![]() |
Cevap: İştah Açılması Etkisi yedikçe zayıflayacaksın güzel arkadaşım, dert etme...metabolizman hızlanıyor sadece... |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Moralim bozuk olduğunda çok fazla yerim, iştahım açılıwerir.utananadam Şu sıralar iştahım kesildi.Telkinleri dinleyeli bir hafta oldu.Telkinlerin etkisi galiba..y789 |
Cevap: İştah Açılması Etkisi merhabalar; benim şöyle bir problemim var ,hayatıma sevgili babında biri girdiğinde yemek yiyemiyorum..çok sevdiğim o kişi aradığında eğer ki o an yemek yiyorsam yemekler boğazımda kalıyor..yutamıyorum..eğer bu düşünceyle baş edemezsem çıkarıyorum:( ve buna bi çözüm bulamadım..neden diyorum bu kadar mutluyken bunu niye kendime yapıyorum..geçekten korktuğum ve yüzleşmek istemediğim nedir acaba diye soruyorum ama yanıtsız kalıyor... bu konuyu yaşamış ve atlaşmış arkadaşlardan ricamdır..yardımınızı ve telkininizi bekliyorum... |
Cevap: İştah Açılması Etkisi valla beim acaip iştah açıdı bi de oruçluyum işkence yani. napsam bilmmm |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Arkadaşlar tanışma bölümünde de demiştim ya benim içine kapanık,varlğı hissedilmeyen,insanlarla konuşamayan biri olmamın en büyük nedeni fazla kilolarım..bi hafta kadar oldu telkinleri dinlemeye başlayalım henüz bi değişiklik hissetmedim.sanırım nedeni düzenli dinleyememem.neyse asıl konu şu;ben aslında ilk kilo verme telkinlerini dinliycektim sonra vazgeçtim önce suçluluk ve egoyu dinliym dedim haftaya başlamayı düşünüyodum aslında ama çok korktum şimdi ya daha kötü olursam?hiç dinlemesem mi acabadusun2ne dersiniz?? |
Cevap: İştah Açılması Etkisi ben daha önce dinlediğimde 1 ayda epey kilo almıştım sonra bıraktım şimdide işte çalıştığım için sürekli ayaktayım ve 5 kilo zayıfladım tekrar kilo almak istiyorum yine ego(güven) dinlesem kilo alabilirmiyim ve fitnes e başlıcam ikisi bir arada olursa kilo alabilirmiyim bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar tşk... |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Merhabalar, Atakan bey'in yardımlarıyla, yüklenmiş olan mp'ümü 1 haftadır dinliyorum. Önce ego+suçluluk diye başladım, fakat gece yatarken dinlediğimde tabii peşpeşe yüklü olduğu için uykumda hepsini dinlemiş oluyorum. Nasıl yemek yediğimi size anlatamam, fazla 5 kilomu vermeliyim derken iş iyice çığırından çıktı.. Sevgili Atakan Bey pes etmeden dinlemeye devam değil mi, çünkü genel itibariyle kendimi iyi hissediyorum. Ne kadar dayanmalıyım, bütün gün kilo verme mp3'ünü dinlesem bir faydası olur mu. Nasıl bir sistem izlemem gerekiyor. Her sabah 2km yürüyorum, ama bu yemeğe herşey vız gelir. Sevgiler. |
Cevap: İştah Açılması Etkisi suçluluk duygusu telkinini dinliyorum. iştahım inanılmaz arttı. tatlı sevmeyen ben tatlı yemeğe başladım ve doymak bilmiyorum. hiçbir şey damak tadıma uymuyor sanki. herşeyi ama herşeyi yemek istiyorum öyle ki , annemin balkonda özenle beslediği çiçekleri bile....wala , onlar bile çekici gelmeğe başladı. lütfen Atakan bey bişi deyin. sorunum ne acabaaaa teşekkür ederim |
Cevap: İştah Açılması Etkisi 55 kiloydum 5 gündür dinliyorum ve şuan 58 kiloyum varın siz düşünün. |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 AM. |