Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/10094-hoslaniyorum-ama-aciklayamiyorum.html)

Pamukk 22-06-2008 12:47 AM

Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
ceren teoman çekingen değil..sadece kaygılanıyor oda reddedilme korkusundan kaynaklanıyodur..ayrıca anlamsız smiley kullanmanda üstüne yok galiba:=) ve ayrıca teoman senin yazdıklarından ne gibi bir ders çıkarsın ben anlamadım..kendini ön plana atmışsın :=) görüşmek üzere...

teomanın nası biri olduguna dair kesin bir yargıda bulunmadım zaten sadece ben yasadıgım bir olayıo anlattımki bazen yasadıklarımızdan bazende yasanılanlardan ders alınır ben ders alması içinde sööylememiştim bu sadece bir paylaşım biz burda paylaşımlar için varız kendimi ön planda tuttugum gii yeri geldiginde ve tanımaya basladıgımda karsımdaki insanlarla ilgilide yorum yaparım sayın alen

alk78 onayi actionsmile

ametist 22-06-2008 01:10 AM

bak az zamanın kalmış,yanındaki kızlarla yapışık değil ya en fazla müsade istersin onlardan.konuşursun.ama çocuk değiliza artık ,hemen senden hoşlanıyorum v.b falan deme, belli yaştaki hele de eğitimli birine tepeden inme senden hoşlanıyorum demek ters bi etki yaratabilir.bi yere davet et,zaten kabul ederse(+1) telefonunu da alırsın böylece biribirinizi tanımaya başlarsınız,o süreçte durum anlaşılır zaten teoman,ikiniz için böylesi daha normal.kızın derdine düşüp ,kpss'yi unutmuşsun girlhaha.

alen 22-06-2008 01:20 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
ceren teoman çekingen değil..sadece kaygılanıyor oda reddedilme korkusundan kaynaklanıyodur..ayrıca anlamsız smiley kullanmanda üstüne yok galiba:=) ve ayrıca teoman senin yazdıklarından ne gibi bir ders çıkarsın ben anlamadım..kendini ön plana atmışsın :=) görüşmek üzere...

teomanın nası biri olduguna dair kesin bir yargıda bulunmadım zaten sadece ben yasadıgım bir olayıo anlattımki bazen yasadıklarımızdan bazende yasanılanlardan ders alınır ben ders alması içinde sööylememiştim bu sadece bir paylaşım biz burda paylaşımlar için varız kendimi ön planda tuttugum gii yeri geldiginde ve tanımaya basladıgımda karsımdaki insanlarla ilgilide yorum yaparım sayın alen

bakın hanımefendi;siz metninizde ''bu kadar çekingen olmayın'' demişsiniz.ki bence bu teoman hakkındaki yargınızı net bir şekilde gösterir.

ders alması için söylemediğini belirtmişsin ama diğer mesajında ''bu bir bayanın bakış açısı belki işine yarar'' demişsin. yani bu yazınla ona yol göstermek istemişsin.bende burdan yola çıkarak bu söylediğin cümlenin üstündeki yazıları okudum ve teoman'ın bu yazdıklarından ne gibi bir ders çıkarması gerekiyor anlamadım dedim..

ve paylaşımla ilgili hiç bir söz etmedim..istersen hayat hikayeni yaz beni enterese etmez.

görüşmek üzere sayın ceren...

shamanic 22-06-2008 01:54 AM

sevgili alen cim ve sevgili ceren cim.. ark5

her ikinizde ortak bir noktada yorum yaparken teomanın iyiliğini isterken..
birbirinize karşıda yüreğinizin güzelliğini esirgemeyin lütfen.. kiss3

alen cim; teoman mesajlarınızın içinden kendi payına düşeni almıştır.. b456
teoman teşekkür ettiğine göre ikinizinde mesajına.. her ikinizinde fikirleri kendisi için değerli.. thumbsanim

hepimiz kendi yaşam açımıza göre durumları değerlendiriz.. birikimlerimiz tecrübelerimiz yorumlarımızı etkiler..
böylelikle farklı bakış açıları ortaya çıkar.. bizim açılarımızdan da diğer arkadaşlarımız kendisine en uygun olanı seçer..

böylesine hassas bir konuda her biriniz kendi özelinizden değerli tecrübelerinizi paylaşarak arkadaşımıza
yardımcı olmaya.. ışık olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim..

sevgiler.. kiss3

teoman_ 22-06-2008 03:39 PM

evet arkadaşlarım hikaye burada bitiyor.

