![]() |
erkekler neden aldatır Erkekler neden aldatır.Hele hele sevdiği ve eşinden yada partneri sevglisi her neyse ondan vazgeçmek istemeyip,onu kaybetme korkusunu bu kadar yoğun yaşarken neden başka aryışlar içine girer sizce. Yorumlarınızı bekliyorum.Özellikle erkeklerden |
Aslında aldatmanın adını koymak gerkir önce. Başka biriyle, çay içmek, yemek yemek mi, bi yerlere gitmek mi ya da illa ki diğer mesele mi. Bence, erkek aldatıyorsa, bu erkeğin olduğu kadar eşin veya sevgilinin de suçu. Nasıl kadınlar, erkeklerin onları mutlu etmesini bekliyorlarsa, bu erkeğin de aynı derecede hakkı. Bunu, bu şekilde düşünmek gerekir. Erkek, başkasını kısa bir süreliğine de olsa tercih ediyorsa, bu mutluluk ve memnuniyet hakkından, bir nevi eksik kalmış anlamına gelmiş oluyor. Kısa süreli gönül kaymaları olması da bu durumda normal bence. Zaten aldatmak, kısa süreli-geçici olur. Uzun sürelisi diye bir şey olmaz. Kadın da, erkek de aldatıyorsa, bunda karşı tarafın eksiklikleri vardır diye düşünüyorum.super |
ben katılmıyorum..bence yapıyla alakalı erkekler bence kadınlrın aldattığı gibi duygusal anlamda eksıklıklerden aldatmaz.dha cok cınsel ağırlıklı aldatması..ben ole duşunuorum..yetışme tarzıylada alakalı...erkektır yapar mantalıtesı olduğu sürece mılletımızde daha cok kadın aldatılmaya maruz kalacaktır bence.. |
bırde benım anlamadığım asla ole bı şey yaşamadım ama bu yaşamıycam anlamına gelmez ama anlayamadığım tek bır şey var neden AYRILMAK YERINE ALDATMAK?bu bence yanlızlığı kaldıramayıp tek başına kalmayıp ıkı hatta dahada fazla ınsanı ıdare etmeye calışmak kışılıksızlıgın en buyuk gostergesi..ayrıl madem memnun değilsin bazı şeylerden ayrıl bıtsın..neden hem ıstemeyıp hemd edevam ettırmeye calışıosun?hastalıklı bır zıhnıyet bence bu ve anlamakta zorlanıorum!!! |
Zamanla ciftler arasinda iletisim kopuklugu oluyor.Eger ki disinin tatli dili yoksa soguksa aldatilmaya mahkum kaliyor.Utangaclik grur ciftlerin birbirini ihmal etmesi ve arkadaslarini dinlemesi iki tarafin iletisim kopuklugu olmasina neden oluyor.O anda erkegin kalbine fisildayan ilk kadina kalbini aciyor.Aslinda disi istemenden kendinden uzaklastiriyor erkekte istemeden gitmek zorunda.Ya benimsinin ya topragin mantelitesini uygulamalari gerek kadinlarin.Birde yeni adayi kesfetmek herzaman cekici gelir kim erkeklere merek.Bunu yapmasina olanak saglamamali kadin veya erkek.Kim kadin ve erkeklerde var sezgi |
nedense bu konularda herzaman kadinin tatli dilinlen bahsedilir, erkeklerin dili yokmu anlamiyorum..onlarda disardaki bayana tatli diller dokmek yerine evindekine dokse bak neler oluyor.. erkek istemeden disari gider olayina kesinlikle katilmiyorum, onu zorlayan yok.. aman bu aldatma olayina gelince benim fikrim kisa ve net erkekler doyumsuz. islerine gelmeyince hemen aldatmaya meyilli oluyorlar..kolayi secerler.. |
Kadin erkek birbirini tamamlar diye dusunuyorum.Kadinlarda doyumsuz kadinsan erkegini doyurmayi erkeksen kadinini doyurmayi bilcen.Su_Durucum senin yanina guzel tatli dilli bir erkek gelse senin guzel oldugunu solese sana deger verdigini gosterse aldatmayacan mi? Tatli dil herkeze verilmis bir ozellik degildir.Kadinlarda daha fazla kabul edelim seytani bile sisenin icine kapatan kadinlar.Erkek toleras veriyorsa kadin yapar kadin veriyorsa erkek yapar.Ben aldatmayi birak yalana bile toleras vermem.Akilli olan kadin dogru erkek seciyor.Birde insan daha iyisini beklerken daha kotusune razi olabiliyor.Hem benim gorusumu soleyeyim kadin erkek esit degildir birbirini tamamlar |
Sevgili arkadasim rak star, buyuk konusmak istemiyorum, baska bir erkege bana tatli dil dokmesine firsat bile vermem, ki bunu yasadim ve cok sukur kendime oyle bir terbiyesizlik yapmadim...bir iki tatli dille aldatacak bir karaktere sahip degilim. kati kurallari olan biriyim, cok mutsuz oldugum zamanlar karsimdaki kisiyi, durustlugumle utandiririm, ben aldatilmis biri olarak, evet malesef bunu bende yasadim, dogrularimdan odun vermeden arkama bakmadan hayat yoluma devam ettim.. iletisim kopuklugu veya iliskilerde sorunlar olmadigi halde, malesef zevk ugruna aldatiyorlar. cok sukur yasadiklarimi affedip mutlu olmayi yakaladim sevincli |
Alıntı:
|
valla arkadaşlar zaman değiştikçe devran döndülçe her şey değişiyor. hani değişmeyen tek şey değişmenin kendisdir denir ya..... bence konuyu erkekler neden aldatır diye açmayın "insanoğlu neden aldatır" daha doğru olurdu bence . yıllarca hep erkeklrin hovardalığından yakındı kadınlar hiç dönüp kendilerine bakmadılar.yahu bu adam neden bunu yapıyor bende bir eksiklikmi var diye düşünmediler salya sümük ağlayıp hep senaryo yazıp adamdan intikam almayı düşündüler. Lafın kısası günümzde artık bir çok bayanda eşini aldatıyor sanki hakkıymış gibi.... eve para getiriyorya ... evde doymuyorum birazda dışarıdaki yemeklere bakayım.... ne kadar bayağı.... evlilik çok kutsal bir kurum .mevcut bir birliktelikte ; bu flört olabilir,nişanlılık olabilir,evlilik olabilir eğer kişilerden birinin aklı ve gönlü ciddi anlamda bir başkasına kayıyorsa dünyanın sonu değil arkadaşlar buraya kadarmış deyip medeni bir biçimde ayrılsın . kimsenin kimseyi enayi yerine koymaya hakkı yok ki . erkekler neden aldatır : ya hatun erkeğine hitap etmiyodur aklını başına toplar bu tarz sinyalleri hissederse yada adamda psikolojik problem vardır gider tedavi olur. oda olursa tabiii . birçoğu bu durumdan hoşnut ama değilmi????????? |
Erkeğin ilkel beyninden gelen dürtü açıktır. " Üre ve Spermlerini mümkün olduğu kadar yay " Bunun için erkek ne kadar ilişki içerisinde olsa da, kafasindan sürekli şu düşünceler geçer " Harika bir kız " , " Ah Şununla Tanişabilseydim " vb şekillerde düşünceler geçirir. Onunla birlikte olduktan sonra da , çoğunlukla pişmanlik duymasinin sebebi de budur. Ondan dolayi erkeğin aldatilmasi genellikle affedilebilir. Çünkü bu onun doğasindan gelen birşeydir. Lakin kadinin aldatmasi affedilemez çünkü kadinin aldatmasi zevk içindir. Çoğu bayan buna inanmak istemiyecek ama ne yazik ki gerçek budur. |
ya arkadaşlar bu olay gercekten bı paradoks.yanı aldatma bence ınsnoğlunun cozemedığı yegane sorunlardan biri..bence tamamen o ankı psıkolojıyle alakalı.ama geenek ve goreneklerın ve hastalıklı beyınlerın kesınlıkle katkısı cok.hanı erkeğın elının kiri dıe bışey varya aynen ole..ya coğu ınsan yaşıo ama ben kesınlıkle emınımkı kadının duşmanı yıne kadın cınsel anlamda erkekelrın beyınlerı çalışmıo..bence tamamen kişilikle alakalı ve ilişkide bıtmışlıkle yada tuketılmışlıkle alakalı.bence herkes kendını dışardan dınlemeli..tarafsızca.. |
Yaratılış farklarına hiç değinmeden bence çok kısıtlı algılarla olaya yaklaşmışsınız, erkekler kadını, kadınlar erkeği suçlayan bi zihin yapısıyla bi şey çözülemez.. bi de ben kısaca anlatmayı deneyeyim :) 1) Erkeğin yaratılışı dışa dönüktür yani kadının fiziği onu çeker ve bunun nedeni spermlerini mümkün olduğu kadar fazla yayma isteğidir, bu tamamen tabiatının etkisidir, hayvani bir dürtüdür. 2) Kadının yaratılışı içe dönüktür, sezgiseldir, duygusaldır, erkeğin doğrudan fiziğiyle değil, bambaşka unsurlarıyla ilgilenir, bunun nedenide ayda 1 tane yumurta üretmesi ve bu kıymetli olduğu için, en doğru adamla çiftleşmek istemesidir, bunu ise, güçlü olması, onun yanında güvende hissetmesi, adamın karakter yapısındaki tutarlılıklar vs. gibi kriterlerle bilinçaltı boyutta çok hızlı bi şekilde test eder ve bu testi geçen erkekten hoşlanır. Bu da kadının hayvani yönüdür. 3) Fakat insan, sadece hayvani yönlerden oluşmadığı için insanı insan yapan özelliklerden biriside duygularına hakim olabilme, aile ve toplum oluşturabilme, kurallar koyabilme yetisidir. Dolayısıyla "Tek eşlilik" hayvani yönden, erkek için zor, kadın için kolaydır çünkü o şekilde yaratılmışlardır. Fakat iş insani boyuta gelince, aile yapısı, çocuğun korunması, büyütülmesi vs. gibi nedenlerle erkektende tabiatını dizginlemesi beklenir. 4) Bu nedenle, erkek; napiyim benim tabiatım böyle diyerek olaydan sıyrılamaz, kendine çeki düzen vermesi icabeder. Çünkü insani kurallar kadınsıdır, mesela ANA yasa ismindende anlaşılabileceği gibi ANAÇtır.. evlilik kurumuda dişi özellikleri barındıran bir unsurdur çünkü dişilikte zerafet vardır, incelik vardır, bir sistem vardır ve daha manevidir, daha derindir, o yüzden bütün toplumlar aslında ataerkil değil, anaerkildir. Erkeğin baskın gözükmesi birşeyi değiştirmez, eğer bir yerde toplum oluşmuşsa, aile oluşmuşsa, evlilik diye bir şey varsa, kurallar varsa ki bunlar bütün dünyada var olan şeylerdir, bütün bu saydıklarım anaerkilliğin ta kendisidir. 5) Dolayısıyla erkek, tabiatını dizginleyecek ve spermlerini heryere saçmaktan vazgeçecek, kadın tabiatını dizginleyecek ve herşeyi en ince detayına kadar irdeleyip erkeğin burnundan getirmekten vazgeçecektir.. Böylece aklı başında modern insan ortaya çıkacaktır :) Evet henüz çıkmadı malesef, umarız çıkar ve sayıları hızla yükselir. |
Alıntı:
|
Ondan dolayi erkeğin aldatilmasi genellikle affedilebilir. Çünkü bu onun doğasindan gelen birşeydir. Lakin kadinin aldatmasi affedilemez çünkü kadinin aldatmasi zevk içindir. Çoğu bayan buna inanmak istemiyecek ama ne yazik ki gerçek budur.[/quote] asla kabule tmiyorum.:) |
vay be stormguard"a göre hayvani yönleri varmis insanoglunun yaradan öyle yaratmis dememis yani zinayi önlemek icin evlenin. |
Birakin ya allah askina aldatan erkek hayvanlami aldatiyor veya kendi cinsiylemi :) insanligin yaptigi buyuk suc erkek ne kadar suclu ise bayanda okadar suclu.Napalim Allah minyonlarca guzel melek yaratmis insan kendini zor tutuyor.Bu melekler bakimli guzel parfumler surerek tuzak kuruyorlar erkekler ne yapsin ya tutup catlayacaklar yada gunah isleyecek.Aldatan kendine yeni bir yol cizmis, aldatilanda kendine yeni bir yol cizsin ama esini biraksin veya kazanmak icin affetsin kendinide affetsin. Sevgili bayanlar erkekler iftira adacaginiza kendi aranizda cozun temiz olan erkekleride kirletirsiniz sonra |
iyide erkekler aldtınca nasıl kadınlarla aldattığı açık zaten..ya bu zinayı kendıne meslek edınenlerle yada beynı sadece cınsellığe calışan kadınlarla aldatıo..normal bı kadınla aldatmıokı.ayrıcada sneın şu parfum tezine acaıp karşıyım..parfumu erkeklerde suruo.ve karşımıza acaıp yakışıklı erkekler cıkıo..bız neden aldatmıorus peki?cok ayıp!!!!!!!!bu kadar basit olamaz hıc bı şey..sen yap yap sonra ama parfumu cok guzeldi dayanamadım de..bırak allah aşkına arkadaşım..modern dunyada bu tarz duşunceler yakışmıo.. |
Sımarıklıktan aldatır baska mantıgı yok |
Alıntı:
|
Kadınlar aldatmaz onlar bır kısıyı sever ve ona sadık kalırlar..Aldatmak dedıklerı duygusal savrulmalardır kadınların cunku cok duygusallar ..Ama erkekler cabuk unutur ve hemen baskasıyla cıkabılırler |
|
|
|
e onlarda şımarıklıktan aldatır heralde ::))))))))))))))))) |
İzmirliler gülmesin lütfeen |
|
|
Tamam tamam... Erkekler neden aldatır bliyorum. Lise çağından sonra özgüveni gelen erkek yakınlaştığı güzel bir kızı elde etmek için herşeyi yapabilir. Buna aşırı sevgi sözcükleride dahildir. Fakat anlayışları güzellikten ibaret olduğu için ve sosyal ortamlara daha fazla girmeye başladığı için diğer kızların ilgisini sevgilisinin ilgisine değişebilir. Fakat sevgilisi onun her zaman tutunacak bir daldır. onu kaybederse özgüvenide biter... |
Kesinlikle katılıyorum. Erkeklerin cinsel bakış açıları biraz daha geniştir. Farklı heyecanlara açık olabiliyolar. ama bu seninde dediğin gibi lise çağlarında sosyal sıkıntı yaşamış ama birden sosyal ortamın içinde buluna erkekelrde daha çok gözlemledim... Yanlız bu korkular işi tersine çevirir. Bir kız düşünün erkek arkadasının onu aldatacağından korkuyor. Ve işte on an enretesan şeyler oluyor. Ve bu korkuları yaşayan kişi bilinçaltında "Ben aldatayım" diyor. Korkularla yaşamak seni o hale getirir. |
O0 Karısık karmasıkkk |
Alıntı:
|
Alıntı:
duygusal savrulmanin arkasina saklanilamaz demissin ama kisi moralmen bozuksa ve birilerinden yakinlik görüp sicaklik duyduysa duygusal savrulma burda ön plana cikar. kisi mutluysa zaten bu tür seyler yasanmazki |
Erkeğin ilgisiz olduğu ilişkilerde ve evliliklerde kadının başka yöne kaydığı gözlemlenmiştir. Bu olayı ne kadar etik hale getirir tartışmaya açık. Ama birde erkeğin çok ilgili olduğu hatta erkeğin sevgilisinden başka gözünün görmediği durumlarda meydana gelen aldatılmalar vardır ki. Bunun bahanesi ancak espiri konusu olur. |
Alıntı:
stormguard yazisinda demiski hayvansal dürtüler ona istinaden yaradan bizi biliyo nefs lerimizin bizi costuracagini bildiginden evlenin zinanin önüne gecilsin diye hayvansal dürtülerle ne alakasi var konuya bu bakis acisiyla yaklasmistim ben. |
bu konuyu bence hararetli hale getirmeye gerek yok... smil56 Eveeet.... çekim yasası, Eft, reiki, Astral, yemekteyiz programı derken bugünkü konumuz olan aldatılmayı işledik... yayında ve yapımda emeği geçen herkes adına teşekkür ederim... Ben çıkıp biraz duygusal savulucam bugün... t678 akşama görüşürük |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Modernliğin ölçüsü nedir tartışmak gerek batı modernliğin öncülüğünü yapıyor mu evet. Ama bunu yaşayışıyla değil hani şu hiç durmayıp çalışan bilimadamlarıyla yapıyor. Bizim hatamız bu zaten batıyı örnek alalım derken o çirkin yaşantısını örnek almak. Evet aldatmak modernikle yakışmıyor. |
sevgili azime 1 bence artık bu tartşmayı bıraksanız iyi olucak iki ucu açık bir konu uzlaşmak mümkün değil hem bu forum da ilginizi çekecek o kdar çok konu varken bence boş geçin gitsin Konu kırıcı boyutlara ulaşmaya yaklaşıyor bizler niye buradayız? Ne için buradayız?? Sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM. |