| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım güven Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız atakan bey bu görüşünüze katılıyorum size bir olay anlatayım bir gün köydeyken aşağı mahalleye akrabamıza gidecektim ama yol üzerinde bir çoban köpeği vardı o gün çok acelem olduğu için köpeği unuttum yapacağım işe yoğunlaşmıştım akrabamıza gidip işimi bitirdim geri dönmeye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
konuşması | ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 | 34.00% |
giyimi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 14.00% |
statüsü | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
fiziksel özellikleri | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 10.00% |
zamanla tanımayı yeğlerim | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 18.00% |
Beden Dili | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 24.00% |
Katılımcı sayısı: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() atakan bey bu görüşünüze katılıyorum size bir olay anlatayım bir gün köydeyken aşağı mahalleye akrabamıza gidecektim ama yol üzerinde bir çoban köpeği vardı o gün çok acelem olduğu için köpeği unuttum yapacağım işe yoğunlaşmıştım akrabamıza gidip işimi bitirdim geri dönmeye başladım köpeğin bulunduğu evi görünce korkmaya başladım bu sırada yanımdan bir hırıltı geldi birde ne göreyim o saldırgan köpek yanımda koşarak komşunun evine girdim ve köpeğin yanlışlıkla bağından kurtulup sabahtan beri duvarın yanında yattığını öğrendim ve ben onun yanından nerdeyse kuyruğuna basacak bir şekilde aşağı inmiştim ama o zaman bana saldırmadı çünkü köpek en az birkaç kişiyi ısırmıştı o güne kadar bu olay beni çok şaşırttı yıllar sonra yaşımız ilerleyip olaylara daha bilimsel yaklaştıkça insanların korktuklarında bir sıvı salgıladıkları (aynı adranalin gibi) ve köpeklerin burunları hassas olduğu için algılayarak saldırganlaştıklarını öğrendim.sanırım bu olayda olduğu gibi bizler kendimize güvendiğimiz zaman yine vücudumuzda kimyasal olaylar gerçekleşiyor buda düşünce yapımızı etkiliyor ve olaylara objektif yaklaşmamıza sebep oluyor sanırım.ben yaşanan olayları bilimsel olarak ispatlanmadan pek inanamayan biriyim şu aralar insan psikolojisini etkileyen beyin salgılarını ve hangi durumlarda salgılandığını araştırıyorum.(siz ritmotrans ta telkinlerin duyulmaması konusunda insan kulağı ve beyin hakkında çok bilimsel bir açıklama yapmışsınız siteyi yeni incelemeye başladığım için yeni yeni fikir sahibi oluyorum),site üyeleri arasında bu konuların uzmanları varsa eğer hatalarımızı düzelterek bizi bilgilendirirlerse hem scriptlerin daha etkili olmasını sağlamış hemde bilgilerini bizlerle paylaşmış olurlar tşk.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım güven Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız atakan bey bu görüşünüze katılıyorum size bir olay anlatayım bir gün köydeyken aşağı mahalleye akrabamıza gidecektim ama yol üzerinde bir çoban köpeği vardı o gün çok acelem olduğu için köpeği unuttum yapacağım işe yoğunlaşmıştım akrabamıza gidip işimi bitirdim geri dönmeye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi