![]() |
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! medeni cesaretin olmasaydı,onca kişinin arasında isterse karşındaki hayatının kadınının olduğunu bile bilsen açılamazdın ,ellerinin titremesinin medeni cesaretle alakası yok ,sadece karşındakine verdiğin değerden dolayı onun vereceği cevabın senin için çok önemli olmasından kaynaklıydı bence.ama illa medeni cesaretim yok dersen sen bilirsin dlckrn.merak etme senden seminer alması gereken o kadar çok adam var ki oooo.evet kafan da rahatladı artık bi kaç gün sadece teste yüklen,çabala ki sonra suçlama kendini keşke şu bi kaç gün daha çalışsaydım diye.sana iyi çalışmalar ,başarılar,başarıcaksın rahat ol smiliyface |
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! Alıntı:
benden seminer almak isteyen olursa eğer eğer geri çevrilmek istemiyorlarsa bu konuyu tekrar düşünmelerini öneririm... |
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! teoman hayatın nasıl gidiyor??? |
|
|
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! 3 gün içerisinde iki kez delilik yapacak kadar deli değilim wave delilik hakkımı kullandım. bu yüzden bir süre sakinim... sağol düşündüğün için sapkal89 hismiley Alıntı:
|
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! teoman bunun delilikle bir alakası yok yaa sayısal loto diyicektim ama 5 e de par veriyo 44 mesala biletçi bi ammca var diyelim ve elinde 2 milli piyango bileti var sana uzattı ve sende ancak birtanesi alabilecek para var ve sana diyoki birasda ermiş olsun amca :D birisine kesin vurucak para :D ( nerden bulur bulur 2. biletide alırım diyomuşun :D ) naparsın alırsın abi şansını denersin çünkü farkında değilis ama iyi bir eş ( sorunsuz evlilik varmı mutlaka var en azından saygı ve sevgi var) milli piyangodan bile zor bulunur bunu bilmek lasım hayt bir yolculuk ve yanındakini seçmek kolay bişey değil... hayatının insanı kim bilemessin onun için yapması gerekeni herzaman yapmalı insan ala delilik değil nacizane fikrim 8977 grşrz hismiley |
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! Teoman bu saate kazi kazan oynayarak beni guldurdun Allahta seni guldursun.Bende Oss den once cmt si gunu sayisal oynamistim.sinavim kotu gecmisti.Asil uzuldugum tabiki ossydi ama sayisalda tutmadi, =ulan sayisal da cikmadi deyip aglamistim... drive45 |
|
Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 PM. |