| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz HİPNOZ DENEYİMLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlarım, seminer de iken corlumemet arkadaşımın oluşturduğu bir diyagram corlumemetcim ve hayal ablacım teşekkürler Merhaba Hayal abla anlamamış birazcık açıklamaya çalışayım.Bunu seminerde yapamadım çünkü adil bey konuşurken söylediklerini kaçıramazdım gerçi hepimizde zamanın nasıl geçtiğini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
süperdi,çok memnun kaldım. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 | 37.78% |
iyiydi memnun kaldım. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 26.67% |
eh işte idare ederdi. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 6.67% |
bilmem ki... | ![]() ![]() ![]() ![]() | 11 | 24.44% |
çok kötüydü,boşuna pazar günüm gitti. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 4.44% |
Katılımcı sayısı: 45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Bu bir zihin haritası gerçi çoğunuz bilir ama bilmeyenler için söylüyorum bu metedu dahilerin not tutma teknikelerini araştırarak tony buzan (dünya hafıza şampiyonası kuran,beyin koçu ..vs) 1969 yılında bulmuş sıradanlık yoktur bu metodda bu şekilde yapılarak daha kolay öğrenmenizi ve bir bakışta geneli görmenizi sağlar.Özetle anahtar kelimeleri bulursunuz merkezdeki imgeye çizgilerle bağlayarak üzerine anahtar kelimeleri yazarak resminizi çizersiniz.Resimleri çizmek imgelemenin yada hayal kurmayı kolaylaştırıyor bence hipnozda da adil bey bunu görün diyor bu yüzden hayal kurmak çok önemli bence resimlerinizin güzel olmaması önemli değil benimkilerde çok kötü zaten ![]() Sizden istediğim çizimi eleştirmeyin eksik varsa söyleyin yanlış varsa düzeltin tek kelimeyle geneli görün sizde buna bakarak kendiniz böyle bir şey çizip rahat görebileceğiniz bir yere asın yada bunu alın bu sabah sersem gibiyken yaptım ![]() Şimdi gelelim hayal ablaya:) Haritaya numaraları yazdım zaten 1 ve 2 kendi kendimizi nasıl hipnoza sokabiliriz bunun birinci yöntemi. 3 ve 4. nnumaralar kendi kendimizi hipnoza sokabileceğimiz diğer bi yöntemi anlatıyor.(müziği unuttum siz eklersiniz artık) 5 mumara unutkanlık hafıza için adil beyin önerdiği balık yağı eczanelerde satılan marinka marka 6 hafta kullan başka bir ilaç kullanıyorsan doktorunuza sorun ...vs 6 numara her sabah sağ burun deliğini kapat 5 dakika sol burun deliğinden nefes al elin yorulursa pamuklada tıkayabilirsin. Son söz:Haritaya bakmadan araziyi tanıyamazsın. Sevgiyle kalın.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz HİPNOZ DENEYİMLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlarım, seminer de iken corlumemet arkadaşımın oluşturduğu bir diyagram corlumemetcim ve hayal ablacım teşekkürler Merhaba Hayal abla anlamamış birazcık açıklamaya çalışayım.Bunu seminerde yapamadım çünkü adil bey konuşurken söylediklerini kaçıramazdım gerçi hepimizde zamanın nasıl geçtiğini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi