Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   Ücretsiz Hipnoz CD'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/619850-ucretsiz-hipnoz-cdleri.html)

UqUr 08-10-2011 01:23 PM

Ücretsiz Hipnoz CD'leri

ÜCRETSİZ HİPNOZ CD'LERİ

Son zamanlarda tüm dünyada oldukça yaygın bir şekilde kullanılan "Hipnoz CD"leri, Türkiye'de ne yazık ki pek bilinmiyor. Kulaklığınızı takıp CD'leri dinlemeye başlıyorsunuz. Uzmanların telkinleri eşliğinde huzur ve gelişim dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Ülkemizde de bu işi başarıyla gerçekleştiren pek çok isim var hazırlamış oldukları CD'lerden pek çok kişi büyük yarar sağlıyor.

Siz 1 ararken ben tam 23 ücretsiz CD sunuyorum! Herkes tanıtım ve kişisel gelişim amaçlı faydalanabilir. Dinleyenler yorumlarını buraya yazarlarsa çekinceleri olanlarlar varsa daha güvenle indirebilir.

İŞTE ARŞİVİMDE YER ALAN CD'LER
  • Hipnoz Nedir
  • Güzel Düşünce
  • Güne Başlama
  • Anti Stres
  • Motivasyon
  • Farkındalık
  • Anı Yaşa
  • Hayatını Değiştir
  • Sağlık
  • Ben Enerjiyim
  • Aura Trans
  • Astral Seyahat
  • Huzur ve Güç
  • Kendine Güven Şehri
  • Çakra
  • Hayır Diyebilmek
  • Öfke Kontrol
  • Korkularınızı Yenin
  • İçinizdeki Çocuk
  • Bilinçaltı
  • İlişki
  • Ruh Eşini Bul
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Şifre Winrar'ın içinde yazmaktadır.

sweeet 08-10-2011 02:19 PM

Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri

Türkçe mi bunlar?

UqUr 08-10-2011 04:15 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808484)
Türkçe mi bunlar?

Evet! HEPSİ TÜRKÇE'dir!

sweeet 08-10-2011 04:28 PM

çok teşekkürler hala indirme aşamasındayım :))

azraist_24 08-10-2011 06:30 PM

Peki ben de başladım indirmeye:=) Bu cd ler telkin CD lerimi? yoksa bu sitede dinlediklerimizden farklı mı?

sweeet 08-10-2011 07:07 PM

İçindekiler sitede dinlediklerimiz gibi telkinler değil sesli meditasyon ve hipnoz mp3 leri yer almakta. Ben hepsi hipnoz cd si sanmıştım başta hele ilk dinlediğim hipnoz nedir dosyasındaki kadının sesi beni çok etkiledi. Çünkü benim için dinleğim kişinin sesi çok önemlidir. Gönül rahatlığı ile dinlemem için o sesten negatif elektrik almamam gerek. Sonra hızlıca diğer dosyalara baktım hipnoz cdlerinin yanı sıra farklı kişilere ait sesli meditasyonlar da içermekte.

azraist_24 08-10-2011 10:12 PM

Peki siz faydasını gördünüz mü?

azraist_24 08-10-2011 10:25 PM

Ayrıca bu meditasyonları ne sırada ya da günde kaç tane dinleyebiliriz bununla ilgili bir koşul var mı?

şükür 09-10-2011 12:00 PM

ben bu cdleri daha indirmedim 1 saat falan sürecek indirmesi.içeriğinden biraz bahsedebilirmisiniz indirenler varsa

azraist_24 09-10-2011 12:29 PM

Alıntı:

şükür Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808514)
ben bu cdleri daha indirmedim 1 saat falan sürecek indirmesi.içeriğinden biraz bahsedebilirmisiniz indirenler varsa

Sevgili Sukur,

Ben dun indirdim ve dinlemeye basladim, icerik once Hipnoz tanimi bir profesyonel hekim tarafindan yapiliyor ve sonuna dogru da 15 dakikalik sesli bir meditasyon var, ilk bunu dinlemeni oneririm, ses tonu muhtesempartysmiley

Diger eklentiler ise; meditasyon mp3 leri konu konu adlandirilmis durumda, ornegin: Korkulari yenmek, mutlu olmak, iliskiler, aski hayatina cekmek, basari ..vb sesli olan telkinler var... Tam olarak bilmiyorum ama sanki Atakan Beyin telkinlerinin sesli versiyonu gibi..girlhaha

Umarim sizi aydinlatabilmisimdir...

juger 09-10-2011 06:25 PM

Linke tıkladıktan sonra normal indirme var ona tıkladıktan sonra hangisine tıklayacağım yahu birsürü download var

juger 09-10-2011 06:35 PM

Hmm indirme işini hallettim kolaymış :) Peki bunları telkinler gibi hergün dinlememiz mi gerekiyor? O işi nasıl yapacağız?

sweeet 09-10-2011 08:39 PM

Ben sesli meditasyonları ihtiyaç duydukça dinlemeyi tercih ediyorum.

Hipnoz olanlar da 7 günde fark edilir değişim görülüp 21 gün devam edilmesi tavsiye ediliyor. Daha fazla dinlemek isterseniz bu size kalmış birşey.

juger 09-10-2011 08:42 PM

Birde siteye girdim indirdim 10 dakika indiriyor sonra hata veriyor. İndirme süresi 10 saat olarak gösteriyor. Zaman aşıldı diyerek indirmeyi iptal ediyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? İndiremedim gitti...

sweeet 09-10-2011 08:54 PM

Benim indirmem de 2 küsür saat sürmüştü.

juger 09-10-2011 08:56 PM

Normali o zaten. Ya hızlandırılmış 8 dakikada indiriyorsun ya da 2 saatte. Ben ikisini de yapamadım. Varsa başka bir linkten indireceğim. Yoksa bu güzelim cd lere el-veda edeceğim...

tuxedo_mask 09-10-2011 09:00 PM

Süper paylaşım :) yalnız indirmek biraz zahmetli olacak gibi.Eğer hepsi tek bir müzik dosyası değilse, indiren arkadaşlardan biri parçaları teker teker upload edebilir mi acaba ? böylece sadece ihtiyacımız olanları indirebiliriz, yada öncelik sırasına göre hepsini zamanla indirebiliriz ????

sevgisevgi 09-10-2011 11:34 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808545)
Birde siteye girdim indirdim 10 dakika indiriyor sonra hata veriyor. İndirme süresi 10 saat olarak gösteriyor. Zaman aşıldı diyerek indirmeyi iptal ediyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? İndiremedim gitti...

zaman aşıldı mesajı internet explorerdan kaynaklanabilir.google chrome'la indirmeyi dene...ben google chromla indirdim,1 saat kadar sürdü...yalnız chromla indirirken sayfanın sol altına dikkat et indirmeyi orada gösteriyor,sanki biraz saklı gibi...

sevgisevgi 09-10-2011 11:58 PM

arkadaşlar ben cd yi dinledim hipnoz dışındakiler Beki Bisa'ya ait meditasyonlar.ben bu konuyu daha önce meditasyon bölümünde paylaşmıştım(konu başlığı:meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar) hatta buraya mesaj yazayım derken geçmişteki konumu da yanlışlıkla son konular listesine taşıdım oradan da bakabilirsiniz.Beki Bisa'nın sitesinde cd'de olan ve olmayan meditasyonları bulabilirsiniz...

azraist_24 10-10-2011 08:53 AM

Sevgili Arkadaslar,

Kesinlikle Hipnoz CD lerini indirmenizi oneriyorum. Ben 2 gundur dinliyorum ve hergun 1 meditasyon konusuyla devam ediyorum ve faydasini goruyorum, bu faydalar : Canlilik, yerinde duramama, konsantrasyon artisi, kolay adapte olabilme, detaylarda bogulmamak ve guleryuz olarak geri donusunu yasiyorum ve cok mutluyum.

Umarim hepiniz icin ayni etkiye sebep olur ve burada iyi tecrubelerinizden bahsediyor olacagiz.

Sevgiyle Kalin...

sweeet 10-10-2011 11:56 AM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808564)
zaman aşıldı mesajı internet explorerdan kaynaklanabilir.google chrome'la indirmeyi dene...ben google chromla indirdim,1 saat kadar sürdü...yalnız chromla indirirken sayfanın sol altına dikkat et indirmeyi orada gösteriyor,sanki biraz saklı gibi...

Aa evet ben de Ben de mozzila ile indiremedim internet explorer ile indirebildim. Farklı bir tarayıcı denemek işe yarayabilir.

azraist_24 10-10-2011 12:06 PM

neseli56Google Chrome oluyor:)))))girlhaha

sweeet 11-10-2011 10:19 PM

Merhabalar bu sabah Güne Enerjik Başlayın adlı 15 dakikalık mp3 ü dinledim. Seslendiren Nil Gün. İlk dinleyişimdi ama çok güzel hissettim. "Yuppi!" olayında koptum zaten. Dinleyenler anlayacaktır bunu. Yuppi. Güne güzel başladım.

azraist_24 12-10-2011 09:00 AM

25889
Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808649)
Merhabalar bu sabah Güne Enerjik Başlayın adlı 15 dakikalık mp3 ü dinledim. Seslendiren Nil Gün. İlk dinleyişimdi ama çok güzel hissettim. "Yuppi!" olayında koptum zaten. Dinleyenler anlayacaktır bunu. Yuppi. Güne güzel başladım.

Kesinlikle Sweeet cok guzel bir gune baslaniyor gercekten ve olumlamalari bir harika...
Meditasyona devam hala transtayimgirlhaha

serper 12-10-2011 12:03 PM

Nasıl indirdiniz CD.leri ? Lütfen yardım edin.. :(

pimpinella anisum 12-10-2011 01:23 PM

(1)ilk açılan sayfada sağ altta gri renkli normal indirme

(2)Type the characters you see in the picture yazısının altındaki karakterleri boşluğa girip download tıkla

(3)what does it mean? yazısının üstünde geri sayıyor,bitmesini bekle

(4)dosyayı indir

işe yarar umarım actionsmile

azraist_24 12-10-2011 03:11 PM

Arkadaslar,

Bu konuda deneyimli olan arkadaslardan ogrenmek isterim, acaba Hipnpz CD lerinin icindeki sesli meditasyon telkinlerini konu konu ayirdigimizda ornegin bilincalti konulu meditasyonu 21 gun dinlememiz gerekiyor die bisi duydum bu dogru mudur?

Bu arada farkli konulari ayni gun dinlesek bilincimize yan etkisi olur mu acaba?

Beni bu konuda aydilatirsaniz cok sevinirim...

Simdiden Tesekkurler,

fussilet 12-10-2011 07:32 PM

uf bende bu geri saymalar hiç bitmiyor. tam bitiyor sonra baştan başlıyor. yardım edebilen varmı . indiren arkadaşlar nasıl başardı.

fussilet 12-10-2011 07:56 PM

sevgili azraist 24. öncelikle deneyimli değilim.ancak bu sitenin hipnoz bölümünü biraz araştırdım ve bir yerde oto hipnoz için enfazla 25 gün günde bir defa ve tek konu çalişmak gerektiyi yazıyordu. sanırım bunun içinde geçerlidir.

fussilet 12-10-2011 08:11 PM

tam şifreyi yazdım indirmeye başlıyordu. sonra hata raporu verdi. sizler nasıl indirdiniz. ben neden yapamıyorum. yrdım edin.

sweeet 12-10-2011 08:42 PM

Alıntı:

fussilet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808695)
uf bende bu geri saymalar hiç bitmiyor. tam bitiyor sonra baştan başlıyor. yardım edebilen varmı . indiren arkadaşlar nasıl başardı.

Başka bir internet taraycısı ile indirmeyi deneyin İmtermet explorer veya google chrome gibi.

fussilet 13-10-2011 12:44 AM

uzun uğraşlar sonunda yükledim. ama tamamı olmadı sadece 11 tanesi oldu. sizdede böylemi

sweeet 13-10-2011 01:04 AM

Tamamı 23 tane mp3 dosyası içermekte.

fussilet 13-10-2011 01:16 AM

o zaman benimki yarıda kesildi yeniden deniyeceğim.

juger 13-10-2011 11:06 AM

Ben ne Mozilla ile ne de Explorer ile indiremedim. Google Chrome'u yükledim bütün sorunlar bitti. Artık bu tarayıcıyı kullanıyorum. Hipnozları indiremeyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.

serper 13-10-2011 11:07 AM

dün indirdim baya zor oldu ama şifreyi bulamıyorummmm?????

serper 13-10-2011 11:11 AM

buldumm yaşasın

fussilet 13-10-2011 12:41 PM

nihayet uzun uğraşlar sonunda tamamını indirebildim. aslında çokta kolaymış. teşekkürler sweeet ve pimpinella. cromla iniyor.

azraist_24 20-10-2011 05:17 PM

partysmiley
Sevgili Arkadaslar,

Bu Hipnoz CD lerini dinlerken birsey farketim,,, ben hergun farkli konu baslikli hipnoz cd sini dinliyorum ve her dinleyisimde ilk zaman ki gibi hissetmiyorum iyi yonde mi bilemiyorum ama:( Lutfen sizde neler hissettiginizi paylasirsaniz belki beyin firtinasi yapabiiriz?blook

azraist_24 22-10-2011 04:54 PM

Hipnoz CD si dinleyen yok mu aramzida, sadece ben miyim:))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.