![]() |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim tekrar. Sevgiler. actionsmile Alıntı:
Teşekkür ederim. Sevgiler. actionsmile |
Sevgiyle kal. actionsmile Alıntı:
Sevgiler. actionsmile Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Eveeet ben de bu kitabı okuyorum. Sevgili Zyrnthia senin sayende ilk duydum bu kitabı ve bu yazarı yani "Anthony Robbins". Biraz uzun bir kitap yaklaşık 600 sy daha başlarındayım ama sabırla ve zevkle okuyorum. Hedeflerime ulaşmada bana yeterli motivasyondan fazlasını vereceğini biliyorum. Özellikle kitabın başlarında karar vermenin gücü üzerinde durmuş. (ilerleyen kısımları da heycanla bekliyorum) Kitabın dili öyle güzel ve sade ki ünlülerin hayat hikayelerinden yapılmış olan alıntılar. İçinde yer alan özlü sözler. Hepsi çok güzel. Yazarın akıcı anlatımı ve anlatırken ki samimi tavrı sizi adeta kitabın içine alıyor. Hepsi harika herkese tavsiye ederim. ::) (Zyrnthia senin de sabrına ve emeğine sağlık.)956k |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Teşekkür ederim sweeet... Başka projelerim de var (Sürpriz). Beni bekleyin anacığım. Byeeee. :)) |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar emeğine sağlık canım |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar burada bu paylaşımı gördükten ve tamamını okuduktan sonra kitabı aldım ...şu anda başlarındayım sweeet arkadaşımın dediği gibi çok uzun bir kitap ama harika bilgiler var..paylaşım için çok teşekkürler . kitap ve bilgi dağarcığım harika gelişti....bu siteyi ve sizleri seviyorum:)))) |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Sabırla bitirdim bu kitabı ve beni en çok zorlayan kısım değerler sıralaması yapmak oldu. Şimdiye kadar hayatımda hiç böyle bir sıralama olduğunu düşünmemiştim. Okumaya değer bir kitap hatta iyi bir yaşam kılavuzu diyebilirim. Arkadaşlar (kitabı okuyan arkadaşlara söylüyorum özellikle:) ) belki hep birlikte bir değişim sözlükçesi hazırlayabiliriz. |
blook |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Bunu güncellemek istedim eminim çoğu kişi görmemiştir bile bu başlığı .. ben okuyordum .. özellikle Anthony Robbins 'in yazması dikkatimi çekti .. güzel bir kitap .. dili pek ağır değil .. bayadır okumuyorum :D .. ama bugün aklıma geldi .. devam edeyim .. bu emeğinden dolayı da Zerynthia ' ya çok teşekkür ederim .. smiliyfacekiss3clapping |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Bende söz konusu kitabı sweet arkadaşımızın tavsiyesiyle alıp okuyanlardanım, ama daha bitmedi:) |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Herkese tavsiye ediyorum evet. :)) hala tavsiye ediyorum. Her konuda yazmış bir adam Ahthony Robbins ve bilgisini sınırsız paylaşmayı seviyor hissine kapılıyorum okurken. Uzuuuun uzuuuun anlatıyor çünkü ve anlatırken bir sürü de örnek veriyor. Gerçek hayattan verdiği örnekler anlamamı kolaylaştırıyor. Bir de uygulama yaptırıyor. İşte en güzel yanı o. Yapmadan geçmeyin bu uygulamaları. Kendiniz için yapın. Bir de hala aklımda değişim sözlükçesi oluşturalım kendimize burda forumda. Açıcam o başlığı ne zamandır aklımda. İhmal mi ettim. Olabilir. :) He kaybolup gitmesinden korkuyor muyum o başlığın? Evet. (Hayır bu konuyla karşılaşak kadar cesurum, korkmak mı mümkün değil. o ben değilim.) |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Zerynthia paylaşım için çok teşekkürler, böyle bir kitabın varlığından hiç haberim yoktu açıkcası sayende farkına vardım, bir an önce okumayı seçiyorum çok merak ettim, alıntıları okumaya başladım bile.. |
Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar Emeğiniz için çok tesekkurler,boyle güzel yazıları bizimle paylasarak hayatimiza kattiginiz değerler inanın çok anlamlı. Hayatimin en zor doneminde karsima ciktiniz.Bu sitede bulunan ve hayatlari paramparça olan insanlara yaptığınız manevi yardımlar paha biçilmez... Sizin gibi emek veren herkese şükran borcumuz var ...iyi ki varsiniz..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM. |