![]() |
İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM arkadaşlar eski davetiyeme girdikçe üzülüyorum, bu yüzden yeni davetiye hazırladım.. hepinizle ayrı ayrı buluşuyorum ve konuşuyorum, hepimiz deneyim ve donanım açısından birbirimize yol gösterecek muazzam bir kapasiteye sahibiz..ben hayatımda ilk defa bayramda tatile çıkıyorum.. fakat bayramdan sonra tekrar bir toplantı yapmayı arzu ediyorum..bu toplantıyı,çalışanlarında katılabilmesi için bir pazar günü yapmayı teklif ediyorum...önerilerinizi bekliyorum.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM çok sevindim tatile çıktığın için ablam 956k inşallah izmir buluşmasına bende İstanbul'dan gelmek çok isterim... takip edeceğim... helede o zamana kadar şu iştediğim şeyler olursa ooooo kesin gelirim o zaman uy897 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM İzmir buluşmasına ben de katılmak isterim wave 956k |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM sevgili bubu başımızın üstünde yerin var.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Alıntı:
merhabalar hayal abla... gerçekten bizlere yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz, size gönül dolusu teşekkürler... izmirde oturuyor olmanız benim için çok büyük bir şans bende izmirdeyim... her zaman sizinle tanışmak ve görüşmek isterim. çünkü bu konulara ilgim çok fakat bilgileri kafamda bitürlü toparlıyamıyorum. bir dönem depresyon problemi yaşadım , aslında belkide başkaları için büyütülmiyecek sorunlardı ama ben çok büyüttüm,telkinlerle biraz kendime gelebildim, şimdi iyiyim çok şükür .... kendimi dahada geliştirmek istiyorum... sitenin bana bu konularda ciddi faydası oldu. tekrar hepinize teşekkürler..... en kısa zamanda tanışmak dileğiyle... sevgiler,saygılar ttli3 ttli3 ttli3 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM sevgili suzzy bazen insan incecik bedeniyle tonlarca ağırlık taşır bu ona tüy gibi hafif gelir, bazende çok hafif bir tüy tonlarca kilo ağırlığında olur ve taşıyamaz..benin öğrendiğim ve sıkı sıkıya uyguladığım bir şey var..kederlerimide..öfkelerimide..sevinçlerimide dostlarımla paylaşırım..dost varmı abla deme..işte aramızdasın..ve iyiki izmirdesin sevgi dolu bir ortamda buluşmak dileğiyle...izmirliler tarih belirleyelimmi..ama bu sefer pazar günü olsun çalışan arkadaşlarımızda gelebilsin..emi..hepimize saygılı sevgiler.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Arkadaslar sıtenıze yenı uye oldum bende izmirliyim bundan sonra sureklı gorusuruz umarım |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM forumumuza hoşgeldiniz.. http://img210.imageshack.us/img210/8...ldin9ygat9.gif http://img101.imageshack.us/img101/1596/1arrowaxma3.gif izmire skucak dolusu sevgiler.. hem ailemden hem forum arkadaşlarımızdan bir çok can var orada.. tender45 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM arkadaşlar sakıncası yoksa bende izmir buluşmasına katılmak isterim... |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM herkese merhaba bende siteye yeni girdim çok güzel bi site müziklerin baya faydasını gördüm . buluşma gününde bende aranızda olmaktan zevk duyarım.çağdaş salcan uşak ta okuyorum ama pazar günü olursa seve seve gelirim. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM slm hayal hanım hismiley ben serpil denemelere başladım şimdilik iii gidiyo sanırım kendimde deniyorum bayağı faydası oldu şimdiye kadar olan deneyimlerimde herşeye uyguluyorum ama her defasında hissedemiyorum reikiyi neden acababazen çok yoğun hissediyorum bazende hiç 88a |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Herkese selamlar..Siteye yeni üye oldum ve mp3lerin bazılarını yeni indirdim birkaç gün denemek istiyorum umarım yararını görürüm.. Eğer böyle bir İzmir buluşması olacaksa bilgi almak adına katılmak isterim.. Hoşçakalın.. pc05 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM sevgili devilov hoşgeldin safalar getirdin..izmir buluşması yapacağımız zaman buraya yazıyoruz zaten.. serpilciğim..enerjiyi bazen hissedip, bazen hissetmemenin açıklaması sende,hem hissettiğin zaman, hemde hissetmediğin zaman, neler yaptığına bak canım..enerji her iki durumdada akıyor.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM hosgeldin aramiza devilov3 mlk34 |
|
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM sevincli sevincli niye istemesinler kuzucum.. hoşgeldin yanımıza... ark5 ufukta buluşma olunca haberin olur .. ayrılma sen buralardan.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM canancığım istemezmiyiz hiç..benim çekim yasası hızlandı bu günlerde, biraz koşuşturuyorum hayırlısıyla..bu günleri bir atlatayım..hemen bir toplantı ayarlarız..sen iste yeterki.. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM mrehabalar bu bulusma fikri çok guzel, ne zaman gerçeklesecek acaba?? bende izmirliyim ama su an izmirden çok uzaktayim, ancak az tatilinde olursa gelebilirim!! tarih belli mi acaba?? haydi herkese iyi gunler! |
|
|
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM merhaba hayal abla ben yeni katıldım 1 hafta oldu. sürekli telkinleri dinliyorum.izmir buluşması yapılacak mı. ögrenmek ve sormak istediğim çok şey var Bide bu sesli meditasyonlar var ya bende istesem ayıp olmaz dimi.ben izmirde yaşıyorum bostanlıda oturuyorum.bi buluşma olsun çok istiyorum.sormam gereken çok şey var. şimdiden çok teşekkür ederim. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM ben de katılmayı çok istiyorum. pazar günü olursa süper olur 96 |
bende varım! sizden haber bekliyorum ne zaman nerede derseniz... |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM bende katılmak istiyorum |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM ben siteye yeni kayıt oldum bende izmirde oturuyorum.telkinleri dinlemeye başladım gayet hoşuma gitti.eğer izmirde bir buluşma olacaksa bende katılmak isterim. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Sevgili hayal ablacım siteyi keşfedeli epey oldu çeşitli sebeplerden forumlarda mesajlarda aktif olamadım...Sizinle tanışmayı ve bilgilerinizden yararlanmayı çok istiyorum mlk34 İzmir buluşmasında yeni üyelerede yer var değil mi smil56 Buarada çekim yasası meditasyonunuzu ilk denediğim günün ertesi günü istediğim şey oldu kiss3 Size çok ama çok teşekkür ediyorum elinize yüreğinize sağlık 96 siteye yeni katılan herkese kucak dolusu sevgiler kiss3 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM ben sitenizi bugün keşfettim,esikden psikolojik kitaplar okur,kişisel gelişimle çok fazla ilgilenirdim.4 yıldır hiç bişey yapmıyorum bununla ilgili.bugünden itibaren telkinleri indirip dinlemeye başlıyorum.izmir buluşmasına ben de katılmak isterim.sanırım yeni başlayan üyeler için sorun olmaz değil mi? |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Merhabalar Bende Yeni Üye Sayılırım Daha Doğrusu Bilgisayara Oturabilsem Siteye Sürekli Gireceğim.Aslında Merak Ettiğim Bakmak İstediğim O Kadar Çok Şey Varki Tek Sorunum Vakitsizliğim.Bu Hafta İzinliyimde Biraz Bakmaya Fırsat Bulabildim.İşyerimde Hepimizin Bilgisayarı Var Fakat Sevgili Müdürümüz Çalışmazlar Diye İnternet Bağlatmıyor Bende Çekim Yasası İle İnternet Bağlatmak İstiyorum Çünkü Evde Oğlumdan Eşimden Fırsat Bulup Hiç Bilgisayara Oturamıyorum Ancak İşyerinde Olursa Bakabileceğim.İzmir Buluşması Olursa Bende Gelmek İsterim.Hepinize Emeklerinizden Dolayı Teşekkür Ederim Hiç Bu Kadar Faydalı Bir Site Bulabileceğim Aklıma Gelmezdi Harikasınız. ------------ bu mesaj, tamamıyle büyük harf ile yazıldığı için, tarafımdan, 22 eylül'08 de saat 12:09 da değiştirilmiştir. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM arkadaşlar bende izmirliyim ve bende çok istiyoruuuuummmmm tanışmayııııı organize ederseniz banada haber verin lütfeeeennn. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM Arkadaşlar Ekim'in 2. haftası bir buluşma organize etmeyi düşünüyorum İzmir'de. Tarih kesinleşince forumda yayınlanacaktır. |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM İzmirliler olarak o anı hepimiz dört gözle bekliyor olacağız k8908 |
Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM uy897harikasın belgincim alk78 çok sevindim inan .sabırsızlıkla bekliyorum buluşma günümüzü.şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum her şey gönlünce olsun canım sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |