Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2010, 12:45 AM   #2 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 5-6-7 Kasım Zihin Programlama ile Rahat Kilo Verme Seminerleri

Eğitimle ilgili yeni kayitlarla kontenjan sayısı editlenmiştir.Bu Cuma Başlayacak olan eğitim için kayitlar devam etmektedir.
Hayatım Değişti 2006 yılında kurulduğundan beri çeşitli illerde yaptığı seminerlerle de adından söz ettirmiştir.
Genellikle otellerin seminer salonlarında yapmış olduğumuz seminerlerden sonra kendi Kişisel Gelişim Akademimiz ile fark yarattık.
İşte farkımız.
-Bilmek ile bilgiyi aktarmak farklı şeylerdir.
Konusunda uzman anlatım ve uygulamalar ile öğrenmeyi kolay hale getiren eğitmenlerimiz.

-Yüksek teknolojoli ekipmanlar.
Seminer salonumuzda kullandığımız projeksiyon cihazı ışık gücü ile oldukça yüksek kalitelidir ve gündüz saatlerinde bile yüksek görüntü kalitesine ulaşmaktadır.
Ayrıca salonumuzda ki açılır kapanır lcd ekran sayesinde gerek semineri gerekse yapılan sunumları daha kolay izleyebilirsiniz.
Gerektiğinde kullanılmak üzere bulunan büyük ekran plazma’da projeksiyonun yeterli olmadığı durumlarda kullanılmak üzere bekletilmektedir.


-Özel olarak yaptırılmış 12 adet rahat koltuk.
Klasik seminer sandalyelerini unutun.Bunun yerine semineri film izler gibi hatta daha rahat izleyebileceğiniz hem şık hemde konforlu özel yapım deri koltukları hayal edin.İşte o hayal ettiğinizden daha fazlası seminerimizde sizleri bekliyor.

-Sınırlı Kontenjanlar
Bir çok seminerimizde birebir kişiye özel çalışmalar yapilmaktadır.Bu nedenle katilim limitimizi maksimum 12 kişi olarak belirledik.

-Sınırsız İkramlar
Ev yapimi ispanakli peynirli börekler ekler pastalar tuzlu tatlı kurabiyeler .. Ara verilmesine 5 dakika kala sıcak olarak getirilir ve açık büfe servis edilir.Kapalı KUTU kola meyva suyu , buzlu çay,vb bir çok içecek kişi başı en az 5 er adet gelecek şekilde açık büfe masamıza dizilir.Ayrıca çeşitli bitki çaylarını sıcak içecekleri tercih edebilirsiniz.
Sınırsız Garanti:Tüm seminerlerimizde memnuniyetinizi garanti ediyoruz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla