![]() |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri bende dinliyorum. her hipnoza 21 gün süre verdim. şimdi güne güzel başlamayı dinliyorum. sonra bilinçaltı ve yükselk bilinci dinlicem baya ilgimi çektiler. sen her gün farklı dinleyerek faydasını görüyor musun? tavsiye ediyor musun? :) |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Alıntı:
Ben su anda hergun farkli derken o an hangisine daha cok ihtiyac duyuyorsam yani biraz keyfi davraniyorumgirlhaha onu dinliyorum ama bu bildigim kadariyla dogru bir uygulama degil... Sen dogru olani yapiyorsun...f678h |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Ben bu aralar sesli meditasyonlara değil sessiz meditatif hallere takılıyorum. Önce çevreyi dinliyorum sonra içteki sesleri dinliyorum. Sonra sesleri susturmaya çalışıyorum. Vee gelebilecek tüm sürpriz görüntülere açık olmayı seçiyorum. |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Bu cd lerden istediğini her gün 1 kere 3 hafta dınlemek şart mı ? yoksa keyfi mi :) |
|
|
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Aynı meditasyonu 4-5 kez dinlemek mi? |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri ben akşamları yatmadan kendine güven şehrini dinliyorum ve her sabah sebebsiz bir mutlulukla uyanıyorum. |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri İndirme dosyası turbobitten silinmiş, tekrar eklenebilir mi acaba? |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri link ölmüş....yenileyebilirmisiniz ? |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Linkler silinmiş.Yenileyebilir misiniz lütfen?actionsmile |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Arkadaşlar merhaba, Bu CD'leri indirmedim ama birşey sormak istiyorum. Bunlar CD sahiplerinin ücretsiz olarak internette paylaştığı CDler mi yoksa normalde satın alarak sahip olabileceğiniz CDler mi? Eğer bu CDleri satın almayıp da buradan indirerek faydasını göreceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Kısa süre içerisinde kar ettim, ücret ödemeden bu CDlere sahip oldum ve faydasını görüyorum zannedersiniz ama CD sahiplerinin emeğinin karşılığını vermeden sahip olduğunuz bu CDler size hiçbir fayda sağlamaz. Ve işin kötü yanı da emek hırsızlığı yaptığınız için kısa bir süre sonra özgüveninizi kaybedersiniz. Bir de bakmışsınız ki eski halinizden çok daha kötü hale gelmişsiniz ve bu CDlerin ücreti kadar parayı bir şekilde kaybetmişsiniz. Nereden mi biliyorum? Çünkü ben bunları bizzat yaşadım..Ücretsiz olarak internetten çok sayıda CD indirdim, bir süre onları dinledim, hayatım düzene girdi süper şeyler öğrendim derken o CDlerin ücreti kadar bir parayı kaybettim ve özgüvenim tepetaklak oldu ve sonra bir kitapta okudum ki tüm bu başıma gelenler, emek hırsızlığı yaptığım içinmiş. Benden söylemesi...Seçim sizin arkadaşlar... |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri linkler ölü |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri linkler yenilenir umarım,daha yeni farkettim bu konuyu çünkü...paylaşan arkadaşıma ve linki yenileyecek arkadaşıma da sevgiler |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Bu cd ler kime ait kimin sitesinden alinti nilgun ismi geciyor yorumlarda .Bilgi yazan olursa sevinirim bari satin alalim |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri NilGün, Beki Bisa(internet sitesinden ücretsiz dinlenebiliyor onun sesli meditasyonları), Ofelya Thomas ın hipnoz dosyaları var benim bildiklerim bunlar. |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Aşağıdaki hipnoz telkinlerini beğendim, tavsiye ederim. http://rapidshare.com/files/60556628/hipnoz.mp3 http://www.ofserver.info/oth/care-ka...ldinsaglik.mp3 |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri Arkadaşlar dosyaların aralarında telif hakkı içerenler olduğu farkedildiği için link çok uzun bir süre önce kaldırıldı. Lütfen yeni link yüklemeyin ve bulabiliyorsanız orijinal çalışmaları satın alın. Hepsi emek verilip hazırlanmış çalışmalar ve bu tür çalışmaların desteklenmesi gerekiyor. Saygılarımla... Keyifli forumlar... |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri link kırık |
Uqur bu çalışmaların linkini rica etsem yeniler misin? |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri virüs alarmı veriyor benim pc.virüs var sanırım linkte. |
Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri aradığınız dosya bulunmamaktadır diyor acaba rica etsem yeniyelebilir misiniz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM. |