![]() |
istanbuldayim... 01.06.2008 24.06.2008 arasi istanbuldayim nasip olursa lütfen ayarlarmisiniz bi toplanti yakindan tanisma firsatimiz olurdu hem bisi isteyen varsa almanyadan getiririmde yaaa gssmile |
Ynt: istanbuldayim... inşallah neden olmasın.. henüz o tarihler için sözleşmeye erken ama blissy yaklaştığında tekrar hatırlat lütfen.. b456 bende o zamana kadar istenilecekler listesi hazırlayayım.. girlhaha dusun şaşkın nerdeydi benim liste yapmak için 15 ortalı defterim.. khkh56 hismiley |
Ynt: istanbuldayim... hay allah tamamen aklimdan cikmis o tarihte önemli isim var malesef khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... saka bi yana listeyi bulunca istekleri alabilirim 96 |
Ynt: istanbuldayim... canım benim sağolasın.. ark5 ne isteyebilirimki sizlerin güzel haberlerinden başka.. b456 (yalan.. sevincli korkmasın diye böyle diyorum ilk 15 sayfa bitmek üzere.. zaman yaklaştıkça çıkartırım baklaları.. 44 ) |
Ynt: istanbuldayim... Bu seferki istanbul buluşmasına bende kızları alıp geleceğim ....... |
Ynt: istanbuldayim... baklava kolay hallederiz khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... Alıntı:
|
Ynt: istanbuldayim... Peşlerinden hep beraber koşarız demi dl67 blissy blissy |
Ynt: istanbuldayim... valla kuzucum ikiside aynı yöne doğru kaçarlarsa ben tek başıma koşarım peşlerinden .. blissy ama yok yolları ayırırlarsa ki seninkiler çok akıllı maşallah cimcimelik yapabilirler eh artık gelenlerden biri yardım edecek bana.. ark5 sen otur kuzucum o gün biz bakarız.. gerekirse koşarız.. smiliyface eh güzel kızlar peşlerinden koşturur ayrıca.. ttli3 kiss3 |
Ynt: istanbuldayim... Alıntı:
Alıntı:
öhhö öhhö..istanbul buluşmasına bende gelmek istiyorum...blue jaloon'um canın sağolsun başka ne isteyebilirim senden...(şaman ark5 çaktırma kusum benim 20 sayfalık listede bir nefeste doluverdi..aman ne çok isteğim varmış...uçak biletini alsın. o, saatten sonra gelmem deme şansı yok..veririz listeleri eline aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 ) defduru senin kuzuları şöyleeee elime bir geçirirsem..ben sevicem senin için kıyılacak..şöyleeeeeeeeeee pançaklaya pançaklaya..canıma ciğerime soka soka sevicem haberin olsun..ay kıyamamda, ben birde ağlayıverirler..neyse sen getir bi iyilik düşünürüm ben hem onlar için hem kendim için.. |
Ynt: istanbuldayim... hayalazcim ucak biletini coktan aldim yalniz bi problem var ucak sirketi iflasin esigindeymis yani 6.aya kadar gümleyebilir khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... hişt buliuuee hemşerimişiz gel bi öpim seni wavehe gelirken çikolata getir böle çeşit çeşit bide balonlar getir renk renk e çocuklarda var aramızda sevincli he bu arada yok uçak arızalandı yok işim çıktı anlamayız coffe2bekliyoruz buluşma gününüü:)) Pisimi özledim :(şimanici özledim:( 06metini bile özledim 2600 djj ark5ya bu arada atakan bey nerdeeee? dusun |
Ynt: istanbuldayim... gelicem gelicem insallah cünki kafa dagitmam lazim türkiyemi cok özledim 96 |
Ynt: istanbuldayim... kim dedi sana doğduğun toprakları bırak git diye tabe ağlarsın oralarda oh olsun sana çatla oralarda:))) |
Ynt: istanbuldayim... tsk ederim bu güzel sözleriniz icin ne kadar iyisiniz |
Ynt: istanbuldayim... Evet iyim hemşerim ark5:)) şaka yaptım sakın alınma aman haa ttli3nerde mutluysan orda kal tender45ha türkiye ha kutup yaniii:)) |
Ynt: istanbuldayim... bak yine hızınıza yetişemiyorum... blissy 2 gün düzgün uğrayamadım yine neler olmuş neler... sevincli sevincli sevincli sevincli hayal ablammmmm sevincli sevincli gel bitanemmm .. canımmm ... bu buluşma rekorların rekoru olacak desenize şimdiden.. thumbsanim (grubu toplamışken burdanda ankaraya geçeriz.. ) hayal ablam pisii zeynepcim.. iki adet dünya tatlısı şeker.. yanında anneleri... art56art56 blue jalon cum gördüğün gibi şimdiden kalabalık olmaya başladık.. zaten uçak seni almaz canım sen bi konteynır kirala peşine takıl gel.. aa34 drive45 ben ilk isteğimi yapayım kahveli acı çikolata sen çikolatayı bul bende sana burda türk kahvesi ısmarlayım.. öle şekerli şeyleri sevmem.. güzel çikolata bul içinde kahve olsun.. idea3 bulamassan icat et.. girlhaha |
Ynt: istanbuldayim... shamanic ucak beni almazsa ben bi tane kiralar gelirim dermisim khkh56 bas üstüne kahveli cikolatayla seni bulusturacam wave |
Ynt: istanbuldayim... hiç öle gülme bakim... sevincli senin uçak kiralayanlardan ne eksiğin var... dusun önce yapabileceklerine inan... thumbsanim hayatın senin için sunabileceği değerli hazinelerine inan.. super hedeflerini belirle... tmm basamağın en üstünde uçak kiralayacak maddi refahın olsun.. alt basamaklarında da seni bu hedefine taşıyan adımların... uçak kiralayıp geleceğini bana haber verdiğin zaman bende sana güleceğim ... gördünmü bak isteyince oluyormuş diye.. wink77 |
Ynt: istanbuldayim... inanilmaz motive ediyosun bin yasa emi sende süphesiz bilirsinki hos muhabbet acisindan bu lafi ettim ama hedeflerim arasinda kiralamak olsa bu motive ile ucak bile alirdim kalbimden böyle gecti. hele bi sagligima kavusuyum allahhh kimse tutmasin beni 96 |
Ynt: istanbuldayim... Shamanic valla süpersin nasıl güzel bir olumlama cümleleri onlar kiss3 |
Ynt: istanbuldayim... Bende İstanbul buluşmasına helikopterlemi gitsem dusun 8977:)) |
Ynt: istanbuldayim... ben seni kayıkla alıcam.. bekle iskelede.. eğer ben gelmessem beyaz atlı bir prens gelebilir.. bilki ben gönderdim.. atla ata gel.. sevincli |
Ynt: istanbuldayim... Tamam şimanic bekliyorum ya kayık ya beyaz atlı prensi:)) |
Ynt: istanbuldayim... sen yinede diğer alternatifleride değerlendir şekercim.. bakınız şekil a sevincli http://img74.imageshack.us/img74/922/48pc8on.png thumbsanim http://img74.imageshack.us/img74/2803/52wq7rl.png y789 http://img78.imageshack.us/img78/8603/66ly1zt.png aa34 uzun süre beklemeni istemediğin için seçenekleri çoğalttım kuzucum.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...i-beklemek.jpg b456 |
Ynt: istanbuldayim... khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... khkh56 khkh56 kızlar çok alemsiniz yahu kiss3 |
Ynt: istanbuldayim... aşkolsun şimanic yaaaaaaa sevinclitamam tamam anlaşıldı ben münübüsle geliyorum nasıl olsa daka başı zır zırt geçiyolar yanımdan:))) öle bekleyip sinirden kudurmaktansa kizgin1:)) hemşerim jelibon çok güldün tamam bittin sen 2600:)) defduru sende gül gül son gülen ben olucam emb23:)) |
Ynt: istanbuldayim... ama ama ben masumum zeynepcim y789 |
Ynt: istanbuldayim... Belli masumsun çok hala gülüyosun dusun |
Ynt: istanbuldayim... iyide şekerparem beyaz at ile dıkkıdı dıkkıdı yolculuk zor olur diye sana kırmızı jaguar yolladım... ark5 beklememen içinde bir zamanlar eşimi beklerken ki fotoğrafımı peşine ekledim.. girlhaha insan sağol araba daha rahatmış der yawf.. tender45 |
Ynt: istanbuldayim... iyi be gülmom hih33 |
Ynt: istanbuldayim... sanirim hata yaptin schamanicim jaugar diilde el arabasimi gönderseydin khkh56 khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... yüzlerce el arabası ve bahçıvan da gönderirim.... http://img183.imageshack.us/img183/7...obi0002ux5.gif ark5 zeynepcim gelirken yollarına çiçekler döksünler diye.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...8m_2634515.jpg |
Ynt: istanbuldayim... aldınmı azının payını jelibon çatla kardeşim çatla dlckrn aa34 Bak şimanicim güller serpiyo kiss3 :))) sanada bi kum çimento dökeriz yollara:)) el arabasıymış hih33 dlckrn:)) |
Ynt: istanbuldayim... himm demek cimento kum 2600 emm izin verirsen saclarini yolmak gibi istek dogdu y789 |
Ynt: istanbuldayim... Evet kum çimento:)) saçlarımı yolmana izin veremem hemşerim:)) Bak beni kızıdırma stenin kedisini üstüne salarım görürsün gününü demedi deme harbi kedi pisimbat:)) yahu pisimiz nerde bizim?:( |
Ynt: istanbuldayim... ama ama ben fungu biliyorum khkh56 |
Ynt: istanbuldayim... khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM. |