Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

cananderen 15-11-2008 12:30 AM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

aliağa mı? s456 benim memleketimmm.yaş kaç kimlerdensin? aa34

Srplrs 05-12-2008 12:18 AM

herkese merhabalr.ben buraya yeni üye oldum.oldukça hoş bir siteye benziyor.bende izmirliyim.eğer toplantılarınz olursa sizlere katılak benim için çok büyk zevk olacaktır.herkese iyi geceler...

obay85 05-12-2008 12:53 AM

Bende bende... partysmiley
Bende İzmirliyim.
hpm2

banu 29-12-2008 11:01 PM

Selamlar ve mutlu yıllar.Aranıza yeni katıldım... Toplantılardan haberim olursa katılmayı çok isterim...

spiritangel 30-12-2008 01:42 PM

Bende izmirliyim selamlar:)

tiriniti 30-12-2008 02:14 PM

ne güzel bende izmirliyim ve izmirde yaşıyorum....

rak_star_21 30-12-2008 02:30 PM

Bende izmirliyim ailem izmirde ben yurtdisindayim.Kismetse subatta ordayim.Bostanli ve karsiyakanin yaz gunlerini ozledim.Izmirde yasamak bir baskak.

tiriniti 30-12-2008 03:25 PM

yaz aylarında izmirde olmak bir başkadır zaten yanİ bostanlı karşıyaka göztepe alsancak farketmez. Hepsi bir yana insanın vatanında olması bir başka zaten. Kısa bir yurt dışı gezisinde bulunmuştun yıllar önce . Oraları çok sevmeme rağmen vatanımı çok özlemişim bunu döndüğümde anlamıştım..........

spiritangel 02-01-2009 01:04 AM

Bir izmir buluşması yapsak ya..yeni dostluklar adına bence çok güzel olur:)

tiriniti 02-01-2009 11:30 AM

evet valla katılıyorum . Bir izmir topantısı yapalım. Nerede toplanacağımız çok önemli. Ulaşım çok önemli. Bir kere pazar günü oması çok uygun çünki herkers çalışıyor. Havalarda soğuduğu için üşümeden rahat rahat oturup sohbet edebileceğimiz bir yer olması çok önemli fikirleri olanlar yazsınlar değerlendirelim sevgili arkadaşlar.
hadi bakalımmmmmm

spiritangel 02-01-2009 05:55 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 164215)
evet valla katılıyorum . Bir izmir topantısı yapalım. Nerede toplanacağımız çok önemli. Ulaşım çok önemli. Bir kere pazar günü oması çok uygun çünki herkers çalışıyor. Havalarda soğuduğu için üşümeden rahat rahat oturup sohbet edebileceğimiz bir yer olması çok önemli fikirleri olanlar yazsınlar değerlendirelim sevgili arkadaşlar.
hadi bakalımmmmmm

Aynen katılıyorum trinity.Merkezde bir yerde buluşmak en iyisi olcak sanırım ortak bi noktada happy6

banu 03-01-2009 01:17 AM

ben de katılmayı çok istiyorum, fakat turizm sektöründe çalışıyorum, dolayısıyla off günüm hiç belli olmuyor:(((

tiriniti 03-01-2009 11:02 AM

BULUŞMA YERİ

arkadaşlar göztepe de susuz dedenin içinde villa fırat diye bir yer var hem çok sakin hemde fiyatları uygun. hem inönü caddesinden hemde mitatpaşa caddesinden ulaşım çok kolay buluşmaya karar verirsek orayı kullanabiliriz
SEVGİLERpartysmiley

banu 04-01-2009 01:01 AM

süper bir fikir sevgili tiriniti:)hem içeride, soba da yakıyorlar, çok hoş bir ortam oluyor:)

spiritangel 04-01-2009 01:20 AM

Banada uyar arkadaşlar çiğlideyim ama olsun gelirim:)

tiriniti 05-01-2009 01:51 PM

evet banuhcuğum, sıcacık çaylar, çıtır çıtır soba ve orman ,deniz manzarası müthiş bi yer yaa hele birde sohbette yerinde olursa saatlerce kalkası gelmez insanınblissyblissyblissyblissy

sevgiler

banu 05-01-2009 03:11 PM

ozaman, isterseniz villa fıratı oylamaya koyalım, çoğunluğa uygunsa gün belirleyelim:)

tiriniti 05-01-2009 03:26 PM

:)

sevgili banuh,

Değerli mod larımız ve atakan bey hep birlikte İzmirlilere bizlere zaman ayırıp bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir seminer planlıyorlar , görmüşsündür sitede.
Seminer katılımcı sayısı ile çok alakalı şu anda bizim toplantı yapmamız abes le iştigal eder.y789( doğru yazdım umarım)
Kendi adıma ben burayı, buradaki insanları ailem akrabam gibi gördüğüm için toplantıyı "izmir" seminerinden sonra gerçekleştirelim derim . Hem ikiye bölünmeyiz hemde birayaya geldiğimizde daha fazLa arkadaşımız katılır. Şu İzmir organizasyonu bi bitsin hayırlısıyla toplanırız banuhcuğum sevgili suzzy de bize seve seve eşlik eder eminim .blissy

sevgiler

actionsmilesuper

ziyaretcixy 05-01-2009 04:31 PM

Atakan beyde gelicek seminer olunca. Güzel bir buluşma olucak

tiriniti 05-01-2009 04:39 PM

8977Bencede o şekilde değerlendirmek daha mantıklı Berk ciğim

sevgiler

spiritangel 05-01-2009 05:09 PM

Evet evet seminerden sonra buluşuruz izmirdeyiz nasıl olsa...
Deniz manzaralı ha ımmm güzel bir yermiş sevdim şimdiden o mekanı..happy6

banu 05-01-2009 05:50 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 184041)
sevgili banuh,

Değerli mod larımız ve atakan bey hep birlikte İzmirlilere bizlere zaman ayırıp bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir seminer planlıyorlar , görmüşsündür sitede.
Seminer katılımcı sayısı ile çok alakalı şu anda bizim toplantı yapmamız abes le iştigal eder.y789( doğru yazdım umarım)
Kendi adıma ben burayı, buradaki insanları ailem akrabam gibi gördüğüm için toplantıyı "izmir" seminerinden sonra gerçekleştirelim derim . Hem ikiye bölünmeyiz hemde birayaya geldiğimizde daha fazLa arkadaşımız katılır. Şu İzmir organizasyonu bi bitsin hayırlısıyla toplanırız banuhcuğum sevgili suzzy de bize seve seve eşlik eder eminim .blissy

sevgiler

actionsmilesuper

söylediklerine içtenlikle katılıyorum sevgili tiriniti...seminerde görüşmek üzeresmil56sevgiler...

tigerwutz 28-01-2009 12:18 PM

Merhaba lar umarım toplantı oldugunda sizleri tanımak isterim 17yaşında lise3 öğrencisiyim ve kişisel Gelişimle ilgileniyorum tecrubelerinden yaralanabilecegim sizlerle birlikte olmak bana Gurur verecektir

tiriniti 25-02-2009 12:07 PM

Hadi bakalım arkadaşlar mart ayının sonuna doğru bir buluşma, kaynaşma gerçekleştirelim ne dersiniz???? İzmirliler, İzmirimin sımsıcacık insanları tekrar bir araya gelelimmi?????????

sevgiler

syrınks 09-03-2009 12:51 PM

Çok güzel olur arkadaşlar bende izmirdeyim zamanı uyarsa da seve seve katılırım :)

driftwood76 14-03-2009 01:01 AM

Merhaba, ben İzmir Bornova'dan Umut. Siteyi yeni keşfettim. Herhangi bir buluşma veya görüşme teklifine memnuniyetle açığım, özellikle de mp3'leri dinlemiş ve faydasını görmüş arkadaşlarla...Çaylar benden :)

Siyahça 14-03-2009 09:46 AM

tarih belirtirseniz ben de gelmek isterim..izmir-aliağadayım...

Siyahça 14-03-2009 12:42 PM

pardon, merakımdan soruyorum;

neden her mesajıma teşekkür edilmiş? topu topu üç-dört tanecik mesajım var ona da bir sürü teşekkür gelmiş..anlamadım..herkes birbirine teşekkür mü ediyor burada?yok şikayetçi olduğumdan değil de...ne bileyim garip geldi...:)

sanemce 14-03-2009 02:35 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312154)
pardon, merakımdan soruyorum;

neden her mesajıma teşekkür edilmiş? topu topu üç-dört tanecik mesajım var ona da bir sürü teşekkür gelmiş..anlamadım..herkes birbirine teşekkür mü ediyor burada?yok şikayetçi olduğumdan değil de...ne bileyim garip geldi...:)

merhaba siyahça

burada birbirimize teşekkür ediyoruz evet onayi

yapılan paylaşımları teşvik amaçlı, mesajı beğendiğimizi belirtmek amaçlı,

okuduğumuz mesajlara bunu okudum izi bırakmak amaçlı y789
teşekkür edilecek diye bir kural yok tabi ki, herkesin özgür iradesine kalmış ttli3

sevgiler actionsmile

Siyahça 14-03-2009 02:37 PM

teşekkür ederim...cat56

tiriniti 24-03-2009 09:59 AM

arkadaşlar 5 nisan pazar günü toplanalımmı ne dersiniz? driftwood76 çaylar senden bak ona göreeeeeeee.. hadi bakalım buluşma yeri olarak fikirlerinizi bekliyorum. daha önce susuzdede diye konuşmuştuk ama farklı seçenekleride değerlendirebiliriz?
sevgiler
( ben şimdiden heyecanlanmaya başladım)
hadi hadiiiiiiiiiii

güllüm 24-03-2009 05:58 PM

kişisel sorunlarımdan dolayı uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyordum.tamda bana yardımcı olacak eğitim alabileceğim biryerler ararken izmir buluşmalarını okudum bende geliyorum lütfen yer ve zaman belirtin teşekkür ederim bikez daha sizlerde aradığımı buldum.

driftwood76 24-03-2009 11:23 PM

İzmir Buluşması

Merhaba Trinitiy...
Bu Pazar ( 29 Mart ) , malum, seçimlerden dolayı, ve özel işlerimden dolayı zaten gelemezdim....5 Nisan Pazar , tam da isabet olmuş. Umarım önemli bir işimiz çıkmaz, ve 5 Nisan'da buluşuruz. Şimdiden söz....Çaylar, ya da yiyecek-içecekler benden, söz :)sapkal89

Şu an iş seyahati dolayısıyla, Çanakkale'nin Çan ilçesindeyim. Akşam 9'dan beri telkinler kulaklığımda, dinliyorum...İnternet cafe birazdan kapanacak, hava da soğumaya başladı, canım o kadar çay istedi ki........

Sevgili arkadaşlar,
Tesadüfen son yazılan mesajlardan İzmir toplantısı hakkındaki bu yazıya ulaştım.Bunun eminim daha kolay bir yolu bulunacaktır.Bende kendi adıma katılıp sizlerle bilgi ve deneyim paylaşmaktan çok mutluluk duyarım..y789

tiriniti 25-03-2009 09:52 AM

Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

güllüm'cüğüm tekrar hoşgeldin aramıza .......
doğru yerde olmanın haklı mutluluğunu yaşıyorum kendi adıma emin ol sende aynı şeyi hissediceksin....
tarih 5 nisan olarak düşündük ama yer konusunda önerilerinizi ve onayınızı bekliyorum.
sevgilerimle

tiriniti 25-03-2009 09:54 AM

Belginciğim beni hatırladınmı ben yasemin.bizlerle olmandan mutluluk duyarız canım benim....kiss3

Yasemincim bana özel mesajlada toplatıdan söz etmiştin ve ben iletişim kurmanın yolunu sormuştum.haberim olsaydı hiç kaçırmazdım inansmil56bana mail ve tel bilgilerini yazarsan sevinirim.En kısa sürede görüşmeyi çok arzu ederim.sevgiler canımıniçi..

