Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İştah Açılması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istah-acilmasi/)
-   -   İştah Açılması Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istah-acilmasi/56-istah-acilmasi-etkisi.html)

smukke 06-11-2008 02:36 AM

Ynt: İştah Açılması Etkisi

telkinleri dinlememim 12 gunu bu telkinlerde neler yapiyor insana boyle gecen gun aglama krizine girdim butun gun agladim saolsun arkadaslar telkinlerden dedilerde rahatlayip korkmadan doya doya agladim bugun ise butun gun yemek yedim mutfaktan cikamadim hayretler icinde kaldim anaa yarim saatte bir yemekmi yenilirmis ama ben yedim durdum allahtan kilo sorunum yok ama yinede rahatsiz oldum surekli yemekten. burdaki yorumlari okuyunca rahatladim yine telkinlerdenmis

kayrasu 25-11-2008 03:54 PM

Ynt: İştah Açılması Etkisi

herkese merhaba benimde bugun bu sitede 2.günüm ve evet iştahım açıldı aslında iyi yönden açıldı demeliyim utananadam örnegin dün mp3leri ilk dinledigimde eve gidene kadar korkunç bir mide bulantısı vardı ve işin aslı benim meyvalarla aram pek yok direkt meyvalara saldırdım b456 bugun kendime hayret ettim normalde çay ve nescafe çok tüketen bir insanımdır ama ofisde sürekli meyva suyu içtim ilk defa öglen yemegimi yedim aradan zaman geçti küçük bir kase yogurt yedim yani sonuç olarak iştahım açıldı ama saglıklı gıdalar yönünden ve ben bu halimden şimdilik çok memnunum thumbsanim kilo problemim yok mu tabi ki var ama inanıyorum en kısa zamanda onlardan kurtulacagım neticede bu mp3ler dogru beslenme yönünden iştahımı açtı partysmiley kiss3

yelizim 10-12-2008 05:45 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 292)
Kişi kendisini kötü hissetiğinde iştahi kesilir.Eğer bir şeylere çok üzülmüşseniz uzun süre bir şey yemek istemezsiniz.
Kendini iyi ve mutlu hissetme hali ise bazı kişilerde Antidepresan Etki dedigimiz iştah açılmasına neden olabilir.
Bir çok antidepresanda etki olarak iştah açılmasına neden olabileceği konusunda uyari bulunmaktadir.

Ritmotransda suçluluk duygularından kurtulan birey kendini mutlu hisseder ve artık kendisine değer verdiği için yemek yemeye başlar.
Bu içgüdüsel bir şeydir.
Bilinçaltı ile Bilinç Barışmakta ve bir şölen halinde birbirine yiyecek ikram etmektedirler.

Aslına bakarsanız sindirim sistemi iyi çalıştığı için bu yenilenler kolayca sindirilir.Ancak yinede kilo sorunu olanların bu konuda dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bu sitede kişisel gelişime ağırlık verildi.Kişisel gelişim için 10 tane mp3 var ancak kilo verme için sadece 1 tane ve içerik olarak daha sadece çok daha etkili yöntem kulanananlari ilerki tarihlerde yapacağım..

aslında benmde kilo problemim var ve bende güven ve kilo verme new age leri dinliyorum.
eskiden çikolata yemeğe korkardm.anında suçluluk hissederdm.şimdi çok rahat bir şekilde kilo almayacağımı bilerek yiyebilirym.ve 3 haftadr hayatmda yemedğim kadar çok çukulata yiyorum ama yemek çok az yiyorum.ve kilo almadm tam tersi giydiklerimn bana çok yakıştığını bile düşünüyorum......harika

superzeyna 01-01-2009 03:01 PM

lütfen iştahım açılmasıın

bu konuyu görünce moralim çok bozuldu. böyle bir ihtimalin olması çok kötü benim için. zaten zayıflamaya çalışıyorum :(

gyhu 18-01-2009 01:35 PM

Atakan Bey kilo verme telkininin içine çikolata pasta kelimelerini eklediniz mi:)
1haftadır kilo verme güven telkini dinliyorum ve aklıma nedense hep şeker şeyler geliyor:)
bu ne kadar sürer acaba?
ben yaklaşık 2 aydır ego, suçluluk, topluluk karşısında konuşma, kendine güveni dinliyorum.dinlemeye egoyla başladım 2 hafta sadece bunu dinlemiştim.sonra bu üçünü eklemiştim.1haftadır da beşini yalnızca geceleri dinliyorum.acaba yanlış yaptığım birşeyler mi var?

yetonyali 26-01-2009 02:41 PM

valla benim için oldu diyebilrim kilo almak istiyordum biraz :)

oyenice 03-02-2009 09:45 AM

Ben normalde zayıf biriyim.Ama iştahım son derece açıldı.

oyenice 08-02-2009 04:10 PM

Telkinleri dinlemeye başlayalı 2 hafta oldu.Önce ego ve kendine güveni dinldim.Sonra suçluluğa geçtim.Şimdi esas sosyal fobi dinlicem.Öncesinde ilk üçünü karma dinliyorum.Çok fena benim de iştahim açıldı.Anlam veremedim.Yiyorum az sonra yine yiyorum.Sanki hiç bişey yememişim gibi.smil56

Bilge İnan 04-03-2009 04:21 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 317)
Kendini iyi hissetme hali antidepresan etki yaparak iştahınızı etkileyebilir.Bu konuda ki anketimize katilarak veri olusturulmasina destek olabilirsiniz.
Kendini iyi hissetme hali mutlu hissetme hali iştahınızı ne kadar etkiledi?

Seçenekler arasında "Erol Taş karakterlerinden birine benzedim" diye bir şık varsa onu işaretlemek istiyorum! ağla2 Bu durumu engellemem şart benim! İki gündür özellikle hayvansal gıdalara resmen saldırım söz konusu! ( Erol Taş benzetmem de tamamen gerçek eheuheueh utananadam )
Zaten kilo sorunum var, ne yapacağım beeeennn?!88a

hakikat1990 20-03-2009 04:38 PM

iştahım açıldı açılmasına ama hala kilo alamadım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:59 AM.