Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz > İstanbul Seminerleri

Uyarılar

İstanbul Seminerleri İstanbul İli İçinde Yapılacak Seminerlerimiz

5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Eğitim Seminerlerimiz ve İstanbul Seminerleri 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir çok kilo verme programı yediğiniz yiyeceklere, egzersizlere aldığınız besinlere, iştahınızı kesmeye yoğunlaşır. Bu programlar kısa vadede bazı değişiklikler yaratsalarda arzu ettiğiniz değişimi yaratmakta başarısız olurlar. Bunun nedeni diğer programların neden yani sorunun ana kaynağı yerine sonucu değiştirmeye çalışmasıdır. Kilo ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Seminerleri nerededir kimdir İstanbul Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Seminerleri hipnoz İstanbul Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi

5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-10-2010, 12:55 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri


Bir çok kilo verme programı yediğiniz yiyeceklere, egzersizlere aldığınız besinlere, iştahınızı kesmeye yoğunlaşır. Bu programlar kısa vadede bazı değişiklikler yaratsalarda arzu ettiğiniz değişimi yaratmakta başarısız olurlar. Bunun nedeni diğer programların neden yani sorunun ana kaynağı yerine sonucu değiştirmeye çalışmasıdır. Kilo almanız bir çok farklı neden sonucunda ortaya çıkar. Bu sorunlar yerinde durduğu sürece ne kadar diyet yaparsanız yapin ne kullanirsaniz kullanin yoğun egzersiz yapin verdiğiniz kiloları tekrar geri alma ihtimaliniz yüksektir.

Daha iyi hissetmek istiyorsunuz. Daha iyi görünmek ve kendinizle gurur duymak... Fiziksel ve zihinsel olarak fazla kiloları taşımaktan dolayı yorgunsunuz. Bireysel kontrol ve duygusal rahatlık istiyorsunuz. Tatmin edici bir yaşam istiyorsunuz. Bütün bunları yaparken de geçici etkisi olan hatta yan etkileri olan sizi zorlayan yöntemler kullanmak istemiyorsunuz.

Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri İle…

- Yeni görüşünüzden çok daha mutlu olur ve kendinizle gurur duyarsınız.
- Diğer kişiler ne yememeleri gerektiği ile mücadele ederken siz yediğiniz yemekten keyif alarak mutlu sağlıklı ve zinde olun.

Bu eğitim tamamıyla zihin programlamayı kullanarak rahat kilo vermeyi sağlayan bir eğitimdir.

Toplam 4 bölümden oluşmaktadır.

1- Rahat Kilo Verme Tanışma Semineri
2- Rahat Kilo Verme Detaylı Eğitim Semineri
3- Ritmotrans ile Rahat Kilo Verme
4- Kontrol Semineri

İlk 3 seminere katılan kişiler 4. Kontrol seminerine ücretsiz olarak katılırlar.
Kontrol seminerine gelindiğinde istenilen sonuç alınmamışsa ödenilen ücretin tamamı iade edilir.

Neden Rahat Kilo Verme

Herkes farklı nedenlerle kilo alır. Zihinsel olarak kilo almanızın altında yatan nedeni bularak çekirdek inanç tespiti, Eft, Nlp, Hedef 101, Subliminal teknikler, bireysel çalışmalar ile zihninizi programlayarak rahat ve kolay kilo verebilirsiniz.
Bu çalışmaları yapmadan kilo verdiğinizde ise ya çok zorlanırsınız, başarısız olursunuz ya da kısa sürede verdiğiniz kiloları geri alırsınız.

1- Kilo Verme Tanışma Semineri

Program

- Neden kilo aldığınız altında hangi nedenin olduğu tüm katılımcılar için tek tek tespit edilecektir.
- Çekirdek İnanç Tespiti
- Nasıl Kilo Verileceği ile ilgili eylem adımları çıkartılacaktır.
- Kilo vermek için Eft tekniğinin kullanılması
- Kilo vermede subliminal cd kullanımı giriş

* Aç olmadığınız halde neden yemek yediğinizi bulacağız ve bunu değiştireceğiz.
* Stres ve duygusal yeme davranışınızı dönüştürecek bir çok etkili tekniği öğreneceksiniz.
* Kendinize güveniniz ve kişisel gücünüz artacak.
* Duygular tarafından nasıl farkında olmadan yönlendirildiğinizi ve bunun yeme alışkanlıklarınızı nasıl etkilediğini öğreneceksiniz.
* Doğal olarak bir çaba sarfetmeden kilo vermeye başlayacaksınız.
* Eğitimdeki uygulamaları yapmaya başlar başlamaz sonuçları almaya başlayacaksınız.
* Eğitime katılan diğer katılımcıların değişimine şahit olmanın keyfini yaşayacak ve bu olumlu değişimleri kendinizde yaşayacaksınız.

Eğitimciler: Abdullah Canıtez, Atakan Sönmez

Eğitim Yeri: İstanbul Merter Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi

Ücret: 75 TL

Tarih: 5 Kasım Cuma 19.00-21.00

Kontenjan: 12 kişi Kalan: 4

Telefon: 05395596422

Ön Kayıt Formu: http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php

2- Rahat Kilo Verme Eğitim Semineri

Program

* Hedef 101 çalışması ile kilo verme: Hedef 101 oldukça detaylı bir çalışmadır. Bu eğitimde verilen çalışmaları uygulayarak rahat kilo verebilirsiniz. Katılımcılara Hedef 101 uygulama kitapçığı verilecektir. Bu kitapçığı nasıl kullanacağınız seminerde anlatılacaktır.

* Bireysel hipnozla zihin programlama: Tüm katılımcılarla tek tek ilgilenilecektir. Bu eğitime katılanlar bireysel seansa alınacaktır.

* Nlp tekniği ile kilo verme: Nlp'nin kilo vermede kullanımı tüm detayları ile hem anlatılacak hem uygulamalı olarak gösterilecektir.

Eğitimciler: Abdullah Canıtez, Atakan Sönmez

Eğitim Yeri:İstanbul Merter Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi

Ücret: 300 TL

Tarih: 6 Kasım Cumartesi 13.00-19.00

Kontenjan: 12 kişi Kalan: 9

Telefon: 05395596422

Ön Kayıt Formu: http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php

3- Ritmotrans ile Rahat Kilo Verme Semineri

- Ritmotrans subliminal tekniği ile cd dinleyerek yeme alışkanlıklarınızı değiştirin. Katılımcılara isme özel 10’ar adet özel cd hazırlanacaktır. Seminerde her bir katılımcıya bu cd lerden nasıl daha etkin bir şekilde faydalanabilecekleri ile ilgili bir program verilecek.
- Ayrıca cd dinleme takip kitapçığı teslim edilecektir.
- Kolay Kilo Verme Subliminal Cd
- Zinde ve Formda Subliminal Cd
- Nlp yaklaşımı ile kilo verme Subliminal Cd
- Sağlıklı Kilo Verme Subliminal Cd
- Muhteşem İncelik Subliminal Cd
- Aşırı Kiloyu Bırak Gitsin Subliminal Cd
- Metabolizmanı Hızlandır Subliminal Cd
- Kalıcı Kilo Verin Subliminal Cd
- Daha Yavaş Yeme İçme
- Kişiye Özel Çekirdek İnaç Cd

Eğitim Yeri: İstanbul Merter Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi

Ücret: 350 TL

Tarih: 7 Kasım Pazar 15.00-19.00

Kontenjan: 12 kişi Kalan: 9

Telefon: 05395596422

Ön Kayıt Formu: http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php

Her 3 eğitime katilirsaniz toplam ödeme 725 TL yerine 550 TL dir. Bu bedeli gitti gidiyor üzerinden kredi kartına 3-6-12 taksitle ödeyebilirsiniz.

4- Başarı Hikayesi ve Süreklilik l Semineri

Bu seminer ilk 3 seminere katılanlara belirlenen tarihte ücretsiz yapilmaktadır. Seminerde öğrendiğiniz teknikleri nasıl uyguluyorsunuz kontrol edilir. Bilgi tekrarı yapilir.

Hayatınızda neler değişti ne kadar kilo verdiniz dileyenler başarı hikayelerini yazabilirler.

Tüm bu tekniklerin kullanarak ideal kilonuza ulaşmamanız neredeyse imkansız. Sadece subliminal cd, Hedef 101, sadece Eft ya da Nlp uygulayarak bile sonuç alınabilmektedir. Ancak eğer tüm bu tekniklerin hepsini uygulamanıza rağmen yine de somut sonuç alamayan olursa koşulsuz ücret iadesi yapilmaktadır.

Facebook Etkinlik Sayfamız
Willkommen bei Facebook

Yorumlar

Ahu Hanım Telkin Dinleyerek 18 Kilo Verdi.

Telkinlere benden önce çok yakın bir arkadaşım başlamıştı. Ben bu konularda çok kapalıydım. Açıkçası hiç inanmıyor ve anlattıklarını küçümsemekten de öte çok sıkıcı buluyordum.

Ben hep böyleydim. İlgilenmediğim konuları dinlemeye bile tahammülü olmayan, gergin, huysuz, sürekli mutsuz, aynaya bakmayan, yalnız olmayı seven,
kötü bir hadise yaşadığım bir gün, hani derler ya sinir krizinin eşiğindeyken ya da bir cinnet anımda bahsettiğim arkadaşımın kapısını çalıp acilen bana telkin, şarkı birşeyler dinletip beni bu ruh halinden kurtarmasını istedim. :)

Bende etkisi çok hızlı ve gözle görülür oldu. Hiç aksatmadan her an dinliyordum. Ofiste, yolda, evde, televizyon seyrederken, başka bir müzik dinlerken, kitap okurken, uyurken... Üçüncü günün sonunda yüzüme bir gülümseme yapıştı ve bu gülümseme beni hala terketmedi.

İlk haftanın sonunda normal insanların uyuduğu saatte uyumaya başlamıştım ki bu benim için çok uzun yıllardır bir sorundu: Uyuyamama ve uyanamama! Sabahları uykumu almış olarak ve yüzümdeki o gülümsemeyle uyanıyordum.
Aynaya bakmaya başladım kısa bir süre içinde. Makyaj yapmaya, saçlarımla ilgilenmeye... Maşalar, saç düzleştiricileri...

4. aya girdiğimde 18 kilo vermiştim. Bunun için özel bir rejim programı uygulamadım. Her şeyden yiyordum. Ama eski açlığım kalmamıştı. Gün içinde çok az yiyordum.. Ne istediğime karar verip evrenden istedim ve evren hemen benim için harekete geçti her defasında. :) Düşünceleriniz enerjidir, ne düşünürseniz kendinize çekersiniz, bununla ilgili muhakkak çalışın! Olumlamalar edinin!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-11-2010, 12:45 AM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Eğitimle ilgili yeni kayitlarla kontenjan sayısı editlenmiştir.Bu Cuma Başlayacak olan eğitim için kayitlar devam etmektedir.
Hayatım Değişti 2006 yılında kurulduğundan beri çeşitli illerde yaptığı seminerlerle de adından söz ettirmiştir.
Genellikle otellerin seminer salonlarında yapmış olduğumuz seminerlerden sonra kendi Kişisel Gelişim Akademimiz ile fark yarattık.
İşte farkımız.
-Bilmek ile bilgiyi aktarmak farklı şeylerdir.
Konusunda uzman anlatım ve uygulamalar ile öğrenmeyi kolay hale getiren eğitmenlerimiz.

-Yüksek teknolojoli ekipmanlar.
Seminer salonumuzda kullandığımız projeksiyon cihazı ışık gücü ile oldukça yüksek kalitelidir ve gündüz saatlerinde bile yüksek görüntü kalitesine ulaşmaktadır.
Ayrıca salonumuzda ki açılır kapanır lcd ekran sayesinde gerek semineri gerekse yapılan sunumları daha kolay izleyebilirsiniz.
Gerektiğinde kullanılmak üzere bulunan büyük ekran plazma’da projeksiyonun yeterli olmadığı durumlarda kullanılmak üzere bekletilmektedir.


-Özel olarak yaptırılmış 12 adet rahat koltuk.
Klasik seminer sandalyelerini unutun.Bunun yerine semineri film izler gibi hatta daha rahat izleyebileceğiniz hem şık hemde konforlu özel yapım deri koltukları hayal edin.İşte o hayal ettiğinizden daha fazlası seminerimizde sizleri bekliyor.

-Sınırlı Kontenjanlar
Bir çok seminerimizde birebir kişiye özel çalışmalar yapilmaktadır.Bu nedenle katilim limitimizi maksimum 12 kişi olarak belirledik.

-Sınırsız İkramlar
Ev yapimi ispanakli peynirli börekler ekler pastalar tuzlu tatlı kurabiyeler .. Ara verilmesine 5 dakika kala sıcak olarak getirilir ve açık büfe servis edilir.Kapalı KUTU kola meyva suyu , buzlu çay,vb bir çok içecek kişi başı en az 5 er adet gelecek şekilde açık büfe masamıza dizilir.Ayrıca çeşitli bitki çaylarını sıcak içecekleri tercih edebilirsiniz.
Sınırsız Garanti:Tüm seminerlerimizde memnuniyetinizi garanti ediyoruz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2010, 05:56 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Kilo verme semineri için ödemeyi 12 taksitle bu linkten yapabilmektesiniz..
http://urun.gittigidiyor.com/Zihin-Programlama-ile-Kilo-Verme-Semineri_W0QQidZZ32353565
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2011, 06:14 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 4
Tesekkür: 39
4 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Arkadasca is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Tüh ya... :(

Çok büyük bir fırsat kaçırdım. Tekrarı olmayacak mı acaba? En kısa zamanda olsa mükemmel olacak. Çok ihtiyacım var...
Arkadasca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Eğitim Seminerlerimiz ve İstanbul Seminerleri 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir çok kilo verme programı yediğiniz yiyeceklere, egzersizlere aldığınız besinlere, iştahınızı kesmeye yoğunlaşır. Bu programlar kısa vadede bazı değişiklikler yaratsalarda arzu ettiğiniz değişimi yaratmakta başarısız olurlar. Bunun nedeni diğer programların neden yani sorunun ana kaynağı yerine sonucu değiştirmeye çalışmasıdır. Kilo ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Seminerleri nerededir kimdir İstanbul Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Seminerleri hipnoz İstanbul Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.