| ||||||||||
|
Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız onlari önce kosturduk, sonra kosmayi düsünmelerini söyledik sonuç inanilmazdi, zihinlerinde kosarken de ayni kaslar ayni zamanda kasiliyordu bu nasil olabilir? bence, birsey zihninizde oluyorsa, madden de olacaktir tasavvur ederken, zihninizde o resmi canlandirirken her zaman ve sadece sonucu düsünün örnegin, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() onlari önce kosturduk, sonra kosmayi düsünmelerini söyledik sonuç inanilmazdi, zihinlerinde kosarken de ayni kaslar ayni zamanda kasiliyordu bu nasil olabilir? bence, birsey zihninizde oluyorsa, madden de olacaktir tasavvur ederken, zihninizde o resmi canlandirirken her zaman ve sadece sonucu düsünün örnegin, simdi ellerinize bakin gerçekten, ellerinize bakin ve gözlerinizi kapamadan once rengini, kivrimlarini, benlerini, tirnaklari, tum detaylariyla inceleyin ve elinizi, parmaklarinizi direksiyonda hissedin bu gerçek, holografik bir deneyimdir o kadar gerçektir ki, o an arabaya ihtiyac duymazsiniz çünkü zaten arabaniz vardir! çekimi harekete geçiren bu histir, yani sadece düsünceyle ilgili resim degildir insanlar olumlu dusunup, tasavvur ederlerse yeterli olacagini düsünürler ama bunu hissetmezlerse, çekim gucunu yeterince olusturamazlar burasi sirrin gerçekten harekete geçtigi andir kendinizi arabanin icinde hissedersiniz arabayi begenme veya "birgün satin alacagim" konumunda degil çünkü siz su an ile ilgili bir his içindesinizdir, gelecekle ilgili degil aksi halde isteginiz hep gelecekte kalacaktir eglenceyi ve mutlulugu hissedin ne kadar aptalca gelse de, bagirin bunu yapin! birçoklari "hadi ama, bunu yapmam sart mi?" diyecek degisimi ne kadar istediginize bagli bu duygu, evrenin gücünü göstermesine, bir geçit olacak bu gücün ne oldugunu söyleyemem, tek bildigim, varoldugu bizim isimiz nasil olacagini bilmek degil nasillar evrenin isi, evren hayalinizle aranizdaki en kisa, ahenkli, hizli yolu her zaman bilir beklediginizde, evrenin size getirdigine hayran kalacaksiniz burada mucizeler olur hergun bu tasavvur etme egzersizini yapacaksaniz, sunun altini cizeyim, sirla ilgili buradaki en önemli nokta gerçekten mümkün oldugu kadar iyi hissetmeniz gerektigi gerçekten bu yönde yasayan insanlarla, hayatin sihrini yasamayan insanlar arasindaki tek fark, bu sihri yasayan insanlar, bu yöntemleri hep kullanirlar ve sihir onlar icin bir kez degil, her zaman gerçek olur insanlar "bu isi çözdüm, hayatimi degistirmeye baslayacagim" derler ve henüz sonuçlar olusmaya baslarken, yüzeysel bir bakisla " bu yöntem ise yaramiyor" derler ve evren de der ki "istegin benim için emirdir" ve hersey basa döner çekim yasasiyla ilgili bir örnek verirsem, 1995de kendime bir hayal panosu yaptim bu panoya sahip olmak veya ulasmak istediklerimin resimlerini astim, ev, araba, vs. ve her gün, ofisimde otururken, panoya bakarak, isteklerimi tasavvur ettim sonra tasinirken tum esyalari kutulara kaldirdik ve 5 yil icinde 3 ayri yere tasindik ve en son california'daki bu eve eski evimizdeki esyalar kutularla geldi bir sabah 7:30 da, oglum ofisime girdi, kapi önündeki, 5 yildir tasinan bir kutuya oturdu, "baba bunun içinde ne var?" dedi " içinde hayal panom var, canim" dedim "hayal panosu nedir?" "ulasmak istedigim hedefleri yerlestirdigim bir pano" dedim tabi sadece 5 yasinda oldugundan beni anlamadi, ona gostermek daha kolay bir yol olacakti kutuyu açtim, panolari çikarttim, panoda 5 yil once hayal ettigim evin resmini gördüm ve sok oldum, biz o evde yasiyorduk, haberim bile yoktu ama tamamen ayni evi almistim eve bakip aglamaya basladim, dagilmistim "neden agliyorsun?" nihayet cekim yasasini tamamen anladim, nihayet kuvvetle hayal etmeyi anladim, nasil islediklerini anladim, benim hayatimda ise yaradi hayalimdeki evi almistim, haberim bile yoktu tasavvur herseydir, hayatin gelecek etkilerinin ön izlemesidir ne istediginize karar verin, elde edebileceginize inanin, hak ettiginize ve mümkün olduguna inanin ve günde birkaç kere gözlerinizi kapatip hayal edin hayalinizi elde ettiginizdeki duygularinizi hissetmeye calisin ondan sonra, su anda sahip oldugunuz için minnettar olduklariniza odaklanin ve bundan zevk alin evrene bunu yayin, inanin evren bunu nasil olusturacagini bilir paranin sirri benim babam çok olumsuz bir insandi zenginlerin diger insanlari aldatan, kandiran insanlar olduklarini düsünürdü paranin insani bozduguna dair ve benzeri dusunceleri vardi "para agaçta yetismiyor", "beni milyoner mi saniyorsun?" en sevdigi sözlerdendi tabi ben de hayatin zor olduguna inanarak büyüdüm, hayat "zor ve mücadele dolu" ydu, ancak w. clement stone ile tanistiktan sonra hayatimi degistirmeye baslayabildim insan zihni düsünebildigi herseye ulasabilir c. stone ile calisirken, bana gerçeklestigi zaman beni hayrete düsürecek seyleri hedeflememi soyledi "olustugu zaman bileceksin ki, gerceklesti cunku sen onu istedin" o zaman yilda 8000 dolar kazaniyordum "yilda 100.000 dolar kazanmak istiyorum" dedim nasil gerçeklesecegi ile ilgili bir fikrim yoktu, herhangi bir stratejim ya da fikrim yoktu, sadece olacagina inandim ve bu düsünceyi olusturdum benden hergün gözlerimi kapayip, hedeflerime ulastigimi hayal etmemi istedi kendime bir 100.000 dolar yaptim ve tavana yerlestirdim boylece sabah uyandigimda ilk dikkatimi çeken o oluyordu ve gözlerimi kapatip, 100.000 dolara sahip oldugumu hayal ediyordum 30 gün boyunca hiçbirsey olmadi müthis bir fikir veya para teklifi gelmedi sonra birgün dusta aklima 100.000 dolarlik bir fikir geldi bir kitap yazmistim, ve eger kitabim 100.000 satarsa bu parayi kazanabilirim dedim kitabim vardi ama hiç böyle düsünmemistim bence, akliniza bir fikir geldiginde, ona güvenmeli ve uygulamalisiniz nasil olup da kitabimin o kadar satacagini bilmiyordum sonra bir markette national enquirer'i gördüm ve dedim ki "kitabim orada tanitilirsa o kadar cok satilabilir" 6 hafta sonra new yorkta bir konusma yaptim, bir hanim yanima geldi "harika bir konusmaydi sizi tanitmak isterim, kartimi vereyim" dedi "nerde yaziyorsunuz?" "serbest calisirim, ama çogunlukla national enquirer'a yazarim" zihnimde bir film müzigi duymaya basladim, bu gerçekten isliyor!! kitabim satmaya basladi söylemek istedigim, hayatima tüm bunlari çeken bendim ve kisa kesmek gerekirse, 100.000 dolar degil ama 92.327 dolar kazandik ve bu harikaydi sonra esim bana dedi ki "100000 dolarda ise yariyorsa neden 1 milyon dolarda yaramasin? " "bence de, neden denemeyelim!" yayincim, ilk 'tavuk suyuna corba' kitabima üzerinde gülen yüz olan, bir milyon dolarlik bir cek yazdi! ben bu sirrin ise yarayip yaramadigini test ettim, ve ise yaradigini kendim yasadim ve sonraki her günümü bu sekilde yasadim bu filmi izleyen birçok insanin söyle dedigini duyar gibiyim " hayatima daha fazla parayi nasil cekerim?" "nasil daha çok kazanirim?" "nasil daha fazla bolluk ve servet sahibi olurum?" "nasil isimi sever, kredi kartlariyla basederim?" "nasil daha fazlasina sahip olurum?" niyet edin! bu yine, sir ile ilgili konustuklarimiza çikar yapmaniz gereken, evrenin katalogundan istediklerinizi secmek ve nakit bunlardan biriyse, ne kadar istediginizi soyleyin "önümüzdeki 30 günde, beklenmedik bir yerden 25000 dolar gelmesini istiyorum" deyin veya herneyi istiyorsaniz birçok insanin hedefi borçlarini ödemektir oysa bu düsünce sekli sizi hep borçlu tutacaktir düsündügünüz seyi kendinize çekeceksiniz, "ama ben bundan kurtulmayi düsünüyorum" derseniz, bir önemi yok, onu düsünüyorsunuz ve kendinize cekeceksiniz kendinize günüuk bir program yapin ve bolluga odaklanmaya baslayin birçoklari bana "seneye kazancimi ikiye katlamayi istiyorum" der ama hareketlerini ve bunun gerceklesmesi için gerekli olanlari yapmadiklarini gördügünüzde yada "bunu yapamam" dediklerinde bilin bakalim ne olur? "istegin benim için emirdir" yeterli para olmadigindan yakinirken, arkadasiniza bundan bahsederken bundan dolayi mutsuzken bununla ilgili düsüncenin olusumunu sürdürürsünüz ve bu izlediginiz birseyi istemekten cok farklidir daha fazla para istemek yerine, ne kadar az olduguna odaklanirsiniz bu sirri ilk anladigimda birçok fatura ödüyordum, "bunu nasil degistirebilirim?" dedim çekim yasasi neye odaklanirsan elde edersin der, bir banka belgemi aldim, mevcut bakiyemi olmasini istedigim miktarla degistirdim ve bana sadece çeklerin gönderildigini hayal ettim 1 ay içinde isler degismeye basladi artik sürekli çek aliyorum, fatura da geliyor ama daha çok çek aliyorum "para kazanmak zordur" inanciyla büyüdüm bunu "para kolay ve sik kazanilir" düsüncesiyle degistirdim baslangiçta yalan gibi gelir beyninizin bir kismi "seni yalanci, para zor kazanilir" der bir süre bu düsünceler zihninizde bir nevi tenis maci yapar servet yaratmaya gelince, tamami nasil düsündügünüzle ilgilidir
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız onlari önce kosturduk, sonra kosmayi düsünmelerini söyledik sonuç inanilmazdi, zihinlerinde kosarken de ayni kaslar ayni zamanda kasiliyordu bu nasil olabilir? bence, birsey zihninizde oluyorsa, madden de olacaktir tasavvur ederken, zihninizde o resmi canlandirirken her zaman ve sadece sonucu düsünün örnegin, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi