Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/10094-hoslaniyorum-ama-aciklayamiyorum.html)

teoman_ 20-06-2008 09:30 PM

hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

arkadaşlar dersanede bir kızdan hoşlanıyorum. sanırım o da benimle ilgileniyor veya bana öyle geliyordur emin değilim dusun
tam bugün birşeyler yapabilirmiyim diye plan kurarken benim yanıma başka bir kız geldi ve üç saat peşimi bırakmadı.
bütün planlarım alt üst oldu. sadece kızla bakıştığımız kaldı.
çiçek ver filan demeyin o kadar medeni cesaretim yok.
dersler 3-4 gün sonra bitecek. ya kalan son günlerde kıza karşı neler hissettiğimi açıkça söyleyeceğim ya da bu bir ilişki de daha başlamadan bitecek.
nasıl yaklaşmalı bu kıza ve onun gönlünü nasıl almalı dusun
bi el atın olaya smiliyface

MuminOKAN 20-06-2008 09:39 PM

Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

way way way. karizma tam tabi kızla yanından ayrılmıyor. super

neyse usta bugün kü planın neydi bilmiyorum ama yine uygulanabilir.
üç saat yanından ayrılmayan arkadaşı bi gönderseydin. dusun

MuminOKAN 20-06-2008 09:46 PM

yani baksaydı sen dershanenin hangi katındaydın. ama anlatmayı dene.
sende o medeni cesaret var. yapacağına inanıyorum. super

teoman_ 20-06-2008 09:50 PM

sanırım dikkati yanlış noktaya çekmişim. neyse orası sadece küçük bir detaydı asıl önemli olan nokta duygularımı nasıl ifade edebileceğim konusunda. bu kıza ne demeliyim, bir kenara çekip açıkça konuşmalı mıyım. onun da yanında bir sürü arkadaşı var yaw hiç yalnız kalmıyor ki blook
10 dakka mola veriliyor çekirge sürüleri gibi kızın üstüne çullanıyorlar sevincli
ayrıca seninle aynı sırayı paylaşmaya gelmiş ve senin oturduğun masaya oturmuş birini yanından kovmak biraz görgüsüzlük olmaz mı ayrıca centilmenliğe de sığmaz pek.

MuminOKAN 20-06-2008 10:01 PM

aynı masa detayını bilmiyordum.
neyse.

ara verildiğinde biraz konuşabilirmiyiz diyip müsaade istersin. hatta çıkıyorken, zamanınız kısıtlı olduğu için -10 dk teneffüs arasndan bahsediyorum- çıkışta bi kahve içmek istediğini ve konuşmak istediğini söyle. ve kahve içerkende anlatırsın.

---
yani bana bu kadar kolay geliyor terli345 nedeni ise ben şimdiye kadar hiç bir kıza arkadaşlık teklifinde bulunmadım.
bana ettiler sevincli

alen 20-06-2008 10:12 PM

vay mümin abi sırrını açıklada bizede teklif etsin şu kızlar sevincli

dershaneler bitti,açıldın mı kıza? :=)

teoman_ 20-06-2008 10:40 PM

yarın, bir fırsatını bulup msn'sini isteyeceğim wave belki msn'den söyleyebilirim yüzüne karşı söylemediğim şeyleri

alen 21-06-2008 09:18 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
yarın, bir fırsatını bulup msn'sini isteyeceğim wave belki msn'den söyleyebilirim yüzüne karşı söylemediğim şeyleri

msnden veya telefondan açılma bana sorarsan...msn al ama msnden açılma...yinede sen bilirsin...görüşürüz bye...

teoman_ 21-06-2008 10:05 AM

msn'den daha kolay olacak gibiydi ama neyse boşvrin. sanırım haklısın. yüzüne karşı söylemem gerekiyor. terli345

MuminOKAN 21-06-2008 10:08 AM

ses deneme bir ki??? dusun
geldin mi? geldi mi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47 PM.