![]() |
Ynt: istanbuldayim... pisii cat56 geziyo... sokak kedisi oldu iyice.. girlhaha arkadaşı geldi yurt dışından bizi unuttu.. ttli3 yiyip içip gezip eğleniyolar.. (mış) şimdi aradım bu gün kemo terapi almış.. b456 yeni çıkmış hastaneden akşama evinde oluncak inşallah.. blissy |
Ynt: istanbuldayim... Gezsin bakalım sokak kedisi irma:)) ya onu haketen çok seviyorum yaaa beni manyak güldürmüştü pis kedi:))) Allah ona en yakın zamanda sağlık versin..:) Selam söle forum sessiz sakin öle kendi halinde titanic gemisi gibi gidiyo onsuz gelmezse dümene geçmezse buz dağlarına çarpıcaz aha bunu söle:)) |
Ynt: istanbuldayim... Alıntı:
Ama nabeyim çok şekersiniz girlhaha girlhaha girlhaha |
Ynt: istanbuldayim... O senin şekerliğin şekerim b456 baksana yandaki akide şekerlerine nasılda şekerler..:)) |
Alıntı:
evettttttttttttttttttttt bensiz toplantı planları haaaaaaaaaaaa blook yok öle yağma zeynepcim vallaa bende seni özledim şövalye 06 metin www oktay atakan şaman dlckrnçiçek fatale ayyyy herkesi işte yahu yormayın kemolandımda geldim khkh56 gulensmiley olayı kesinleştirelim derim ben ben 21 nisanda istanbula gelicem ben derimi 23 nisanda kedili istanbul buluşmayı yapalım ayy durun ben başlık açayımda burayı sabote ettmim blook |
Ynt: istanbuldayim... kıskanç şaman kadar taş düşsün sevincli sevincli sevincli dicem kafana benim kütlem senin kafaya hafif gelir.. girlhaha ark5 bide senin kafa benim için değerli ona kıyamıyorum pisicim cat56 benim... cat22 tekrar hoşgeldin.. kiss3 |
Ynt: istanbuldayim... eyvallahhhhh bacım kardeşim sevincli dlckrn |
Jelibon hemşerim kardeşim haziran ayında burda pisipisim hazirandada buluşalım..:)) hem bize ne istersek getirceni söledi sende iste pisim he sana pire tozu getrsin dimi?:))) Çümki bu ara çok gezdin pirelenmişindir iyice :)) mümkünse 15 günde bir buluşalım:))) nasıl olsa yaz geliyor havalar güzelleşiyor dimi:)) |
Ynt: istanbuldayim... tabiki bas üstüne zeynep kardes istek olursa pire tozu bakmam lazim dusun |
ahh zeynep ahhhh yaktın beni ben pirelerimi saklıyordum herkesten yahu blook sen paranı harcama pire tozu için blue jaloon kardeşim bana vız gelir tırıs gider o toz ben ne kemolar atlattım yahu gssmile |
Ynt: istanbuldayim... pisimbat kardesim allah sabir acil sifa versin söyle bakalim ne istiyosun benden gelirken getireyim kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM. |