Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

hayatimdegisti 10-07-2007 12:43 AM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Bana da her 2 gün uyar bakalım başka kimler olacak hadiyin arkadaşlar ya

İzmir buluşmasına bende katiliyorum...Cumartesi günü İzmirde olacağım...Katılacak olan arkadaşlar bu bolume yazabilirler...
Ayrıca buluşmalar bolumunde İstanbul ,Ankara,İzmir buluşmaları için ayrı ayrı alt bolumler açtım.Bundan sonra yapilacak toplantilari ilgili bolumlerden takip edebilirsiniz.

BURCU GELEGEN 10-07-2007 12:45 AM

Evet güzel haberide vermek bana düşşün mü tabi ki düşşün y789 Bu hafta sonunda toplantımıza atakan da katılıyor arkadaşla başım üstünde yeri var hepiniz için hatta hayal ile bunu paylaşmak mutluluk verecek bize İzmir toplantımıza bekliyoruz sizleri hadi hareketlenin blissy

BURCU GELEGEN 10-07-2007 12:46 AM

Tüh gene arkada kaldım y789 Eevet toplantı fotoları burada yayınlanacaktır

zoyasonsuz 10-07-2007 01:01 AM

Walla ben de çok katılmak isterim çok güzel fikir 96

Bugle 10-07-2007 10:31 AM

24 Temmuzdan itibaren karşıyakadayıııııııııııııııııııııııııııım!!!!!lütf en ben gelmeden toplanmayın.Noooooluur... blissy
Herkesi çook merak ediyorum.Tayinim çıkıp da karşıyakama(karşıyakam benim biricik sevgilim,söyle senden başka kimim var beniiiiiiim) dönersem yine sizlerle kutlamak istiyorumve sözlerimi şöyle bitiriyorum.Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf alk78

mügeee 10-07-2007 08:20 PM

ben de büyük bir aksilik çıkmazsa geliyorum toplantıya smiliyface ee nerde yapıyoruz ? dusun

BURCU GELEGEN 10-07-2007 08:39 PM

Müge sevinirim gelmene Bugle sen gel gene o tarihte aramızda yaparız toplaşma 14/15 Temmuz olarak ayarlanmıştı Atakan ve diğer arkadaşlar kendilerini ayarladılar Toplantı bende olunmasına karar verdik Göztepedeyim iskeleye yakın ulaşım hem rahat hemde evde sıkılırsak atarız kendimizi sahile kafelere kalmak isteyenler içinde kapım açıktır yazmama gerek yok sanırım 44 Ayrıntıları akşam yazacağım size şimdi köpeğimi gezdirmem gerek bu arada köpeğim küçük terrier diğer terrierlere göre çok sakindir bilen biliyor korkusu olan bu konuda endişelenmesin hallederiz. Kedimde çok sakindir ve sırnaşık değillerdir. genelde bahçede oluyor kedişimiz

Bugle 10-07-2007 09:30 PM

Tamam o zaman...siz yapın toplantıyı..Ama bak ben gelince yine yapıcaz burcu söz verdin super

BURCU GELEGEN 10-07-2007 09:47 PM

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Tamam o zaman...siz yapın toplantıyı..Ama bak ben gelince yine yapıcaz burcu söz verdin super

Tamam söz yapacağız sen gel biran önce hallederiz 44

BURCU GELEGEN 10-07-2007 10:21 PM

evet liste başladı şahane olacak
1. Atakan Sönmez (İstanbul'dan)
2. Burcu Gelegen (İzmir)
3. Hayal Ayaz (İzmir)
4. Fatma Bakırcı (Aydın/Söke)
5. Ayşe (Manisa)
6. Mügeee (İzmir)
7. Berkeberk (İzmir)
8. Patronum (İzmir)