sonuç kısmı şu şekilde:

bugün yine yalnız kalır mı diye fırsat kolladım uzun bir süre. olmadı yine yalnız kalmadı. en sonunda dayanamadım ve sınıfta biraz dışarı çıkabilirmiyiz dedim. hayır cevabını verdi. teklif var ısrar da var bende. kafaya koydum bir kere. ve o hayır deyince herkesin önünde direkt 'senden hoşlanıyorum' dedim. o esnada herkesin içinde gördüğüm tek kişi o kızdı.
o anda diğer arkadaşlarının sadece biraz kenara çekildiklerini ve yüzlerini yere eğdiklerini görür gibi oldum. bir kahkaha kopmasını bekliyordum çevreden ama kopmadı. önce kısa sessizlik sonra herkes kendi arasında konuşmaya devam etti.
o zamana kadar ben heyecandan tirtir titriyordum. senden hoşlanıyorum dedikten sonra kız bir anda panikledi, heyecanlandı. sonra 'benim arkadaşım var. 5 yıldır onunla görüşüyorum' dedi. sesi değişmişti. benim sesim de tabiki...
ama yine de bir çay içebilirim seninle dedi ve yukarı kantine çıktık. bir çay ısmarladım. oturduk, okuldan sonra ne yapacağını sordum. kariyer düşünüyormuş. msn istedim 'vermem pek etik olmaz' diyerek o isteğimi geri çevirdi. msn vermeyince tel olayına hiç girmedim zaten.
duygularını içinde çok fazla bekletmeyi seven biri değilim. bir şekilde dışarı vurmam gerekiyordu ve yaptım da. sınıfta herkesin içinde yaptığıma ise ben bile şaşırdım.
sonuçta ben mükemmel biri değilim. mutlaka eksik yaptığım bir yer vardır. olayların akışını da değiştirmek istiyordum ama olmadı.
dersane çıkışında aşkta kaybettim bari kumarda kazanıyım diyerek kazı kazan oynadım. onda da kaybettim :)
yorum yapan ve fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum...

McDaniel 22-06-2008 03:57 PM

Dostum emin ol en iyisini yaptın.. Şunu bil ki içindeki bu duyguyu çıkarmanın rahatlığını günler sonra çok daha fazla yaşayacaksındır. Eğer söylemeseydin içinde acabalarla dolu bir çok soru işareti kalacaktı.. İşte onların hepsini an itibariyle sildin.. İnşallah bundan sonrasını allah gönlüne göre verir..

pozitif 22-06-2008 04:02 PM

sevgili teoman bence  en güselini yapmışsın.
Genelde en mükemmelini yapıp yapmadığımızı zaman gösteriyo.. Sen o anda olayların akışına göre hareket etmeliydin öyle yaptın bundan belki 6-7 sene önce olsa dilim damağım kurur hareket etmekte yada senin gibi davranmakta zorlanırdım. şimdi yine öyle olurum ama gider söylerim bunu biliyorum...
seni tebrik ederim çünkü bunu yaptın yapmasan o uhteyle yaşamak falan ilersi için sıkıcı olacaktı  hismiley..... (burasının teomanla bir alakası yok ama ceren kötü birşey söylememiş kızmaca yok...alen) hismiley

teoman_ 22-06-2008 04:08 PM

eğer açılmamış olsaydım kendimi şu ankinden daha beter hissedecektim bundan eminim. ama şu anda kendimi iyi hissediyorum desem yalan söylemiş olurum.

ametist 22-06-2008 04:15 PM

valla helal olsun teoman medeni cesaretine hayran kaldım sapkal89 .neyse hayırlısı değişmiş demek,zaten bi paylaşımınız olmadığı için de çabuk unutursun.aklımda kalmamış ,keşke söyledim demiceksin artık.bak sınıftaki çocuklar da eminim vay be helal olsun demişlerdir arkandan eminim alk78.hem işte hem aşkta hem de sınavda kazanıcaksın eminim.sağlıcakla kal smiliyface

teoman_ 22-06-2008 04:22 PM

medeni cesaret mi :)
evet heyecandan elleri titreyen birinin medeni cesaretiydi benimkisi...
ayrıca sağol benim kazanacağıma inandığın için... bakalım kalan 5-6 günde kafam daha rahat ders çalışacağım en azından. (züğürt avuntusu da diyebiliriz buna tabii...)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM.