Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

BURCU GELEGEN 13-07-2007 09:45 AM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

son durum 12:00 Hilton önü Zeynep Kahramanda geliyor
Arkadaşlar benim çalıştığım yer Basmanede ben sabah ofise uğrayacağım daha erken gelme durumu olanlar için özellikle yoldan gelecekler 12 yi beklemesinler ben gene çıkar gelirim yanınıza.
Birde gelecekler arasında ben Patronumu gene yazmayı unutmuşum 17:00 den sonra kısa da olsa ziyaret edecek bizi.

asevgican 13-07-2007 01:52 PM

evet ben saat 6,00 dan sonra katılabilirim. ama özelime tel ve adres bilgisi gelmemiş .
pazar ne var? aynı grup pazar günüde olucakmı yani?

asevgican 13-07-2007 05:09 PM

I.IH.... mesajda göndermio sistem. bişi var. sen en iyisi benim mail adresime tel noyu yaz.

ayse.sevgican@gmail.com

BURCU GELEGEN 13-07-2007 06:50 PM

Ayşe mailinede attım ama dün tekrar atmıştım sana neden gelmemiş ki dusun

birtek 13-07-2007 06:54 PM

Merhaba Burcu ben Aysenin kuzenıyim . sanırım Haftasonu gorusmek ıcın planlarınız varmıs sana teelefon numarasını ozel msjdan atamadıgını bankacı oldugu ıcın sıstem ızın vermedıgını soledı benden rıca ettı ozel msj atmamı fakat becerıksız ben yapamadım bugun net cok yavas bıde bende sorun var sanırım >:(

BURCU GELEGEN 13-07-2007 06:59 PM

ben Ayşe'nin mailine bilgileri atım o kesin gitmiştir
netteyim sürekli msn ekleyebilirsin beni kişisel bilgilerimde var
sevgiler

asevgican 13-07-2007 09:15 PM

aldım tel noyu , adreside.. ben burda mesaj ayarlarımı yapamamışım.. halada yapamadım gerçi. ne alıyo ne gönderio ::)

BURCU GELEGEN 14-07-2007 10:17 AM

Sitede 2 gündür bazen sorun yaşanıyor ama düzeldi artık 44

berkeberk 14-07-2007 12:27 PM

malesef ben gelemeiyorum. bad45 hepinize iyi eğlenceli bol muhabbetli bi gün dilerim. 88a

BURCU GELEGEN 15-07-2007 04:15 AM

Sağlık olsun 44 biz ço m güzel sohbete girdik ve hala çıkamadık

asevgican 15-07-2007 11:43 PM

TANIŞTIMMM.. siteye son gelen biri olarakdan gittim tanışdımmmm, eskilerr nerdeydiniz.. dl78
atakanlaaaa, hayall ee burcuylaaaa tanışdım...
ben çok keyif aldım..
ama bi sonraki görüşmede katılım çok olsunnnn...

fato09 16-07-2007 12:17 AM

yaw yanıom hala gidemeyişime zaten yaramı deşme lütfen ayşecim yaa sad456 ağla bu arada bir dahaki toplantı ağustosun 15inden sonra olursa çok sewiniirim daha uygun olur benim için lütfen yapın bi güzellik bana 956k

BURCU GELEGEN 16-07-2007 11:15 AM

Fatom evet bir sonraki toplantı o tarihe denk gelecek gibi 10/15 arasında ayarlayalım annem ve teyzemde gelecek acaip kıskandılar biz bile burada yapamıyoruz ne kadar güzel yaptınız dediler ani olmasa c.tesi sabahı çıkıp geleceklerdi Bodrum'dan bir sonrakinde kesin oradayız dediler 44

fato09 16-07-2007 12:11 PM

o zaman harika olacak desene k8908 şimdiden sabırsızlıkla bekliyorummm uy897

hayalayaz 16-07-2007 01:42 PM

benim için her tarih uygun. fatoşum gelde umutcanla söz keselim

BURCU GELEGEN 16-07-2007 06:20 PM

Vermem Umutcanı ya sadanim
Arkadaşlar ben bugün berkeberk ile tanıştım 44 kısa da olsa görüşme fırsatımız oldu. sevincli

berkeberk 17-07-2007 08:52 AM

evet dün burcuyla tanıştık. sağolsun işyerine kadar geldi. 96 kısa ama hoş bi görüşme oldu.

dennise 17-07-2007 01:12 PM

ayyy burcu canim yaaa sen heryere yetişiyorsunn smiliyface
süppersin yanii

BURCU GELEGEN 18-07-2007 12:22 PM

Arkadaşalr bir sonraki toplantı içn 2 ayrı tarih sunuyorum karar verin artık ya 11/12 Ağustos ya da 18/18 Ağustos olsun uzaktan gelecekler için kapımız her zaman açık

hayalayaz 18-07-2007 11:02 PM

bana tüm tarihler uyar,türkiyenin her yerinden gelecek arkadaşlara evim ve gönlüm ardına kadar açık..

SAFİYE 20-07-2007 04:59 PM

herkese merhab..
siteyi arkadaşımdan öğrendim .. mükemmel bişey burası.. aradığım herşey mevcut.. izmirde olanlar (yada uzak olanlar ) için böyle birlik kurmak istemeniz de fevkalede.. ben de katılmak isterim.. tarih belirtmişsiniz ama mekanı göremedim.. sizlerle tanışacak olmanın heyacanını duyuyorum. Görüşmek üzere byeee safiye

BURCU GELEGEN 21-07-2007 12:11 AM

Bizim için her yer mekan ama evde yapmıştık bir öncekini şimdi için ben herşeye açığım ama uzaktan gelecekler içinde ben ve ya Hayal evimizin kapılarını açıyoruz. Yalnız bu iki tarih arasında kesinleştirin artık annemlerde ona göre gelecekler

Bugle 21-07-2007 01:11 PM

11-12 Ağusto bana uyar art56art56

tulu 14-08-2007 07:29 PM

Haftasonu ve akşamları benim için uygundur.Bir Bornovalı olarak mutlaka katılırız.Ancak toplanıp toplanmadığınızı anlayamadım.En kısa zamanda bir toplantı düzenlemeniz dileğimle. guitar

hayalayaz 15-08-2007 07:38 PM

sevgili jurby maalesef buluşamadık...ama yarın flover beni ziyaret edecek

su_oguz@hotmail.com 06-09-2007 09:23 AM

bende varıııım ve tabii ki sizlerle tanışmak isterim siz haber verin yeter uygunsam her zaman gelirim sevgiler s456

hayalayaz 06-09-2007 11:23 AM

izmirli ve izmir dışındaki arkadaşlarım, buluşmalarımızın bizlere daha verimli olmasını sağlamak için,seminerler şifa uygulamalarıyla..ve eğer varsa soruların cevaplandırılmasıyla doldurulmasının daha iyi olacağını düşündüm...ve ilk olarak..keops arkadaşımızdan bize seminer vermesini..bilinç altıkalıplarımıza yönelik uygulamalar öğretmesini rica ettim..ben beş altı kişiyle start verdim..bu konudaki önerilerinize..ve yönlendirmelerinize açığım..( EĞER REİKİ KONUSUNDA SORULARINIZ OLURSA BEN ZATEN ORADAYIM) saygılar
( sohbet buluşmalarımız zaten sürüyor, benimle görüşmek isteyen arkadaşlarımız,beni ziyaret ediyor..ben torun torbadan pek vakit bulup çıkamıyorum ama onlar benim kusuruma bakmadan, geldi, gelmedi diye ufak şeyleri sorun etmeden beni ziyaret ediyorlar sağolsunlar..)

ohbeee 06-09-2007 08:02 PM

bu görüşmelerde deep peat konusunda bilgi paylaşılacakmıdır acaba(keops da katılacağını yazmış) ?

keops 06-09-2007 09:27 PM

Alıntı:

ohbeee Nickli Üyeden Alıntı
bu görüşmelerde deep peat konusunda bilgi paylaşılacakmıdır acaba(keops da katılacağını yazmış) ?

evet genel olarak deep peat,nlp,gevşeme çalışmaları v.ss yani ortaya bi karışık yapacağız dilimizin döndüğünce onayi
amaç işe yarayan herşeyi algi düzeyi ölçüsünde vermek..
uygulamalar size kalmış
bir atasözü derki atı su içmeye götürebilirsiniz ama su içtiremezsiniz
yolu gördükten sonra yürümek değerli katılımcıların işi ve katılımcıların birbirinden kopmadan arasıra bir araya gelerek gelişim ve değişimlerini,sorunlarını ve sorularını tekrardan paylaşabileceği bir ortam oluşturmak temenni..

pakguc 07-09-2007 04:43 PM

şu buluşmayı radyodan canlı dinlesek olmaz mı?
çok isterdim gelmeyi ama gelemiyorum agl34

asevgican 07-09-2007 09:06 PM

haftasonları olursaa ben çok isterim katılmakk...:)

ohbeee 08-09-2007 12:40 PM

nezaman toplanacağız pekiy

hayalayaz 11-09-2007 01:03 AM

arkadaşlar bu toplantıyı keops'un bize vereceği seminer için düzenliyoruz..tarih 15-09-2007 tarihinde katılım sayısı yüksek olursa 16-9-2007 tarihinede sarkacak..( eğer bir aksilik olmazsa benim evimde toplanacağız)gelmek isteyenler bana özelden ulaşıp adres alabilirler..

canancelik75 11-09-2007 10:24 AM

SLMM...BENDE Bİ İZMİRLİ OLARAK SİZE KATILMAK İSTİYORUM BENİ ARABANIZA ALIRMISINIZ

hayalayaz 12-09-2007 08:36 AM

sevgili canançelik
başımızın üzerinde yerin var..özelden ulaşırsan..adresi ve tel no verebilirim..saygılar

cnb 12-09-2007 09:37 AM

ağla ağla ağla ağla
ben de katılamıyorummmmmmmmmm sadanim sadanim sadanim
ne yapalım kader işte, boşuna umutlanmışım agl34

hayalayaz 14-09-2007 08:49 AM

sevgili canan ve ceren sizlerde daha sonra müsait olduğunuzda katılırsınız..

hayalayaz 14-09-2007 09:22 PM

canan,ceren ve flover..3 kişisiniz... gerçi keopsa henüz sormadım ama her halde hayır demez..(hele bir hayır desin n9598 ) aranızda yazışın bir daha ki seminer için bana veya keopsa gün verin ikinci semineri de şimdiden ayarlıyalım..ben size iki kişinin daha katılmasını sağlamaya çalışırım..

keops 14-09-2007 09:38 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canan,ceren ve flover..3 kişisiniz... gerçi keopsa henüz sormadım ama her halde hayır demez..(hele bir hayır desin n9598 ) aranızda yazışın bir daha ki seminer için bana veya keopsa gün verin ikinci semineri de şimdiden ayarlıyalım..ben size iki kişinin daha katılmasını sağlamaya çalışırım..

hayır :)) şaka şaka
haftasonları olduktan sonra sorun olmaz... sung66
canan,ceren ve flover sizde bu öğrenme şevki olduktan sonra hayal ablada da bu misafirperverlik olduktan sonra ne diyelim??
hepinizi öptüm kiss3

tulu 16-09-2007 06:53 PM

Keops`a teşekkür ediyorum.Bizleri bilgilendirdiği ve geçmişte yatan olumsuz duygularımızdan kurtulma yöntemlerini bize öğrettiği için.Çok güzel bir gün geçirdim.Hayal hanım ve diğer katılımcılarla epey yol katedeceğimize inanıyorum.Teşekkürler Keops!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 PM.