Belgin ∞ 25-03-2009 01:26 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337169)
Belginciğim beni hatırladınmı ben yasemin.bizlerle olmandan mutluluk duyarız canım benim....kiss3

Amanın birden gözlerim açıldı fal taşı gibi y789
Belgin ablacım sana yazılan mesajı üzerime alındım haberin olsun sevincli
Ben ilkokuldayken sınıfta iki tane Burcu vardı, biz büyük küçük diye ikiye ayırmıştık. Sen benden genç olduğun için ben büyüklük sıfatını kabul edemem ama, İzmir' li İstanbul' lu diye ikiye ayıralım bari. Yoksa çıkar gelirim valla kim çağırırsa
smil56

suzzy 25-03-2009 02:45 PM

istanbullu belgincim...izmirde sensiz bir toplantı düşünülemez bence...y789canım sana her zaman kapımız açık bunu biliyorsun...

bu arada izmirdeki belgincim ve trinity cim sizlerle ve diğer izmirli arkadaşlarla toplanıp bol bol sohbet etmeyi bende çok istiyorum...

bir aksilik çıkmazsa gelmeyi çok isterim

ama kardeşimin düğününe bir buçuk aylık bir süre kaldığından hafta

sonlarım biraz yoğun geçiyor...malum ev ve düğün hazırlıkları...

bu sebeple söz veremiyorum...rt67 ama gelmeyi çok istiyorum...

driftwood76 25-03-2009 10:37 PM

Merhabalar arkadaşlar...Öncelikle, forumun bu sayfasındaki hareketlenmeden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Umarım iyi katılımlı bir buluşma olur...
Forumları okurken, aşağıdaki mesaja takıldı aklım...NLP ile öğrenme konusunda uzman olan bir arkadaşımız varsa, lütfen bana yardımcı olsun. Sorum şu : NLP ile öğrenmede, daha önce bilinen ve kazanılmış olan veriler mi pekiştiriliyor, yoksa hiç bilinmeyen ve daha önce hiç rastlanmamış bilgiler de öğrenilebiliyor mu? Yukarıdaki mesajda, 2.500 İngilizce kelimenin CD telkinleri sayesinde öğrenebileceği anlatılıyor anladığım kadarıyla. Peki, hal böyle ise, hiç bilinmeyene beynimiz, hafızamız, ya da bilinçaltımız nasıl bir tepki verecek? Şöyle bir örnek vereyim : Hiç İtalyanca bilmeyen biri, özel olarak hazırlanmış İtalyanca telkin CD'sini dinlediğinde, otomatik olarak (yani hiçbir rasyonel çaba göstermeden) İtalyanca'yı öğrenmiş mi olacak? Ya da hiç İskoçya'ya gitmeyen biri, oraya gitmiş birinin özel olarak hazırladığı CD sayesinde 3 yıl sonra oraya gittiğinde, heryeri eliyle koymuş gibi bulabilecek mi? Bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlar, tecrübeleriyle birlikte bu konuyu bizlere açıklayabilirlerse çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler...

merhabalar btlcm..

aşağıda ki linkte bir arkadaşımızın konuyla ilgili yorumlarını bulabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...64623#msg64623

aynı şekilde bende bu telkinlerden dinlemekteyim..

ingilizce de en çok kullanılan 2500 adet kelimenin telkin olarak hazırlanmış halidir..

içeriği bende yok .. atakan bey şehir dışında şu anda ama özelden mesaj atarsan döndüğünde yanıtlar..
teknik sorularına daha doğru cevaplar almış olursun..

uyurken ve gündüz dinleyebilirsin..

üds ve kpds de ne tür sorular geldiğini tam olarak bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem
ama ben 3. haftadan sonra bariz etkilerini görmeye başladım..

alt yazılı olarak seyrettiğim bir çok film ve dizide alt yazıları takip etmiyorum..

bazen rüyalarımda ingilizce konuşuyorum..

ilgim olan bazı konularda yabancı sitelerde gezinirken çeviri yapmadan cümlenin anlamını kavrayabiliyorum..

bazende eşimin sorduğu sorulara ingilizce yanıt vermek gibi büyük bir istek duyuyorum girlhaha ya da şöyle söyleyim ingilizce konularak düşünüyorum..

bunlar benim amaçlarımın doğrultusunda gelişen durumlar..

senin istediğin daha teknik bilgiler olduğu için gerekli araştırmayı ilk bilen kişi atakan beyden yapmanı öneririm..

ayrıca forum çevirmenlerimizden cem çok değerli bilgileri paylaşarak bizlere ingilizce öğrenmemiz konusunda destek veriyor..

onunda görüşlerini almanı öneririm..

sevgiler.. (yazan kişi, shamanic...)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 PM.