![]() |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Alıntı:
|
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? çok geçmiş olsun canım .işllh bidaha karşılaşmassın. belki bundada bir hayır vardır öyle düşün ,sakin ol saglık olsunnn sevgiler... |
hani derler ya akacak kan damarda durmaz diye..heralde gidecek parada cepte durmazz..8977 bide üstüne espri yaptım tam olduağla2 evet ya sağlık olsunnn ... hergün yeni bişey öğreniyorumm ne güzell iştewave44 |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? ögrenmekte güzel bence. bende bundan 4 ay önce kartımı çaldırdım atm den 1700 liramı çektiler ya ben napsaydım ama sadece bundada hayır vardı dedim ve saglık olsun dedim yani alışıyosun ama tedbirliyim şimdi hemde nasılll.... |
ipini çekmeye az kaldı ama hayırlısı drive45 |
|
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? bence öyle düşünme iyilikle affet onu .bak sana nasıl geri dönüyor paralar tecrubeyle sabittir.sen öfke duydukça kendini kapatıyosun öyle yapma sakın. dene mutlaka geri dönüşümü güzel olacak de.ve şükret böyle bir tecrube kazandıgım için de. şimdi öfkelisin ama zamanla bunları yaparsan benim haklı oldugumu göreceksin sevgiyle kal... |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? ya zaten benim yapacağım bişe yok..şimdilik ama ben diyorum ki en azından başkalarına yapmasınlar.. insan tabi en başta üzülüyo miktar küçük bile olsa ... gerçektende desdiğin gibi oldum kapandım birazzz.. motivasyon 0 derste çalışamıyorummm... herşey için sağol sevgiler... |
|
çok iyisiniz teşekkürler...art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM. |