![]() |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ keşke vazgeçmeseydiniz aramaktan.. biz de çok zor bulduk ama benim açımdan buna değdi... inşallah yaza bir buluşma daha olur, ya da pikmik (bebişlerim pikniğe pikmik der de y789) o zaman sizle de tanışırız... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ güzel keyifli bir buluşma geçirmenize çok sevindim.. blissy burada paylaştığımız sevgi enerjisini yan yana kahve keyiflerinin yanına taşıyabilmekte ayrı bir mutluluk.. her ne kadar varlığımla yanınızda olamasamda ruhumla güzel bir gün geçirmeniz için enerjimi gönderdim.. umutcum resimleri ekleyeceğini söylemiştin.. eğer katılımda bulunan arkadaşlarınızın hepsi onaylarsa resimlerinizi görmek isteriz.. sevincli tiriniticim bu buluşmanın gerçekleşmesi için en çok emeği sen verdin canım.. dostlarımızı bir araya toplayıp güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim.. ark5 katılımda bulunarak aramızdaki güveni sevgiyi pekiştien tüm dostlara sevgiler... kiss3 yaşamınızda her yeni günün mutlulukla huzurları sunmasını dilerim.. http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...azpjc2qqr3.gifsevgiler.. |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ canım shamanic , benim için çok keyifliydi....böyle emek vermeye can kurban çünki olan dostluklar pekişti ve yeni dostluklr için temeller atıldı işte bu harikaydııııı... sevgili siyahça mayısın ortası gibi bir" pikmik ":) düzenlemeyi düşünüyoruz zaten bebişim ....... inşallah yine hepimiz böyle toplaşabiliriz ... herkes nereye gitmek istediğini söyler öneride bulunursa sanırım daha iyi olur. yaparız börekleri çörekleri alırız ipi topu yallah pikniğe ... sevgilerimle kiss3 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ umutcum vallahi ekleyebilirsen ekle resimlerimizi hiç mahsuru yok benim için.... merak ediyoruuuuummm. |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ 956kcanlarııııııııııııııııııııııımmmsüper bir toplantıydı..en kısa zamanda tekrar edicez..çoğalarak sevgiyle büyüyen bir aileyiz biz..bizim enerjimiz tüm evreni saracak ve sevgiyle bize geri dönecek..buna izmir dışındaki tüm dostlarımız dahil elbette.anca beraber kanca beraber..happy6 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ yaşasın pikmiikkk! sevincli |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Alıntı:
Değerli arkadaşlarım, öncelikle sizlere Balıkesir'den bol bol selam yolluyorum. Fotoğrafları istemişsiniz, tabi ki yollarım. Ama maalesef 4-5 fotoğraf olduğunu belirtmek isterim. Bu arada sen de fotoğraf çekmiştin di mi Yasemin ? Mayıs'ta piknik yaparız demişsiniz ama, benim o kadar sabrım yok sanırım. Daha küçük çaplı lokal buluşmalara da açığım. Kalabalık olduğumuzdan, aklımda yer etmiş tüm konuları ve soruları paylaşamadım sizlerle, en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle... Umut... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ http://img10.imageshack.us/img10/416...0176611801.gifben hala resimleri aktaramadım ama söz yollayacağım. sevgiler |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ne güzel bir paylaşımda bulundunuz tebrik ediyorum sizleri. 25889 birazda kıskanmadım desem yalan olur. ağla2 ankara bu konuda pek bir sesiz yada çok az kişiyiz. bu gidişle pılıyı pırtıyı toplayıp ya istanbul ya izmire yerleşeceğim galiba. içim öyle sizlerleki. tüm sevgi ve ışıklar sizle olsungirlhaha bu aralar reiki konusunda bir araştırma içerisindeyim ama bakıyorum sevgili dostlar sizler hep ankara dışındasınız. ama ne diyorlar niyet ustan seni bulur işte bende niyet ediyorum. sevgimleO0kiss3 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ canım semkur, kapımız herkese açık emin olabilirsin .... zaten bizi de bir araya getiren "evrensel enerji " izmirli, istanbullu, şuralı buralı ..... bu hiç önemli değil önemli olan birarada olabilmek, sağlıklı paylaşımlarda bulunabilmek... sen istemeye devam et .. elbette yolumuz bir gün kesişecek........... ayrıca hzaırladığımız her türlü etkinliğe herkes davetlidir.. biz bir aileyiz sevgileractionsmile kiss3 |
canımsın tirinti blissy biliyorum o yüzdende bu siteyi çok seviyorum. aslında ben pek int. kalmayı sevmeyenlerdenim. ama burası benim için bir yuva gibi. paylaşımlar o kadar sıcak o kadar saf ve karşılıksızki. beni çekende bu zaten. almadan vermesini bilenlerin olması. ben kendi yaşamımdada belki bu felsefeyi benimsediğim için bu kadar sıcak geliyorsunuz bana. neden olmasın çekim yasası devrededir mutlaka bakarsın bir tatil sezonunda, bir sebeple yanınızda olurum. belkide siz ankarada benim konuğum olursunuz. vien1 biliyorum ve hissediyorum benimlesiniz bende sizlerle. mutluluk ve sevgilerimiz daim olsun kiss3 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Merhabalar ... Siyahça, senin de forumun bir kısmında yazdığın gibi, telkinlerin en önemli etkilerinden biri, acayip derecede artan iştah...Açıkçası yemekten başka birşey düşünmez oldum. Yakında patlarım bu gidişle. Sende iştah etkisi halen devam ediyor mu? Ya sizlerde durum nasıl arkadaşlar? |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ arkadaşlar, annemin rahatsızlığı nedeniyle yeni yazabiliyorum.biraz geç oldu ama, harika bir pazar gnüydü.herkese çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrarlamak umuduyla sevgi ve ışıkla kalın... :) |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Sevgili İzmirliler görüyorumki bulışmamızdaki güzel paylaşımı burdada devam ettiriyorsunuzy789Bu yazı dizisi İzmirlilere özel oldu sanki:)Telkinlerle ilgili iştah artması sıkça görülen bir durum bu yüzden endişe etmeyin.Bilincimiz arınma sürecinde direnç gösterir ve kendini korumaya alır.Bu durum geçicidir.Israrla dinlemeye devam edin.Blokaj temizliğindeki görülen durumlar kişiye göre değişkenlik gösterebilir.Bunun bir arınma süreci olduğu bilin ve bunun mutluluğunu yaşayınhappy6 Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..en kısa sürede tekrar buluşmak dileğiyle.. |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ gerçekten valla burası biz izmirlilerin sohbet odası oldu sankiy789 umarım bir sakıncası yoktur. ama bu şekilde birbirimize en direkt ulaşabiliyoruz ya ondan sanırım y789 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Arkadaşlar ben yeni katıldım daha.. Buluşmayı okuyunca çok geç kaldıımı anladım Gerçi İzmirli değilim Aydınlıyım ama katılmam zor değildi ama tekrarında aranzda olmak isterim. Koccaman selam Egelilere ... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ aramıza hoşgeldin sevgili dozzi.merak etme buluşmalarımız tekrarlanacak.birdahakine mutlaka bekliyoruz:)sevgiyle kal... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Sevgili Dozzy..Biz bu forumu sadece İzmirliler için açmadık.amacımız birlikte deneyimlerimizi paylaşmak ve bu siteyede faydalı olacak şekilde taşımak..Bu güzel ailenin giderek büyümesi bizi çok mutlu ediyor.En kısa sürede bu toplantıları rutin hale getirmeyi düşünüyoruz.Önümüz yaz olması nedeniyle piknik,kamping gibi organizasyonlar düşnüyorum ben.Önümüzdeki ay bununla ilgili sitede forum açtığımda sizinde önerilerinizle çok daha güzel paylaşımlarda birlikte olacağız..Sevgiyle ve sevgide kalman dileğiyle:)) |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ fotoooo! :) driftwood76 ben sınıra dayandım gibi...infilak etmeme az kaldı yani...abur-cubur son gaz diyorum yani...ağla2 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Sevgili Siyahça merhabaactionsmile izninle sana yine ben yanıt vermek istiyorum.Bu arada telkinlerle ilgili deneyimleri siteden takip etttiğini umuyorum.Daha öncede dediğim gibi geçici bir durum ancak yazdığımız ve ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz.Yemek içgüdüsünün ardında güven eksikliği yatar.Sana bir çalışma önerebilirmiyim? Hangi konularda ve durumlarda kendini güvensiz hissettiğini yaz.Korkularmızla yüzleşmek bizi sanıldığının aksine güçlü kılar..Yazdıklarını o şekilde ifade ettiğin sürece bilinçaltın buna yönlenecektir..aşağıda yazdığın onaylamada gördüğüm 2 şey var..güvenli bir ev demişsin..Tatlım evren zaten bizim için yeterince güvenli inan..Bunu söylüyor olman bile güvensizlik belirtisidir.Evrenin koruması altında olduğunu onayla..helal para kazanıyoruz demişsin..Demekki bilinçaltında paranın kirli olduğuna dair bir inanç taşıyorsun.Para bir enerjidir.Bizlerde enerji varlıklarız.Kendini ne kadar para enerjisine layık görürsen o kadar kendine çekersin..Umarım bu yazdıklarım azda olsa seni aydınlatmıştır.Düşünmemeyi düşündüğümüz an daha çok zihnimiz aynı konuya takılır ve düşünürüz.bol bol meditasyon yaparak olumla..yani zihinsizlik durumu yarattıktan sonra..Sevgiyle ve sevgide kal..wave |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ çok teşekkür ederim..sözleriniz çok işime yarayacak..ve tespitlerinizde de tam on ikiden vurmuşsunuz! sanırım meditasyondan biraz daha fazlasına ihtiyacım var..galiba önce ciddi bir tedaviden geçmeliyim! ağla2 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ancak yazabildim.... yanınızda olmayı çok istediğim ama maalesef olamadığım harika bir toplantı olmuş.... kendi adıma üzüldüm sevgili dostlarımla bir arada olamadığım için yeni arkadaşlarımızla tanışamadığım için... ama sizler adına çok sevindim...956k bir sonraki toplantıya mutlaka katılmayı istiyorum....ama benim bir ricam var sizlerden.... bu toplantıda mutlaka helede güzel bir piknikte yanınızda olmak istiyorum.... ama kardeşimin mayıs ortası düğünü olucak....blissy bu sebeple piknikli toplantımızı mayıs sonuna doğru yapabilirsek bende kızımla katılabilirim... hepinize sevgiler...s456 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Merhaba arkadaşlar, resimleri yüklemeyi başaramadım. 9 adet resim var, yükleyemediğim. İsteyen arkadaşlara e-mail olarak atabilirim... |
Facebook adresime 9 fotoğrafı da yükledim...Beni eklemeden de facebook tan görebilirsiniz. Aynen şöyle yazın ve aratın : Umut İnci Beyaz gömlekli bir fotoğrafım var, buradaki profilime bakın, aynı fotoğraf...Eklemek isteyenlere de hayır demem...Görüşmek üzere... |
|
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ayy bak sen var yaaa. süppersin yaaa...sevincli yoksa kimsenin bana yanıt vereceği yok...topla şekerim ekibi...ama bana düğün için müsade verin...y789düğün için de arkadaşlarla en kısa zamnda irtibata geçicem mutlaka gelmek isteyenleri bekleriz.... ondan sonra şöyle güzel izmir istanbul harmanlı bi toplaşalım....blissy |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Ne demek canım o söz, hiç görmemiş olmayı tercih ederim. Sen bizim İzmir' deki elimiz kolumuzsun. Senin sayende gerçekleştirdik mükemmel bir semineri, hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Şimdi telaşın var diye çok dokunmamaya çalışıyoruz, sıkıştırmayalım diyoruz hepsi o. Biz zaten Shamanic le konuştuk geçen, Reiki semineri için gelmeyi istiyoruz, düğüne denk getiririz diye düşünmüştük. Burada sürprizi bozar gibi oldum biraz ama napalım y789 Sen bak gülüm işlerine, tatlı telaşlar bunlar. Ev kurmak kolay değil. Sonra başlarız yine güzel toplantıları düzenlemeye. Sevgiler canım benim kiss3 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ işte bomba haber diye ben buna derim....blissygelin hatta hemen gelin....düğündede oynaşırız....sonrada toplaşırız izmirli arkadaşlarımızla.... hep birlikte bilgilerimizi pekiştiririz...y789o günleri iple çekiyorum....güzel izmirimin güzel dostları sizinde fikirlerinizi bekliyoruz...krzm67 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ bu izmir buluşması neyin nesi hiç haberim yok hiç seminerlere katılmadım da kim beni bilgilendirmek ister |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ bir önerim var... valla bende bir izmirli olarak merak ettim doğrusu.. ben yeni üyeniz olarak hatta geçenlerde kendi kendime de düşündüm..acaba izmirliler olarak bu sitede yer alan arkadaşlar bir araya gelip tanışsak mı dedim...bir sinerji yaratıp güzel sohbet olabileceğini düşünüyorum.. nacizane bir öneri...ne dersiniz bilmiyorum..fikirlerimizi paylaşalım lütfen..bu konuda |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ben manisadayım ama katılmak isterim toplantilara toplanılcak zaman haber verirseniz sevinirimmm |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ arkadaşlar bu sitede hep bir buluşma gündeme gelmiş ama sanırım süreklilik arzetmemiş.. Aramızda hiçbir izmirli görüşmek istemiyor galiba. Bu konuda 1 ay önce yazdım.Ama kimse ilgilenmedi..Paylaşımları somutlaştırmanın adımıdır aslında bu olay.. Bu konuda lütfen biraz daha dinamik ve istekli olalım derim..Görüş paylaşalım ltf... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ aslında oldukça izmirli arkadaşımız var aramızda... ve daha önce belli aralıklarla toplantılarımızda olmuştur...mesajınıza geç cevap verdiğimiz için özür dileriz.. malum yaz sonundayız ve kış hazırlıkları okul telaşı derken yoğun bir döneme girmiş bulunmaktayız... umuyorum ki yakın zamanda bir izmir toplantısı düzenliyebilir ve diğer tüm izmirli arkadaşlarımızla bir araya gelip güzel bir gün geçiririz... fakat öncelikle 18 ekim tarihinde harika bir seminerimiz olucak izmirde... ve bir çok üyemizde bu seminerde yanımızda olucaktır... uygun olursanız bu seminerde sizide aramızda görmek isteriz...daha sonra ayrıca izmir toplantısı düşünülebilir... seminer için aşağıdaki linki inceliyebilirsiniz...sevgiler...actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-egitimi.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-semineri.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...degisiyor.html |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ sevgili suzzy ilginize çok teşekkürler.. bahsettiğiniz seminer tarihlerinde kuzenim evleniyor.. İnşallah bir başka sefere. sevgiler |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ merhaba arkadaşlar izmir için toplantı ne zaman olur??? ben sitenizle yeni tanıştım ve geldiğinizde katılmak isterim. Özellikle tercihim : bolluk ve bereket üzerine... teşekkürler... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Merhaba backturn :) Hoşgeldiniz yanımıza. İzmir'e 6 Aralık'da geliyoruz fakat Reiki 1 Semineri için. bolluk bereket eğitimi için şu an bir tarih veremiyorum ama Ocak ayı içinde planlamayı düşünüyorum. Sevgiler. |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ En yakın buluşma tarihi belli mi arkadaşlar?Kendini geliştirmek isteyen insanlarla buluşmak büyük keyif verecektir |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Bende İzmirdenim =) seminer tarihlerini takip ediyorum =) |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Yakında zamanda olsa yada bir buluşma ayarlansa çok güzel olmaz mı? |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Bence olur, izmirden baya üye görmek sitede güzel =) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 PM. |