyorum Ancak İşyerinde Olursa Bakabileceğim.İzmir Buluşması Olursa Bende Gelmek İsterim.Hepinize Emeklerinizden Dolayı Teşekkür Ederim Hiç Bu Kadar Faydalı Bir Site Bulabileceğim Aklıma Gelmezdi Harikasınız.

------------
bu mesaj, tamamıyle büyük harf ile yazıldığı için, tarafımdan, 22 eylül'08 de saat 12:09 da değiştirilmiştir.

tiriniti 24-09-2008 01:21 PM

arkadaşlar bende izmirliyim ve bende çok istiyoruuuuummmmm tanışmayııııı organize ederseniz banada haber verin lütfeeeennn.

Belgin ∞ 24-09-2008 01:29 PM

Arkadaşlar Ekim'in 2. haftası bir buluşma organize etmeyi düşünüyorum İzmir'de.

Tarih kesinleşince forumda yayınlanacaktır.

izmyrna 26-09-2008 09:03 PM

İzmirliler olarak o anı hepimiz dört gözle bekliyor olacağız k8908

tiriniti 27-09-2008 11:05 AM

uy897harikasın belgincim alk78 çok sevindim inan .sabırsızlıkla bekliyorum buluşma günümüzü.şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum her şey gönlünce olsun canım
sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM.