Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım

Uyarılar

Hayatımı Kontrol Edemiyorum.. Yardım..

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Hayatımı Kontrol Edemiyorum.. Yardım.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Düşünemiyorum artık düşünsemde düşündüklerimi yapamıyorum, yorgunum, bitkinim kendime söz geçiremiyorum çünkü bulunduğum anı yaşayamıyorum hep zihnim meşgul, geçmişle yaşıyorum, kendimi yönlendirmeye çalışıyorum yönlendiremiyorum ve çıldıracak noktaya geliyorum. Bir gün önceki olayları düşünüyorum tam net hafızamda kalmıyor. Tamam hayatım sıkıntı içerisinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi

Hayatımı Kontrol Edemiyorum.. Yardım..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-01-2009, 12:54 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 3
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eskin is an unknown quantity at this point
Exclamation Hayatımı Kontrol Edemiyorum.. Yardım..

Düşünemiyorum artık düşünsemde düşündüklerimi yapamıyorum, yorgunum, bitkinim kendime söz geçiremiyorum çünkü bulunduğum anı yaşayamıyorum hep zihnim meşgul, geçmişle yaşıyorum, kendimi yönlendirmeye çalışıyorum yönlendiremiyorum ve çıldıracak noktaya geliyorum. Bir gün önceki olayları düşünüyorum tam net hafızamda kalmıyor. Tamam hayatım sıkıntı içerisinde geçti olayları içimde çözmeye çalıştım, çözdüm fakat kendimi yıprattım, şuanda bazı şeyler yoluna girmek üzereyken kendimi toparlayamıyorum hafızam çok zayıfladı, konuşmam bile değişti kelime dağarcığım azaldı konuşurken kelimeleri unutuyorum. Hiç birşeyi düşüğündüğüm gibi gitmiyor. üzerimde tonlarca yük var taşıyamıyorum yerimden kalkamıyorum, tembellik ve miskinlik oluşturuyor... çok üzülüyorum gerçek ben bu değilim yıllar öncesinde çalışkan neşeli, başarılı olan ben şuanda eksilerde geziyorum...

Arkdaşlar ne yapmam gerekiyor. Nasıl toparlarım hayatımın sorumluluğunu üzerime nasıl alırım, içimdeki sıkıntılar nasıl geçer?

lütfen yardım. Kişisel gelişimde uzman olan arkadaşlar durumun sebebi ne olabilir bilgi verirlerse sevinirim.

Teşşekürler...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

eskin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2009, 01:11 AM   #2 (permalink)
CeM
Çevirmen
 
CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 685
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart

O kadar fazla olumsuzsun ki ben bile yazının yarısında kestim okumayı :) Siteyi ne kadar süredir takip ediyorsun yada içeriğini ne kadar inceledin bilemiyorum ama işe telkinleri dinlemekle başlayabilirsin...Bilinçaltın tıpkı bir bilgisayarın harddisci gibidir ne kaydedersen monitörde(hayatta)sana onları yansıtır...Şu anda kendini çok mutsuz hissettiğini biliyorum ama bilinçaltına bazı cümleleri kabul ettirebilirsen hayal edemiyeceğin bir şekilde(istesende istemesende)yaşamın olumlu olacaktır...Siteyi ne kadar süredir takip ediyorsun,hiç makaleleri vs. okudunmu biraz bilgi veirsen daha iyi yönlendirebliriz seni :)
__________________
-Want2wiN-



ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2009, 01:19 AM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart

Merhaba eskin,

Kişisel gelişimde uzman değilim ama, bu konuda birşeyler yapmaya çalışan biriyim..Telkinlerin bu alanda faydasını gördüm diyebilirim.Özellikle yaşadığım anı hissetme konusunda.. Çünkü bu konuda ben de pek başarılı değildim..Sürekli geçmişte yaşıyordum,yaşadıklarım da pek hoş şeyler değildi..Bir yığın başarısızlıklar, kendimi suçlamalar..

Üyeliğin eski görünüyor,benimle aynı dönem.. Telkin dinlemiyorsun sanırım ya da sürekli değilsin..

Bir karar alıp bu konuda istikrarlı olmanı tavsiye ederim..Ayrıca forumda bilinçaltı olumlamaları,yaratıcı imgeleme,meditasyon ve daha pekçok yaralanabileveğin konular var..

Ego ve suçluluk telkinleri, yanında ertelememe ve zinde uyanma telkinleri ile başlayabilirsin.Bunların içinde ayrıca mutluluk telkinleri de var..Bir süre sonra da -10-15 gün - kendine güven telkinini eklersin..iyi sonuç alacağına inanıyorum..

Bilinçaltı olumlamaları ile de aşağıdaki linkleri inceleyebilirsin.Yurdahal ile her perşembe akşamı istekleri kullanma talimatı programımıza katılabilirsin. Böyle grup çalışmaları da çok faydalı oluyor..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-talimati.html

Shamanic 'in "Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı" konusunu da muhakkak okumanı ve uygulamanı öneririm..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-1-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-2-bolum.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...son-bolum.html

Akın Berk'in çekim yasası tecrübeleri ,

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...im-oluyor.html

Hepsinden faydalanabilirsin..

Bu konuda uzman olan arkadaşlar da görüşlerini belirteceklerdir.

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2009, 02:13 AM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 3
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eskin is an unknown quantity at this point
Standart

Öncelikle teşekkür ederim cevapların bu kadar hızlı geleceğii tahmin etmiyordum.

siteyi kaydolalı epey oldu ama askerlik nedeniyle fazla girememiştim, son günlerde çare ararken site aklıma geldi o günden beri girmye çalışırım. telkinleride dinleyemedim indirdim arada bilgisayarımı açtığımda dinliliyorum ama ilk işim bi mp3 player alıp düzenli takip etmek istiyorum.

cem arkadşım inan bende olumsuz olmak istemiyorum, ama çoğunlukla olumsuz firkirlerle savaşıyorum zihnimde çoğunlukla mağlup oluyorum diyorum dün dünde kaldı bırak herşeyi sen anı yaşa ama yine olmuyor eziliyorum sanki nefes alamıyorum.
Sitede yaşanmış hikayere bakınca ümitlendim inş. telkinleri düzlenli dinleyerek bu sıkıntımın altından kalkarım.

yeni bir hayat teşekkür ederim vermiş olduğun linkleri hemen bakıyorum.

İçinde yaşadığım durumu yaşayan varsa lütfen tecrübelerini yazsınlar...
eskin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
mutsuz, sikkin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hayatımı Kontrol Edemiyorum.. Yardım..

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Hayatımı Kontrol Edemiyorum.. Yardım.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Düşünemiyorum artık düşünsemde düşündüklerimi yapamıyorum, yorgunum, bitkinim kendime söz geçiremiyorum çünkü bulunduğum anı yaşayamıyorum hep zihnim meşgul, geçmişle yaşıyorum, kendimi yönlendirmeye çalışıyorum yönlendiremiyorum ve çıldıracak noktaya geliyorum. Bir gün önceki olayları düşünüyorum tam net hafızamda kalmıyor. Tamam hayatım sıkıntı içerisinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.