Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   erkekler neden aldatır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/19911-erkekler-neden-aldatir.html)

azime_1 14-01-2009 12:07 PM

Teşekkür ederim Tiriniti. Aslında sadece merak ettiğim daha doğrusu cevabını bulamadığım bi hususu objektif bir şeklide konuşulmasını sağlamaktı amacım . Ama farkıondayım ki hoş olmayan tartışmalar yapılmış. Sana kesinlikle katılıyorum . Bu şekilde olmaması lazımdı. Şüphesiz sitenin formatı çok faydalı ve de güzel şeylerle dolu. Bu forum da kafa dağıtıcı geyik muhabbetinde bir forum aslında . Yani ben forumu okurken kesinlikle kaşlarımı çatmıyorum. Ne bileyim verilen cevaplar ve yorumlar eğlenceli geliyor bana. Ama olayın bu derece kırıcı seviyeye geldiğini yeni farkettim. Sonuçta insana dair hiç bir davranışın bir formülü yoktur ve genel geçer bir kurala bağlanamz değil mi.
Foruma katılan ve cevap yazıp bilgilerini paylaşan hiç bir arkadaşımızında kötü niyetle cevap yazdığını düşünmüyorum. Herkesin kendi istediği şeklide yorumlama hakkı vardır. Bu da bir muhabbet olduğu için yanlış gelen şeylerin de cevaplanması ,katılınıp katılınmadığı hususların açıklanması normaldir. Ben burda paylaşımda bulunan insaanaların çok özel olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla haddi aşan bir konuşma kesinlikle olmaz bence . Arkadaşlarımızın da bu kötü gidişatın farkına varıp olayı şahsileştirmeden yorumlamalarını rica ediyorum.
Bize bu yanlış durumun farkındalığını sağladığın için tekrar a teşekkür ederim.art56art56alk78onayi

asya26 14-01-2009 01:15 PM

Aldatmak erkeklerin doğasında var sözüne inanan bunun arkasına sığınan her erkek aldatır.. Ancak bunu kadına kabul ettiremeyen erkeğin vay haline..terli345

the desert 14-01-2009 07:44 PM

kesınlıkle katılıorum arkadaşlar..bu konuları tartışmaya değmez helede tartışmayı bılmeyen ınsanlarla hıc değmez..kapatalım gıtsın..

comte 14-01-2009 08:49 PM

Kadın da aldatır erkek de. Kadının ki de yanlış erkeğinki de super

Bu konuyla ilgili herkesin başından bişeyler geçmiştir ve o doğrultuda yazacaktır. Ben bu gibi tartışmaların daha mutlu sonla bittiğini görmedim ülkemizde.

Misal: Kadın mı üstün erkek mi, kadın mı haklı erkek mi vs.

Allahtan iki cins var.smiliyface

Akıl_Oyunları 14-01-2009 09:13 PM

Niyet neye meyilliyse ona doğru kayar. Aldatmak, değerlerin silindiği yalan bir cesarettir. Cesareti farklı yollarda deneyebilmek, var olanı daha da anlamlaştırmak gerek. Evet, her iki cinstte aldatabilir. Üzgünüm ki aldatmalar artarak devam ediyor...

azime_1 19-01-2009 07:21 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281792)
Kadın da aldatır erkek de. Kadının ki de yanlış erkeğinki de super

Bu konuyla ilgili herkesin başından bişeyler geçmiştir ve o doğrultuda yazacaktır. Ben bu gibi tartışmaların daha mutlu sonla bittiğini görmedim ülkemizde.

Misal: Kadın mı üstün erkek mi, kadın mı haklı erkek mi vs.

Allahtan iki cins var.smiliyface

smiliyfaceBence buna şükredin derim ben.Bir de hangi futbol takımı daha üstün diye bir konu açarım görürsünüz.y789idea344a

azime_1 25-01-2009 04:31 PM

şaka bir yana arkadşlar. Bir tartışma yaratmak değil amacım. Ben sadece bu işin psikoljisini merak ediyorum. Yani bu davranışı sergileyen neden sergiler.İşin psikoljisi yani merak ettiğim. Aldatırım....şöyle olursa veya....sebepten aldattım gibi bir durum.

aysunbenli 26-01-2009 02:26 AM

slm,aslında erkekler neden aldatır konusu benim çok fazla ilgi alanıma girmio ancak gecem gündüze karıştı bol vaktim var sitede o kadar mesaj varki oku oku bitmiyo,benim fikrime gelince konu başlığı çok yanlış ben truzimde çalışan biri olarak erkeğinde kadınında neler yaptığına hayretler içinde tanık oluyorum türk veya yabancıhiç fark etmiyor,bence insanlar neden aldatır olmalı.sadece cinsler arası değil genel olarakda.her kişilik farklıdır herkes farklı cevap verecektir aldatmak isteyenin zaten kendini haklı çıkartacak bir sebebi vardır.bi konu daha var eylemsel değilde fikri aldatma bunun önüne nasıl geçilecek,herkese çoook teşekkür ediyorum sayenizde hiç yalnız değilim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 AM.