![]() |
Hiç Kazık yedinizmi??? ben yedimde bugün..daha erkenden bi dursaydınız temiz havayı içimize çekseydikk... Nedense yedikten sonra farkettim ne garip bişşe...25889 Nsmr söydiklerine biraz kulak asmalıyım galiba kimsenin beni üzmesine izin vermiyicem..İyi varsın dosduummmsapkal89 |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Çok kızmışsın sen.Sakin ol...sevincli |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? konu ne? |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Dürüst insan kalmadı zaten. Boşver sıkma canını... |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? off of hangi bi kazığı anlatayım son iki yılda yediklerim... |
|
aman szde dikkatli olunsuperxy |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Ovv deme ya. Büyük geçmiş olsun. Dikkatli ol... |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? http://www.karamandan.com/ibrahim-sa...ayin-5129.html bakmanızı tavsiye ederim türkiyenin heryerinde bunlar... eğwer raslaşırsanız benim yerimede kafalarını patlatınn!!! |
|
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? çok geçmiş olsun canım .işllh bidaha karşılaşmassın. belki bundada bir hayır vardır öyle düşün ,sakin ol saglık olsunnn sevgiler... |
hani derler ya akacak kan damarda durmaz diye..heralde gidecek parada cepte durmazz..8977 bide üstüne espri yaptım tam olduağla2 evet ya sağlık olsunnn ... hergün yeni bişey öğreniyorumm ne güzell iştewave44 |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? ögrenmekte güzel bence. bende bundan 4 ay önce kartımı çaldırdım atm den 1700 liramı çektiler ya ben napsaydım ama sadece bundada hayır vardı dedim ve saglık olsun dedim yani alışıyosun ama tedbirliyim şimdi hemde nasılll.... |
ipini çekmeye az kaldı ama hayırlısı drive45 |
|
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? bence öyle düşünme iyilikle affet onu .bak sana nasıl geri dönüyor paralar tecrubeyle sabittir.sen öfke duydukça kendini kapatıyosun öyle yapma sakın. dene mutlaka geri dönüşümü güzel olacak de.ve şükret böyle bir tecrube kazandıgım için de. şimdi öfkelisin ama zamanla bunları yaparsan benim haklı oldugumu göreceksin sevgiyle kal... |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? ya zaten benim yapacağım bişe yok..şimdilik ama ben diyorum ki en azından başkalarına yapmasınlar.. insan tabi en başta üzülüyo miktar küçük bile olsa ... gerçektende desdiğin gibi oldum kapandım birazzz.. motivasyon 0 derste çalışamıyorummm... herşey için sağol sevgiler... |
|
çok iyisiniz teşekkürler...art56art56 |
nickin hayırlı olsun bu arada dieri daha güzeldi sanki:Dsapkal89 iyi akşamlar |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Neler olmuş burada yahu!! Kimmiş bunlar acabaa!! Töbe Töbee. . Yaa, bizim ankarada kapıdaki tokmaklar olur, tüm mahallenin tokmaklarını çalmışlardı :P Binlerce kapı tokmağı sevincli Rögar kapaklarını sökmüşlerdii ::) Park yapmışlardı, yürüyüş aletleri, spor aletleri vardı; onları sökmüşlerdi; bankları paramparça etmişlerdii. . Bazı insanlar bazı şeyleri hak etmiyorlar. . Neyse, dostum Kalan Sağlar Bizimdirr y789 Koyver gitsin bee ::) Para dediğin nedir kii sevincli Belkide ihtiyacı vardırr khkh56khkh56 Oğlu kanserdi adamın, ameliyatı için para bulması lazımdı; ama istemekten, dilenmekten çekindiği/utandığı için böyle bişey yaptıı sevincli Herşey güzelleştiği zaman geri getireceeeekk89778977 Herşeyy daha da güzele gidiyorr blissy İyiki varsınn, dostumm ::) Tüm güzellikler seninle olsunn ::) |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? öyle tabide...verdiğim siteye baksana kaç kiş var yazan bide yazmayanlar varrrr...o insanlara acıyorummm... buda gelir buda geçer ağlamay789 |
Bir vakte erdi ki bizim günümüz Yiğit belli değil mert belli değil Herkes yarasına derman arıyor Devâ belli değil dert belli değil Fark eyledik ahir vaktin yettiğin Merhamet çekilip göğe gittiğin Gücü yeten soyar gücü yettiğin Papak belli değil Kürt belli değil Adalet kalmadı hep zulüm doldu Geçti şu baharın gülleri soldu Dünyanın gidişi acayip oldu Koyun belli değil kurt belli değil Başım ayık değil kederden yastan Ah ettikçe duman çıkıyor baştan Harâba yüz tuttu bezm-i gül-istan Yayla belli değil yurt belli değil Çark bozulmuş dünya ıslah olmuyor Ehl-i fukaranın yüzü gülmüyor Aşık Ruhsatî dediğini bilmiyor Yazı belli değil hat belli değil Ruhsatİ |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? çok güzel yaaa..dunk56 belirsizlik içinde kendimizi belli edip yer edinmeye çalışıyoruzzgulensmiley nerden buldun bunu orjinalmişart56art56 |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Aşık Ruhsati Sağolsunn ::) Sivaslı Anadolu çocuğuu khkh56khkh56 Seviyorum Halk Edebiyatınıı sevincli Bide peder edebiyat öğretmenii y789 Alıştırdı sağolsunn ::) Şiir kitap ne varsa guitar |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? ne güzel işte:D bense divan severim aşk,kadın,şarap:D |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Benn onu da severimm ::) Her bi haltı seviyoruz iştee :) Hitlere bile içim ısınmaya başladıı :):) |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? aman abi uzak dur halkını sabun yapmak için yakandan:Dağla2 biliyomusun bide sohbet etik adamla nerelisin falan adam karslıymışş.işte bu d_ğ_ insanı böyle devleti sömürdükleri yetmiyo bide halka başladılr..Güvenmemk lazımm ama öyle ... ama öyle olmayanı çok az hatta belki hiç görmezsinnn..kaç keredir kendi kendime söylüyorum abi onlarla işbirliği bide alışveriş yapma die ama sakalım yokki kendimi dinliyeyyimdusun2 |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? bugün yerde para buldummy789 dönüşümü güzel oldukhkh56 ama miktar küçük!!!agl34 |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? :P en azından para gelmiş :) Öyyle öyle çıkarırsın İnşallah ::) Takma kafanaa sevincli |
Cevap: Hiç Kazık yedinizmi??? Evet, kazık yedim) |
|
öyle iştecilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 AM. |