Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Hiç Kazık yedinizmi??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/464097-hic-kazik-yedinizmi.html)

Elektra 09-03-2010 02:46 PM

Cevap: Hiç Kazık yedinizmi???

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588592)
http://www.karamandan.com/ibrahim-sa...ayin-5129.html

bakmanızı tavsiye ederim türkiyenin heryerinde bunlar...
eğwer raslaşırsanız benim yerimede kafalarını patlatınn!!!

Ovvv kızgınsın baya. Sakin ol...sevincli

derya88 09-03-2010 02:48 PM

çok geçmiş olsun canım .işllh bidaha karşılaşmassın. belki bundada bir hayır vardır öyle düşün ,sakin ol saglık olsunnn sevgiler...

gnr 09-03-2010 02:54 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588595)
çok geçmiş olsun canım .işllh bidaha karşılaşmassın. belki bundada bir hayır vardır öyle düşün ,sakin ol saglık olsunnn sevgiler...

hayatın öğrettikleri bişeyler varr..yani bende öyle düşünmeye çalışıyorumm.
hani derler ya akacak kan damarda durmaz diye..heralde gidecek parada cepte durmazz..8977
bide üstüne espri yaptım tam olduağla2

evet ya sağlık olsunnn ...
hergün yeni bişey öğreniyorumm ne güzell iştewave44

derya88 09-03-2010 02:59 PM

ögrenmekte güzel bence. bende bundan 4 ay önce kartımı çaldırdım atm den 1700 liramı çektiler ya ben napsaydım ama sadece bundada hayır vardı dedim ve saglık olsun dedim yani alışıyosun ama tedbirliyim şimdi hemde nasılll....

gnr 09-03-2010 03:03 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588603)
ögrenmekte güzel bence. bende bundan 4 ay önce kartımı çaldırdım atm den 1700 liramı çektiler ya ben napsaydım ama sadece bundada hayır vardı dedim ve saglık olsun dedim yani alışıyosun ama tedbirliyim şimdi hemde nasılll....

sizede geçmiş olsun dünyanın çilesi çıkmış walla..
ipini çekmeye az kaldı ama hayırlısı drive45

Elektra 09-03-2010 03:07 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588603)

Bir gün yolda yürüyoruz anneannemle annem yan yana önde yürüyorlar. İzmirin hatay caddesi akşama yakın saatlerde biraz kalabalıktır. Genç bi çocuk anneannemin yanına yaklaştı kolunun altına sıkıştırdığı çantayı çekti. Anneannem farketmemiş olmalı ki tepki vermedi. hemen 2-3 adımla çocuğun yanına gittim. kolay gelsin dedim. Çocuk bana baktı ben çocuğa. Annemler duyunca yanımıza geldiler. Anneannem çocuğa yaptığı davranış hakkında öğüt verirken diğer insanlarda bizi izliyorlardı. Bir anlık dikkatsizlik sonucu anneannemin nüfus cüzdanı önemli bir miktar parası ve askeri kimlik kartı gidiyordu. Biraz dikkatli olmalı.

derya88 09-03-2010 03:10 PM

bence öyle düşünme iyilikle affet onu .bak sana nasıl geri dönüyor paralar tecrubeyle sabittir.sen öfke duydukça kendini kapatıyosun öyle yapma sakın. dene mutlaka geri dönüşümü güzel olacak de.ve şükret böyle bir tecrube kazandıgım için de. şimdi öfkelisin ama zamanla bunları yaparsan benim haklı oldugumu göreceksin sevgiyle kal...

gnr 09-03-2010 03:14 PM

ya zaten benim yapacağım bişe yok..şimdilik
ama ben diyorum ki en azından başkalarına yapmasınlar..
insan tabi en başta üzülüyo miktar küçük bile olsa ...
gerçektende desdiğin gibi oldum kapandım birazzz..
motivasyon 0 derste çalışamıyorummm...
herşey için sağol
sevgiler...

Elektra 09-03-2010 03:17 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588611)
ya zaten benim yapacağım bişe yok..şimdilik
ama ben diyorum ki en azından başkalarına yapmasınlar..
insan tabi en başta üzülüyo miktar küçük bile olsa ...
gerçektende desdiğin gibi oldum kapandım birazzz..
motivasyon 0 derste çalışamıyorummm...
herşey için sağol
sevgiler...

Hayır işte. Bunu yapma. Her ne olursa olsun bunu derslerine yansıtmayacaksın. Bütün sorunlarını, duygularını, derse oturcağın zaman çalışma masasında bertaraf et. Onları bu işe karıştırırsan. Anladığın bilgileri unut. 2 günde unutursun. Hiç birini uzun süreli belleğe alamazsın. Dikkatli ol. Önerimi dinle...

gnr 09-03-2010 03:21 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588612)
Hayır işte. Bunu yapma. Her ne olursa olsun bunu derslerine yansıtmayacaksın. Bütün sorunlarını, duygularını, derse oturcağın zaman çalışma masasında bertaraf et. Onları bu işe karıştırırsan. Anladığın bilgileri unut. 2 günde unutursun. Hiç birini uzun süreli belleğe alamazsın. Dikkatli ol. Önerimi dinle...

biraz dinlenmem gerekkk galibaaaa zaten sizinde önerileriniz almak için konuşuyorummm..sizin engin bilgilerinizden faydalnmak için.tabiki uyucammmm
çok iyisiniz teşekkürler...art56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM.