![]() |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Saç derimde nükseden bir küçük problemden ötürü doktora gittim ve antidepresan verdi. Tabi ben açar okurum prospektüsü.. Majör depresif bozukluklar, obsesif konsültif bozukluklar okuyunca netten araştırayım dedim ben neymişim böyle.. Okuduğum bir yer çok dikkatimi çekti, "depresyonda olan birine çevresindekilerin yardım etmek istemeleri onu kızdıracaktır!" Evet, gerçekten de doğruydu.. Kendisi yardım istemeden ona yardım etme ısrarınızı sürdürmeyin Esin Hanım, çünkü o bunun karşısında eziliyor! Başkalarını çok mutlu ve pozitif gördükçe daha kötü bir ruh haline giriyor depresyondaki kişi. Çevresindekilerin birşeye ihtiyacı olmayan, mutlu insanlar olup da kendine yardım etmek isteyişlerine karşı kin duyuyor.. Biraz araştırırsanız bu konu hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.. Bunun dışında onu bir kursa yazılmaya çaktırmadan ikna edin.. Ebru, resim ya da keman kursuna, ney kursuna.. Bilim adamları bu tür hobilerle uğraşan insanların çok büyük oranda rehabilite olduklarını kanıtlamışlardır. Bırakın dışarıdan okusun, bunun ona ne tür bir hayrı olacağını biz bilemeyiz.. Herşeyde bir hikmet vardır, bu pencereden bakın.. Son olarak tavsiyem, bilimsel olarak ruhta geri dönülmez tahribatlara neden olduğu kanıtlanmış olan rock müziklerinden onu uzak tutmaya yine belli etmeden özen gösterin muhakkak.. Allah yardımcınız olsun.. |
Cevap: Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? ben de kizinizin piramitgenc sitesine uye olmasini tavsiye ederim belki gec bir cevap oldu ama bilmiyorum uamarim gec degildri. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |