Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   Ücretsiz Hipnoz CD'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/619850-ucretsiz-hipnoz-cdleri.html)

juger 22-10-2011 05:26 PM

Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri

bende dinliyorum. her hipnoza 21 gün süre verdim. şimdi güne güzel başlamayı dinliyorum. sonra bilinçaltı ve yükselk bilinci dinlicem baya ilgimi çektiler. sen her gün farklı dinleyerek faydasını görüyor musun? tavsiye ediyor musun? :)

azraist_24 22-10-2011 06:12 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809146)
bende dinliyorum. her hipnoza 21 gün süre verdim. şimdi güne güzel başlamayı dinliyorum. sonra bilinçaltı ve yükselk bilinci dinlicem baya ilgimi çektiler. sen her gün farklı dinleyerek faydasını görüyor musun? tavsiye ediyor musun? :)

Sevgili juger,

Ben su anda hergun farkli derken o an hangisine daha cok ihtiyac duyuyorsam yani biraz keyfi davraniyorumgirlhaha onu dinliyorum ama bu bildigim kadariyla dogru bir uygulama degil... Sen dogru olani yapiyorsun...f678h

sweeet 22-10-2011 08:05 PM

Ben bu aralar sesli meditasyonlara değil sessiz meditatif hallere takılıyorum. Önce çevreyi dinliyorum sonra içteki sesleri dinliyorum. Sonra sesleri susturmaya çalışıyorum. Vee gelebilecek tüm sürpriz görüntülere açık olmayı seçiyorum.

manyakkk 23-10-2011 10:11 PM

Bu cd lerden istediğini her gün 1 kere 3 hafta dınlemek şart mı ? yoksa keyfi mi :)

azraist_24 23-10-2011 10:36 PM

Alıntı:

manyakkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809256)
Bu cd lerden istediğini her gün 1 kere 3 hafta dınlemek şart mı ? yoksa keyfi mi :)

Dogru olan 1 konuda olan cd yi, 21 gun boyunca dinlemek ama ben biraz sabirsiz davranarak canim hangisini isterse onu dinliyorum ama sen saglikli olanini yap dilerseny789

manyakkk 24-10-2011 12:26 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809258)
Dogru olan 1 konuda olan cd yi, 21 gun boyunca dinlemek ama ben biraz sabirsiz davranarak canim hangisini isterse onu dinliyorum ama sen saglikli olanini yap dilerseny789

Hmm teşekkür ederim günde 4-5 kere dinlesek sorun olur mu ? y789

sweeet 24-10-2011 12:42 AM

Aynı meditasyonu 4-5 kez dinlemek mi?

fussilet 27-12-2011 10:47 PM

ben akşamları yatmadan kendine güven şehrini dinliyorum ve her sabah sebebsiz bir mutlulukla uyanıyorum.

YESHAPPY 27-12-2011 11:34 PM

İndirme dosyası turbobitten silinmiş, tekrar eklenebilir mi acaba?

imported_Angel 28-12-2011 07:55 PM

link ölmüş....yenileyebilirmisiniz ?

filo100 28-12-2011 09:52 PM

Linkler silinmiş.Yenileyebilir misiniz lütfen?actionsmile

yaseminist 28-12-2011 11:00 PM

Arkadaşlar merhaba,
Bu CD'leri indirmedim ama birşey sormak istiyorum. Bunlar CD sahiplerinin ücretsiz olarak internette paylaştığı CDler mi yoksa normalde satın alarak sahip olabileceğiniz CDler mi? Eğer bu CDleri satın almayıp da buradan indirerek faydasını göreceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Kısa süre içerisinde kar ettim, ücret ödemeden bu CDlere sahip oldum ve faydasını görüyorum zannedersiniz ama CD sahiplerinin emeğinin karşılığını vermeden sahip olduğunuz bu CDler size hiçbir fayda sağlamaz. Ve işin kötü yanı da emek hırsızlığı yaptığınız için kısa bir süre sonra özgüveninizi kaybedersiniz. Bir de bakmışsınız ki eski halinizden çok daha kötü hale gelmişsiniz ve bu CDlerin ücreti kadar parayı bir şekilde kaybetmişsiniz. Nereden mi biliyorum? Çünkü ben bunları bizzat yaşadım..Ücretsiz olarak internetten çok sayıda CD indirdim, bir süre onları dinledim, hayatım düzene girdi süper şeyler öğrendim derken o CDlerin ücreti kadar bir parayı kaybettim ve özgüvenim tepetaklak oldu ve sonra bir kitapta okudum ki tüm bu başıma gelenler, emek hırsızlığı yaptığım içinmiş. Benden söylemesi...Seçim sizin arkadaşlar...

tnsl 28-12-2011 11:14 PM

linkler ölü

hayat_guzeldir 29-12-2011 01:36 AM

linkler yenilenir umarım,daha yeni farkettim bu konuyu çünkü...paylaşan arkadaşıma ve linki yenileyecek arkadaşıma da sevgiler

derya hanim 29-12-2011 09:29 PM

Bu cd ler kime ait kimin sitesinden alinti nilgun ismi geciyor yorumlarda .Bilgi yazan olursa sevinirim bari satin alalim

sweeet 29-12-2011 09:48 PM

NilGün, Beki Bisa(internet sitesinden ücretsiz dinlenebiliyor onun sesli meditasyonları), Ofelya Thomas ın hipnoz dosyaları var benim bildiklerim bunlar.

Lusid 02-02-2012 03:59 PM

Aşağıdaki hipnoz telkinlerini beğendim, tavsiye ederim.

http://rapidshare.com/files/60556628/hipnoz.mp3

http://www.ofserver.info/oth/care-ka...ldinsaglik.mp3

UqUr 05-02-2012 12:08 AM

Arkadaşlar dosyaların aralarında telif hakkı içerenler olduğu farkedildiği için link çok uzun bir süre önce kaldırıldı. Lütfen yeni link yüklemeyin ve bulabiliyorsanız orijinal çalışmaları satın alın. Hepsi emek verilip hazırlanmış çalışmalar ve bu tür çalışmaların desteklenmesi gerekiyor. Saygılarımla... Keyifli forumlar...

eakar 20-07-2012 11:13 PM

link kırık

hatiicee 23-09-2012 01:16 PM

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808481)
ÜCRETSİZ HİPNOZ CD'LERİ

Son zamanlarda tüm dünyada oldukça yaygın bir şekilde kullanılan "Hipnoz CD"leri, Türkiye'de ne yazık ki pek bilinmiyor. Kulaklığınızı takıp CD'leri dinlemeye başlıyorsunuz. Uzmanların telkinleri eşliğinde huzur ve gelişim dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Ülkemizde de bu işi başarıyla gerçekleştiren pek çok isim var hazırlamış oldukları CD'lerden pek çok kişi büyük yarar sağlıyor.

Siz 1 ararken ben tam 23 ücretsiz CD sunuyorum! Herkes tanıtım ve kişisel gelişim amaçlı faydalanabilir. Dinleyenler yorumlarını buraya yazarlarsa çekinceleri olanlarlar varsa daha güvenle indirebilir.

İŞTE ARŞİVİMDE YER ALAN CD'LER
  • Hipnoz Nedir
  • Güzel Düşünce
  • Güne Başlama
  • Anti Stres
  • Motivasyon
  • Farkındalık
  • Anı Yaşa
  • Hayatını Değiştir
  • Sağlık
  • Ben Enerjiyim
  • Aura Trans
  • Astral Seyahat
  • Huzur ve Güç
  • Kendine Güven Şehri
  • Çakra
  • Hayır Diyebilmek
  • Öfke Kontrol
  • Korkularınızı Yenin
  • İçinizdeki Çocuk
  • Bilinçaltı
  • İlişki
  • Ruh Eşini Bul
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Şifre Winrar'ın içinde yazmaktadır.

Uqur bu çalışmaların linkini rica etsem yeniler misin?

vuslatizmir77 23-09-2012 07:54 PM

virüs alarmı veriyor benim pc.virüs var sanırım linkte.

cnsertkn 06-12-2016 12:56 PM

aradığınız dosya bulunmamaktadır diyor acaba rica etsem yeniyelebilir misiniz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM.