Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Hiç Kazık yedinizmi??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/464097-hic-kazik-yedinizmi.html)

gnr 09-03-2010 06:06 PM

Cevap: Hiç Kazık yedinizmi???

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588607)
Bir gün yolda yürüyoruz anneannemle annem yan yana önde yürüyorlar. İzmirin hatay caddesi akşama yakın saatlerde biraz kalabalıktır. Genç bi çocuk anneannemin yanına yaklaştı kolunun altına sıkıştırdığı çantayı çekti. Anneannem farketmemiş olmalı ki tepki vermedi. hemen 2-3 adımla çocuğun yanına gittim. kolay gelsin dedim. Çocuk bana baktı ben çocuğa. Annemler duyunca yanımıza geldiler. Anneannem çocuğa yaptığı davranış hakkında öğüt verirken diğer insanlarda bizi izliyorlardı. Bir anlık dikkatsizlik sonucu anneannemin nüfus cüzdanı önemli bir miktar parası ve askeri kimlik kartı gidiyordu. Biraz dikkatli olmalı.

evet nedense yeni gördüm yazınııı...Gerçektende dikkatli olmak gerek.Bende bundan sonra senin gibi tedbirli ve açık gözlü olacammcilgin897
nickin hayırlı olsun bu arada dieri daha güzeldi sanki:Dsapkal89
iyi akşamlar

maviinci 09-03-2010 06:32 PM

Neler olmuş burada yahu!! Kimmiş bunlar acabaa!! Töbe Töbee. . Yaa, bizim ankarada kapıdaki tokmaklar olur, tüm mahallenin tokmaklarını çalmışlardı :P Binlerce kapı tokmağı sevincli Rögar kapaklarını sökmüşlerdii ::) Park yapmışlardı, yürüyüş aletleri, spor aletleri vardı; onları sökmüşlerdi; bankları paramparça etmişlerdii. . Bazı insanlar bazı şeyleri hak etmiyorlar. . Neyse, dostum Kalan Sağlar Bizimdirr y789 Koyver gitsin bee ::) Para dediğin nedir kii sevincli Belkide ihtiyacı vardırr khkh56khkh56 Oğlu kanserdi adamın, ameliyatı için para bulması lazımdı; ama istemekten, dilenmekten çekindiği/utandığı için böyle bişey yaptıı sevincli Herşey güzelleştiği zaman geri getireceeeekk89778977 Herşeyy daha da güzele gidiyorr blissy İyiki varsınn, dostumm ::) Tüm güzellikler seninle olsunn ::)

gnr 09-03-2010 06:37 PM

öyle tabide...verdiğim siteye baksana kaç kiş var yazan bide yazmayanlar varrrr...o insanlara acıyorummm...
buda gelir buda geçer ağlamay789

maviinci 09-03-2010 06:40 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588646)
öyle tabide...verdiğim siteye baksana kaç kiş var yazan bide yazmayanlar varrrr...o insanlara acıyorummm...
buda gelir buda geçer ağlamay789

khkh56khkh56khkh56 Bakk, biri ne yazmışş:

Bir vakte erdi ki bizim günümüz Yiğit belli değil mert belli değil Herkes yarasına derman arıyor Devâ belli değil dert belli değil

Fark eyledik ahir vaktin yettiğin Merhamet çekilip göğe gittiğin Gücü yeten soyar gücü yettiğin Papak belli değil Kürt belli değil

Adalet kalmadı hep zulüm doldu Geçti şu baharın gülleri soldu Dünyanın gidişi acayip oldu Koyun belli değil kurt belli değil

Başım ayık değil kederden yastan Ah ettikçe duman çıkıyor baştan Harâba yüz tuttu bezm-i gül-istan Yayla belli değil yurt belli değil

Çark bozulmuş dünya ıslah olmuyor Ehl-i fukaranın yüzü gülmüyor Aşık Ruhsatî dediğini bilmiyor Yazı belli değil hat belli değil Ruhsatİ

gnr 09-03-2010 06:46 PM

çok güzel yaaa..dunk56
belirsizlik içinde kendimizi belli edip yer edinmeye çalışıyoruzzgulensmiley
nerden buldun bunu orjinalmişart56art56

maviinci 09-03-2010 06:49 PM

Aşık Ruhsati Sağolsunn ::) Sivaslı Anadolu çocuğuu khkh56khkh56 Seviyorum Halk Edebiyatınıı sevincli Bide peder edebiyat öğretmenii y789 Alıştırdı sağolsunn ::) Şiir kitap ne varsa guitar

gnr 09-03-2010 06:52 PM

ne güzel işte:D
bense divan severim aşk,kadın,şarap:D

maviinci 09-03-2010 06:53 PM

Benn onu da severimm ::) Her bi haltı seviyoruz iştee :) Hitlere bile içim ısınmaya başladıı :):)

gnr 09-03-2010 07:00 PM

aman abi uzak dur halkını sabun yapmak için yakandan:Dağla2
biliyomusun bide sohbet etik adamla nerelisin falan adam karslıymışş.işte bu d_ğ_ insanı böyle devleti sömürdükleri yetmiyo bide halka başladılr..Güvenmemk lazımm ama öyle ... ama öyle olmayanı çok az hatta belki hiç görmezsinnn..kaç keredir kendi kendime söylüyorum abi onlarla işbirliği bide alışveriş yapma die ama sakalım yokki kendimi dinliyeyyimdusun2

gnr 10-03-2010 01:08 PM

bugün yerde para buldummy789
dönüşümü güzel oldukhkh56
ama miktar küçük!!!agl34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM.