Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

fato09 10-07-2007 11:11 PM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

arkadaşlar iple çekiyorum bu hafta sonunu harika olucak yaaa blissy

BURCU GELEGEN 11-07-2007 12:27 AM

yazmazsam olmaz resimlerle koyacağım ki bilin güzellikleri
9. daisy Kızım http://img181.imageshack.us/img181/3778/resim081ko1.jpg
Gerçi şimdi yaz moduna uymak zorunda kaldık daha kısa tüyleri asla hırçın değildir çok akıllıdır seversen yanaşırnormal köpeklerden farkı çok hareket etmez
10. Papi Kızım http://img64.imageshack.us/img64/1188/resim569cn7.jpg
inanın çok ürkek kapı çaldığı an evden kaçar asla tanımadığına yaklaşmaz

BURCU GELEGEN 11-07-2007 12:29 AM

Bir gelişme daha buradan benimde henüz tanımadığım reiki konusunda ve kişisel gelişim konusunda tecrübeli birkaç kişi daha gelebilir ama tam bende bilmiyorum pazar günü gelecekler sanırım sadece bilgi olsun ço ks evdiğim bir tanıdığım arkadaşımızın arkadaşları diyeyim cilgin897 rakam yok saymıyalım bereketi kaçmasın blissy

zoyasonsuz 11-07-2007 01:27 AM

Ben de geliorm ya reiki deneyimli bir insan olarak göztepe vapurla geçeriz artık çok istiorm hayırlara artık

berkeberk 11-07-2007 09:00 AM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Berkeberk tembellik etme bak nerelerden geliyorlar hareketlen
Devamı için yazın arkadaşlar

ayarlamaya çalışıyorum. sizlerle tanışmayı bende çok istiyorum. çok güzel bi gün olacak. bu kadar pozitif insan bi arada. kaçırmamak lazım.

BURCU GELEGEN 11-07-2007 09:50 AM

Alıntı:

zeynep kahraman Nickli Üyeden Alıntı
Ben de geliorm ya reiki deneyimli bir insan olarak göztepe vapurla geçeriz artık çok istiorm hayırlara artık

Zeynep yazdım özelden telefonumu da verdim m.paşa cad. garanti bankası daha uygun olur gerçi geliş saatini bilmiyorum ama her şekilde karşılarız 44
11. Zeynep Kahraman
ayyy şahane

BURCU GELEGEN 11-07-2007 10:01 AM

Buradan izmir'den gelecek arkadaşlara duyurulur.
C.tesi 12 /13 aralarında Atakan ve Fatma Bakırcıyı karşılayacağız o arada Mügeee ile buluşacağız hilton otelinin önünde oradan eve geçeceğiz Hayal benim evi bildiğinden eve geçerken o da yola çıkar Akşam üzeri Ayşe gelecek Bu aralarda sizlerde Hilton oteli tarafında olursanız birlikte geçeriz eve ama saatler uyuşmaz ise Toplantı evin adresini vereyim.
Mithatpaşa cad. Göztepe durağı Garanti bankasının oradan sizleri alabiliriz. Sahil tarafından gelecekler içinde göztepe iskelesi olabilir ya da oraya yakın biryerler.
Geleceklere özelden telefon bilgimi verebilirim.
Birde evde olacağımızdan kısır börek kek vs.. birşeyler yapacağız ama herkesin buna katkısı olmasını talep ediyoruz küçükde olsa herkes sevdiği birşeyi yapıp ve ya alıp gelirse seviniriz.
Bu sitede inanılmaz bir sevgi bağımız oluştu arkadaşlar kimse birbirini yanlış anlama ve ya alınganlık yapmıyor sevgi içinde uyum halinde sohbet edebilmek çoğu kişilerin grupların başarabileceği birşey değil. Biz çok özeliz. Herkesi bekliyoruz bu tanışma toplantısına.

fato09 11-07-2007 11:33 AM

evet burcucum haklısın hepimizin bir katkısı olsun. tıpkı bu sitede hayatımızı paylaştığımız gibi sorumlulukları da paylaşmamız lazım bütün yükü senin omzuna yıkamayız hepimiz bişyler yapmalıyız. ben mercimek köftesiyle kurabiye yapar getiririm. daha da istediğiniz bir şey varsa söyleyin yeter. bu arada çok tatlı senin daisy le papi çok tatlılar yaw ben kedi manyağı bir insan olarak daha çok papiyle ilgilenirim ona göre şimdiden yaptırıyorum rezervasyonumu smiliyface

Bugle 11-07-2007 11:42 AM

Bakın arkadaşlar ben gelemiyorum ama lütfen lütfen bu organizasyon en kısa sürede tekrarlansın...Ben kuduruyorum burda yaaaa.....gelince tanışmak istiyorum herbirinizle...1 hafta arayla kaçırdığıma inanamıyorum sadanim

asevgican 11-07-2007 12:26 PM

KEDİCİĞİ tuttum.. ben geldiğimde size doymuş olurda, akşam gezintisine çıkmış olur umarım.. dusun
şimdi beni görünce bu koskocaman kadın nasıl kediden köpekden korkar diyceniz ama ,
KORKUOM.. yaklaşamam, sevemem, onlarda beni sevmez zati. şaşkın

mügeee 11-07-2007 12:51 PM

ya ne güzel... smiliyface hımm acaba ben ne hazırlasam kısır mısır dusun 44

fato09 11-07-2007 01:31 PM

yaa neden öyle diyelim insanlık hali korkabilirsin tabi. mesela ben böcek milletinin alayından accayip tırsarım burcu evde böcek beslemiyon dimi sevincli bu arada o resimdeki kedi senin mi müge ya çok tatlı bir şey yerim onu ben cilgin897

mügeee 11-07-2007 02:30 PM

yok canım ya nerdeeee sadanim benim değil netten bulmuştum 44

fato09 11-07-2007 02:35 PM

olsun yine de çok tatlı bişy umarım senin de o kadar tatlı bir pisiciğin olur bir gün gulensmiley

BURCU GELEGEN 11-07-2007 03:38 PM

Arkadaşlar iyiki varız ya 44 Ayşem korkman sorun değil benimkilerr öyle kucağa atlamazlar sakinlerdir. Ben sadece sevmeyenlare kızıyorum korku başka birşey merak etme sende bu sayede belki alışmak için adım atabilirsin. Ama kimse seni zorlamaz o ayrı yapmasınlarda zaten
kısırı ben yapacağım mügeee ona göre börekde yaparım gerisini siz düşünün khkh56

Bugle 11-07-2007 03:46 PM

BENİ DE BEKLEEYİİİİİİİN...KISIRI ÇOK SEVERİM .....KEDİLERİ DE SEVERİM,KÖPEKLERİ DE SEVERİM...HAYATIMDEĞİŞTİ'Yİ DE SEVERİM...İKİNCİ BULUŞMAYI MUTLAKA YAPALIM...İKİNCİSİNDE MUTLAKA ORDAYIM HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER..

BURCU GELEGEN 11-07-2007 03:50 PM

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
BENİ DE BEKLEEYİİİİİİİN...KISIRI ÇOK SEVERİM .....KEDİLERİ DE SEVERİM,KÖPEKLERİ DE SEVERİM...HAYATIMDEĞİŞTİ'Yİ DE SEVERİM...İKİNCİ BULUŞMAYI MUTLAKA YAPALIM...İKİNCİSİNDE MUTLAKA ORDAYIM HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER..

Evetttt Bugle merak etme sen geldiğinde de harika bir toplantı olacak

mügeee 11-07-2007 06:07 PM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
olsun yine de çok tatlı bişy umarım senin de o kadar tatlı bir pisiciğin olur bir gün gulensmiley

köpeğim olsun benim smiliyface

bu arada tamam burcucum kısır senden smil56

asevgican 11-07-2007 09:29 PM

aslında oğlum için bi köpeğimiz olsa çok iyi olur. yalnız büyüyen bi çocuk olduğundan paylaşımını artırabilirdi.. ama nası bakıcam..nerden bulucam cins bişey.. evde sağlıklı olurmu bilmiomki ben bunları..
bide korkuyorum oysa DenizAlp çok sevio ve hiç korkmuyo..:(

Bugle 11-07-2007 10:39 PM

http://www.evcilkopekler.com/kopek-i...lden-retriever hayalimdeki köpek...alabiliyorsan bu cins al..muhteşem bi köpek..

BURCU GELEGEN 11-07-2007 11:26 PM

golden her zaman çok evcil cana yakındır ama büyük köpektir bakımıda sorun olabilir ileride evinize ortamınıza uygun bir köpek almanız için iyi düşünmeniz gerek birde şunu lütfen atlamayın bir köpek alıyorum değilde 2. bir çocuk yetiştirdiğinizi düşünün
Bu konuda geldiğinde yardımcı olurum ayşe önce kendini evcil canlarımıza alıştır gerisini hallederiz.

mügeee 12-07-2007 12:07 AM

daha dün konuştuk gulensmiley hayallerimdeki köpek valla kesinlile bir gün golden retriever alıcam... yerim ben onu yerimmmmm k8908

fato09 12-07-2007 12:30 AM

ya o golden lara ben de bayılıyorum bebek bakıcısı o köpekler ve çok insancıllar o kadar da uysallar ki şahaneler yaa super

BURCU GELEGEN 12-07-2007 12:58 AM

heheh hazır konu hayvanlardan açıldı arkadaşlar siyah giymeyin bana gelirken khkh56

fato09 12-07-2007 01:00 AM

nasıl yani ne alaka siyah giyince nolcekkk???

BURCU GELEGEN 12-07-2007 01:21 AM

böyle pozitif renkler giyin canlı olun ya khkh56 yok isteyen giysinde kedişimiz malum beyaz ne kadar bakımlı olsa da tüyler siyahta şahane duruyor y789 gerçi temizleme bantlarımız var ama yinede uyarayım istedim. sung66 Birde var olanlar için fotoğraf makinalarınızı unutmayın benimkinin flaşı bozuldu ama aydınlıkta çok güzel çekiyor 44

oyy Daisy kızım öyle bir yatmış ki koltuğunda keyfinden geçilmiyor yok tamamdır ya bu sefer evde harbi huzur var bu gece

fato09 12-07-2007 01:24 AM

sorduğuma bakma ben çok nadir giyerim siyahı hele de bu sıcaklarda imkansız zaten 8977

yonca 12-07-2007 01:32 AM

selam uzun süredir siteye uğrayamamıştım.ne çok değişiklik olmuş biz izmirliler harikayız ya hemen sıcakkanlılığımızı gösteriyoruz toplantınızı okudum.ama malesef ben o tarihlerde şehir dışındayım ama diğer toplantılara ben de katılmak isterim burdan haberdar oluruz sanırım bu arada köpeğin çok tatlı burcu ben hiç köpek beslemedim ama severim.umarım toplantınız güzel geçer bir dahaki sefere inşallah katılırımherkese sevgiler

fato09 12-07-2007 01:35 AM

merhaba yonca umarım seninle de bir araya geliriz en kısa zamanda ne güzel bi etkileşimimiz oldu acayip pozitif atmosfer burda bayılıyorum ya cilgin897 8977

yonca 12-07-2007 01:45 AM

bende çok isterim hayalayaz bu buluşmalarda olmayı kendimi geliştirdim mi yada nerde kaldım paylaşıp kendimi de sınamak isterimçünkü uzun bir süre gelemedim bazı faydalarını gördüm telkinlerin ama tam odaklanamıyorum galiba isteklerime bir kitap ismi vermişsin kitap okumaya bayılırım kitabı mutlaka alıcam herşey için teşekkürler

yonca 12-07-2007 02:02 AM

selma fatma bende birlikte olmayı umuyorum herkese sevgiler umarım güzel geçer sizin için şimdi cesaret edip sigarayı bırakma telkinini dinlemey başlıyorum umarım başarılı olurum bana şans dileyin bunu da başarıcam artık ciğerlerim temiz havanın tadını çıkarıcak

BURCU GELEGEN 12-07-2007 09:06 AM

Yonca bir sonrakinde mutlaka olursan güzel olur. biz ayda 1 olarak düşündük ama sürekli izmirde olanlar için 15 günde bir olabilir ya da istedikleri zaman bakalım ilk toplantımız olacak baya heyecanlıyız

yonca 12-07-2007 01:59 PM

çok hoş olur inanın ki yeniliklere pek açık değildim ama artık kendimi bu konuda değiştireceğime inanıyorum ve artık insanlara güvenmek istiyorum bun içten söylüyorum artık herşeyin iyi olmasını tüm kalbimle istiyorum.öbür toplantıları kaçırmamak için elimden geleni yapıcam

fato09 12-07-2007 02:41 PM

yonca benden sana tam destek sigarayı bırakalı 6 ay olmuş biri olarak söylüyorum yapabilirsin hiç de zor değil. yapacaksın da ben sana güveniyorumm

yonca 12-07-2007 02:50 PM

teşekkür ederim fatma bende bırakacağıma inanıyorum sigara ile ilgili bölümü inceledim şimdi de telapati bölümüne bakıyordum gerçektende altıncı his dedikleri veya telepati dedikleri şey sanırm bende var eğer sevdiğim birine iyi veya kötü bişey olacaksa hissederim şimdi netten telepati yöntemlerini araştırıcam burdaki konular beni çok mutlu etti kitap bölümüne baya takıldım en büyük tutkum kitap okumak ve birgün büyük bir kütüphaneye sahip olmak bunun için temellerimi attık kitap alıyorum sık sık bakalım ilerde okumayı çok seven çoçuklarım ve sevdiğim insanlar olsun istiyorum kitap konusunda sıkı bir savaşçıyım burdaki olumlu düşünceyle ilgili kitapların çoğunu okumuştum
şimdi bi tekrar yapmalıyım diyorum kitapların dünyası daha farklı brn onlarla yaşamayı seviyorum sanırım biraz çenem mi yoksa elim mi açıldı bilmiyorum ama içimden geçenleri yazmak istedim thumbsanim krzm67

fato09 12-07-2007 02:57 PM

ben de vakti zamanında çok okudum kişisel gelişim kitaplarını ama şimdi daha çok siyasi ve tarihi olanları tercih ediyorum. telepatiye gelince annemle aramızda olağanüstü bir telepatik iletişim var ben ne düşünsem iki dk sonra o söylüyor düşündüklerimi. bunu bazı arkadaşlarımla da yakalıyorum harika bir şey telepati kurmak.hissetme konusu bende de var aynen iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.. neyse canım böyle işte... smiliyface

asevgican 12-07-2007 05:28 PM

burcu, nedir şimdi buluşmanın son hali? bi özet geçsene bana.
saat, yer, gün, adres vs.

BURCU GELEGEN 12-07-2007 10:17 PM

Şimdi son durum. ctesi öğlen 12:00 de Mügeee ile Hilton önünde buluşuyıoruz o zaman aralığında Atakan ve Fatma izmirde olacaklar onları karşılayacağız bu arada buradan başka gelmek isteyenler hilton önünde olurlarsa seviniriz bunlar Berkeberk ve Zeynep aklıma başka gelmedi. Ayşe sanırım sen eğitiminden sonra bizde olacaksın Hepimiz buluşunca Eve geçerken Hayalayaz'ı alacağız yolumuzun üstünde. Bu saatlerde gelemeyenler daha sonra katılacak arkadaşlar içinde benim eve yakın olan yerleri yazayım. Sahil tarafından göztepe iskelesi yaya geçidinde kafelere doğru gideceksiniz mithatpaşa cad. çıkın ve garanti bankın orada fortis bank var oradan sizi karşılayabilirim. Eğer ben bulamam derseniz göztepe iskelesinden alırım.
Ayşe sana özelden telefon ve tam adres bilgilerini geçiyorum. Zeynep sana vermiştim. Berkeberk sesin çıkmadı ama sana da özelden yazıyorum. Bu arada Hayal umutcan ile gelecek yazmıştı bir ara küçük oğluşu 44 Kendi oğlu bir ara müsait olursa kısa da olsa bize katılacak. Akşam bende kalacağız. Kalabilecekler için yer ayarlanır dert etmeyin wave pazar günü için gene birlikteyiz k8908

BURCU GELEGEN 12-07-2007 10:18 PM

Eğer atladığım kişi varsa lütfen özelime yazsın ya da gelecek başka birileri

berkeberk 13-07-2007 09:04 AM

ctesi günü saat 14:00 de işten çıkıyorum. Hiltonun önüne büyük ihtimal gelemem. Verdiğin adrese gelmeye çalışıcam. Oraları çok iyi bilirim. Sanırım evi bulurum. Gelmeden ararım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 PM.