![]() |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ayy harikaya vallaha teyzem harikaymış erkek miş khkh56 deymez ha khkh56 teyzem yaa hani varya barış mançonun süper babaanne sarkısı o geldi aklıma cok selam sevindim gelişmelere iyileşir daha da cabuk bence teyzemde inanılmaz bir pozitif potansiyel var bence... sevincli [youtube=425,350]PpshweuUhIk [/youtube] hismiley |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ offf hayalim işin zor valla yarın akşam yapamadıklarımızı yapalım ben bitirdim hayal yepyeni isteklerim var ve senin önerilerine açığım 44 Annen için valla harbi insan diyebilirim insan dediğin böyle olmalı |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Ya hadi bir tarih kararlaştıralım Ve asıl bir haber daha toplantı günümüze Atakan Beyde katılabilir BİZ YETERKİ İSTEYELİM k8908 k8908 |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ toplanma fikri iyi nasıl bişey yapmayı düşünüyosunuz, yakın biyerlere denize filan gitmeye ne dersiniz izmir insanları (deniz kum güneş...) blissy |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ben de sökedeyim yakınım izmir 1saat 15dk burdan toplanıp birbirimizi yakından tanımamız harika olur bence de hayal ablacım seni tebrik ediyorum bu harika fikrin için. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Aslında ben öyle birşey düşünmedim toplanma amacı eğlenceden çok birbirimizi tanımak ve destek olmaktır. deniz piknik herşey her zaman olacak tabi ama ilk toplantı bence evde sohbet ederek yiyip içerek olsa nasıl olur yada uygun bir yerde oturarak Fatma mutlaka gelmelisin tabi çok mutlu oluruz başımızın üzerinde yerine var |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ çok sağol burcu ben de çok gelmek istiyorum. bence de bir yerlerde oturup sohbet edelim sakin bir atmosfer olması daha iyi olur diye düşünüyorum ben de. ama kimsenin evine gidip yük olmayalım dışarda bir yerlerde buluşalım. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ evlatlar..arkadaşlar..amaç deneyimleri paylaşmak..sorunları paylaşmak...eğer çok kalabalık olursak bir yeri kapatırız var burda öyle yerler...ama şu an görünen duruma göre birkaç kişi olucaz..yer kapatmak külfetli olabilr..bangır bangır müzik çalan bir yerdede toplanmanın anlamı yok..çünkü konuşamayız..yine evlerde toplanıcaz...fatoşum merak etme ağırlık olmazsınız...biraz daha bekliyelim bakalım,belki birkaç kişi daha ilgi duyar.. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ evet fatma asla yük olmazsın ve gelmek isteyenlerde olmaz bence önce bir tarih belirlesek nasıl olur Atakan Beyde gelmek istiyordu çünkü. Bence evde olmak daha rahat olacaktır ne istiyorsak onu yer içeriz ve atarız kendimizi bir yerlere sohbet ederiz paylaşımlarımızla ağlamak isteyen ağlar ya da çok güleriz ve evde daha rahat oluruz |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Keşke İzmir'de olsaydım demek geliyor içimden...sizler gibi pozitif insanlarla bir arada olmaya çok ihtiyacım var şu sıralar... ağla İstanbul'da olsada şu sıralar gelebilecek durumda değilim ya neyse.. sad456...ileride inşallah... Size bol keyifli saatler diliyorum...Güzel gelişmeler yaşarsınız inşallah...(yaşanacağından eminim) Sevgilerimle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |