![]() |
Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Merhaba arkadaşlar; Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam, kusura bakmayın.. Yardıma ihtiyacım var!!.. Ben 15 yaşında bir kız annesiyim.. Hayata küskün bir kız.. Uzunca bir zamandır, kuantum düşünce tekniği ve telkinlerle ilgileniyorum.. Kendi hayatımla igili meyvelerini de topluyorum.. Kızımda benim hayatımda ki değişimi, hayretle izliyor.. Hatta inanılmaz buluyor.. Küçük küçük denemeler ve motivasyonlarla, o da birşeyleri değiştirdi.. Örneğin, 1 yıl kendini kapattığı odasından dışarıya çıktı.. Geçen yıl okulu bırakıp, resmen hayattan vazgeçmişti.. Bu yıl tekrardan okula başladı fakat okuldaki öğrencilerin acımasız davranışlarına maruz kaldı.. Çok istekli başladığı okuldan yine soğudu..Şu sıra sınav dönemi, dersler berbat.. Çünkü devamsızlığı çok fazla..Bu yıl sınıfını geçmezse, artık okuma hakkını kaybedecek.. Ancak dışarıdan okuyabilecek.. ağla2.. Onun bu hali, benim de motivasyonumu bozuyor doğal olarak.. Çünkü biricik kızım o benim.. Yere göğe koyamadığım.. Dileğim, kızımın hayata katılması, zevk alması, sosyalleşmesi ve tabi derslerine gereken önemi verip başarılı olması..Bunu yapabilirmiyiz dersiniz?? Kızımın hayatını değiştirebilirmiyim!!!!!.. Sevgiyle Kalın!!.. |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Bu konu yani okulda değişim konusunda bir çok örnek var. Dolayısı ile aynı şey kızınız için de geçerli olacaktır.Suçluluk ego,topluluk konusma sosyallik baskalarinin düsünceleri,koruma kalkanı gibi telkinlerimizi önerebilirim |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Teşekkür ederim; Bu kadar çabuk cevap beklemiyordum doğrusu.. Suçluluk duygusu ile başlamalıyım değil mi??.. Keşke bana bir sıralama ve dinleme süresi verebilseniz.. Zira zamanımız kısıtlı, işlerimiz çok!!.. Dün akşam kızımla sohbet esnasında, ona ne kadar değerli olduğunu söylerken, pantolonunda ki lekeyi fark edip : " Lanet olsun!.." diye ciyaklamaya başladı.. Halbuki ne önemi var değil mi? Makineye atılır yıkanır, leke de çıkar, kir de.. Ama gel de anlat.. Astı suratını, çekildi köşesine .. Başarırız, atlatırız ama, nereden başlasak?? |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Kızınıza telkinleri dinletin,ama siz de Çekim Yasasını çalıştırın...Yani kızınızı olmasını istediğiniz gibi mutlu hayal edin,hayaliniz çok canlı olsun,gözlerinizi kapatın ve normal hayatta etrafınızı nasıl görünüyorsanız aynı şekilde kızınızla arzu ettiğiniz gibi bir hayatı yaşadığınızı ve onun mutlu olduğunu hayal edin,hergün 10-15 dk... |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Telkinler konusunda arkadaş size açıklayıcı bilgilerde bulunmuş. Kızınızın tekrar okula başladığını, sınav dönemi olması ve devamsızlıklar nedeniyle kaybının fazla olduğunu yazmışsınız. Kızınızın devam ettiği okulda psikolojik danışman, MEB'deki ünvanıyla rehber öğretmen varsa, ondan destek almanızı tavsiye ediyorum. |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? kızınız buraya üye ollsun, hayatıyla ilgili şeyleri paylaşsın. benn çok faydasını görüyorumm. henüz 1 2 ay oldu ama neredeyse burasıyla beraber yaşıyorumm. buradaki insanlarrla kenndimin değerini anladım, onlarla yalnız olmadığımı keşfetdim. günümün nasıl geçeceğini kendimin belirlediğini farrkettim. belki saçma gelirr ama kendime teşekkürr etmeyi öğrendiimmm y789 çocuk gibi sevinmeyi, kahkaha atmayı unutmuşumm. şimdilik az olsada kim ne derse desin, demeyi öğrendim. bu site hayat değiştiriyor. mecazen değil. forumu bellkide telkinlerden daha büyükk fayda sağladı benim içinn. kızınız için dua edeceğimm. Allah yardımcınız olsun, kalınn sağlıcakkla blissy |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? psikolojik tedaviyi düşündünüz mü acaba.ilgili bi annesiniz sanıyorum,daha yaşı küçük yol yakınken daha fazla ileri gitmeden tedavi olsun bence.telkineri de tabi ki dinlesin bende dinliyorum,Allah yardımcınız olsun,mutlu haberlerinizi alırız inşallah |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? İlginiz için, cevaplarınız, fikirleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.. Telkinleri dinletmem zor, çünkü kulağında mp3 sürekli rock müzik dinler.. Bugün, cesaretimi kıran bazı gelişmeler oldu.. Ama yazdığınız herşeyi deneyeceğim.. Bu arada, kızım ilaç tedavisi görüyor.. Bugün rehber öğretmen konusunda da görüştüm idareyle, olumlu karşıladılar.. Yanısıra sorunlu öğrenci istemiyoruz deyenler de oldu.. Kaybetmek kolay, biz öğrencimizi kazanmak isteriz deyenler de.. Ben sürekli olumlu, beni mutlu edecek hayaller kuruyorum.. Kızım ve beni hayal ediyorum.. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler.. Sevgiyle kalın!! |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Merhabalar, biraz hüzünlendim açıkçası kızınızın durumuna ama bu acımak değil. Öncelikle şöyle söyleyebilirim bir insanın hayatını o istemediği sürece değiştiremezsiniz zorla güzellik olmaz yani. Ama kızınızın bıraktığı okuluna geri döndüğünü söylemişsiniz buradan onunda değişmek istediğini anlayabiliriz dolayısıyla başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Sanırım biraz asabi arkadaşımız kızınız o nedenle Atakan bey kusura bakmasın önerisine bi ekleme yapmak istiyorum bence mutlu olmak telkinini de dinleyebilir ya da depresyon dünde kaldı telkinini dinlesin. Siz hayal etmeye devam edin ve hayallerinizin gerçekleştiğini gülümseyerek izleyin. Her şey gönlünüzce olsun. |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Merhaba; Kızıma mp3'leri dinletemiyorum.. Ama akşam işten döndükten sonra onun odasında vakit geçiriyorum.. Laptopda ben dinliyorum dolayısıyle o da dinlemiş oluyor.. Bu sabah kalktığımda, çok bitkindim.. Günlerdir, hatta aylardır yaşadığım stres sanki boğazımı sıkıyordu.. Ayanaya baktım, kendimi motive edeceğim ya, dağılmış bir kadın.. Eh ona iyi şeyler söylemek baya zor oldu doğrusu.. Hani ben size "Kızımın hayatını değiştirebilir miyim?" diye sormuştum ya, Bakıyorumda sevgili kızım, negatifliği ve hırçınlığıyla benim hayatımı değiştişrivermiş.. Onun negatifliği, bana baskın çıkmış olabilir mi??.. Uzun süreli ilişkime dahi noktayı koydum, bir sinirle.. O sebeple daha da üzgünüm.. Artık bugün kendime gelemem diyordum.. Siteye girdim, ilk yaptığım şey çekim tüyolarını okumaktı.. Sadece okumak bile, o yapışkan ruh halimi hafifletti.. Biraz daha iyiyim.. Sanırım!!.. Ama çok zorlanıyorum arkadaşlar.. Sevgiyle kalın!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM. |