Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İştah Açılması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istah-acilmasi/)
-   -   İştah Açılması Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istah-acilmasi/56-istah-acilmasi-etkisi.html)

pinnko 18-01-2010 10:23 PM

Cevap: İştah Açılması Etkisi

Merhaba
Ben 10 gündür 'Depresyon dünde kaldı.' mp3'ü dinliyorum bugün farkettim 2-3 kilo aldığımı.Sanırım bu iyiye işaret.Bilincin derinliklerinde kalmış düşünce ve davranış kalıpları günyüzüne çıkıyor.Ve yokoluyor.

pinnko 19-01-2010 10:59 AM

Alıntı:

pinnko Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580075)
Merhaba
Ben 10 gündür 'Depresyon dünde kaldı.' mp3'ü dinliyorum bugün farkettim 2-3 kilo aldığımı.Sanırım bu iyiye işaret.Bilincin derinliklerinde kalmış düşünce ve davranış kalıpları günyüzüne çıkıyor.Ve yokoluyor.

Bugün 12'nci gün ve sabah uyandığımda iştahımın kapandığını farkettim.Bu sabah kahvaltı yapmadım.Sanırım bir kaç günde bu şekilde devam edicek ve sonra normale dönecek.

Yaklaşık 2 ay önce telkinleri dinlemeye başladım.
Sırasıyla hepsini indirdim.
En son 'Depresyon Dünde Kaldı' indirip listeye eklemiştim.

Dinlemediğim bir tek zayıflama ile ilgili telkin kalmıştı dün akşam indirecektim vazgeçtim.İştah,yemek yeme isteğinin kısa sürede normale dönmesini bekliyordum.Bu sabah kesildi.

Bu son mp3'ü dinledkten sonra kalıcı olarak ne gibi davranış değişikliği olacak bilemiyorum ama eğer şimdi ve gelecekte yolumun üzerindeki depresyon olma ihtimali kalıcı olarak bitecek diyebilirim,bu konuda kalıcı olarak yol açıldı.Karşıma depresyon sorununun çıkması çok az bir ihtimal.
Bu benim düşüncem :)

cosy 20-01-2010 03:02 PM

19 Ekimdeki "İmdat 5 kilo aldım" mailinin ardında son durumumu söylüyorum. 9 sene önce doğumdan önce olduğum kilodayım yani 66kgdayım, 5 kilo verdiğim gibi deli gibi yemelerim bitti, daha sağlıklı beslenmeye başladım. Kendimi fit hissediyorum son iki haftadır da aylardır evde bekleyen koşu bandına başladım. Her sabah vazifeli gibi 06:00da kalkıp ısınma+hızlı yürüyüş+yer jimnastiği yapıyorum, eskiden üşenirdim. İnşallah böyle devam eder. Ruh durumum da bir türlü sorunuma rağmen oldukça iyi. Atakan Bey'e kocaman bir teşekkür borçluyum. Artık tek istediğim derslerine odaklanamayan oğlum için bu tür bir destek bulabilmek. Herkese kolay gelsin.

sahraay 01-03-2010 12:19 AM

merhaba 15 gündür telkinleri dinliyorum sadece bir tanesini dinliyorum ve iştahımda anormal derecede açılma var...normalde açlık ve tokluk hissini fazla yaşamayan bir kişiyim ama dün bir ekmeği yiyecek derecede acıktım ve yedim:)aslında bu beni düşündürmeye başladı yani bu normal mi? ve nedeni nedir?açıklarsanız sevinirim..

cagsen 02-03-2010 01:23 PM

Alıntı:

cosy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580380)
19 Ekimdeki "İmdat 5 kilo aldım" mailinin ardında son durumumu söylüyorum. 9 sene önce doğumdan önce olduğum kilodayım yani 66kgdayım, 5 kilo verdiğim gibi deli gibi yemelerim bitti, daha sağlıklı beslenmeye başladım. Kendimi fit hissediyorum son iki haftadır da aylardır evde bekleyen koşu bandına başladım. Her sabah vazifeli gibi 06:00da kalkıp ısınma+hızlı yürüyüş+yer jimnastiği yapıyorum, eskiden üşenirdim. İnşallah böyle devam eder. Ruh durumum da bir türlü sorunuma rağmen oldukça iyi. Atakan Bey'e kocaman bir teşekkür borçluyum. Artık tek istediğim derslerine odaklanamayan oğlum için bu tür bir destek bulabilmek. Herkese kolay gelsin.

nasıl oluyor bu yaa ben hala delıgıbı yıyorum 2 haftadır kıloverme telkını dınlıyorum hıcbır degısıklık yok ılk hafta bıraz basımagrıdı bıraz kotu ruyalar gordum okadar baskada bısey yok etrafımdakı herkezede soyledım bu sıteden hoslandıgımı guvendıgımı ınandıgımı hepsı bana güldü iyi uçuşlar dilediler sımdı hıcbır degısıklık yok onların haklı cıkmasından korkuyorum

vital 02-04-2010 03:12 PM

İki gündür önüne geçemediğim bir şeker ihtiyacım var :/ Sabahtan beri ikinci kare çikolata.

stregaxx 18-05-2010 11:08 PM

Benim de istahim acildi ve de devamli susuyorum:)))

inferius 28-06-2010 07:48 PM

sürekli bişeyler yeme isteği ise bahsettiğiniz bndede baş gösterdi.:)..yinede kendimi tutabiliyorum yemek yeme konusunda f678h
insan gerçkten isterse yaparmış ya çok istiyordum 4 kilo vermeyi aslında halimden memnunum ama daha iyisi olmak varken neden durayım ki? superxy
şuan her sabah 1 saat yürüş yapıyorum ara vermiş olduğum telkinlerime devam ediyorum açlık hissime söz hakkı vermiyorum

şimdilik durum budur kardeşlerim :D
saygılar smileydance

amon-ra 21-09-2010 11:30 PM

telkinlerden sonra o kadar çok yiyorum ki ve yediklerimden haz alıyorum böyle zevkle yiyorum ama kilo almaya başladım bu pek iyi değil...

alluvamna 22-09-2010 03:47 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 292)
Kişi kendisini kötü hissetiğinde iştahi kesilir.Eğer bir şeylere çok üzülmüşseniz uzun süre bir şey yemek istemezsiniz.
Kendini iyi ve mutlu hissetme hali ise bazı kişilerde Antidepresan Etki dedigimiz iştah açılmasına neden olabilir.
Bir çok antidepresanda etki olarak iştah açılmasına neden olabileceği konusunda uyari bulunmaktadir.

Ritmotransda suçluluk duygularından kurtulan birey kendini mutlu hisseder ve artık kendisine değer verdiği için yemek yemeye başlar.
Bu içgüdüsel bir şeydir.
Bilinçaltı ile Bilinç Barışmakta ve bir şölen halinde birbirine yiyecek ikram etmektedirler.

Belki garip gelebilir sizlere. Ben babasının ölüm haberinden 3 saat sonra oturup yemek yemiş bir adamım. Ne zaman canımı sıkacak bir şey olsa iştahım açılır. Yukarıda yazılanların tam tersiyim neredeyse. Ve mp3 telkinlerin 3. günündeyim. Mideme sanki taş oturmuş. Bir oturuşta çeyrek deve yiyen beni, birileri hatırlatmasa neredeyse aklına gelmeyecek hale getirmiş. Bana yemeği hatırlatan tek şey mideme kramp şeklinde giren ağrıların, yemekten sonra rahatlatması bu üç gündür. Bunu yeni farkettim. Midemdeki kasılmalar bir şeyler atıştırınca geçiyor. Fakat yemek diye bir şey aklımda yer etmiyor. İlginç geldi bana. Çok garip hallerdeyim. Anlatırsam büyüsü bozulur diye şimdilik bu kadar. Daha anlatamam üzgünüm yu89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM.