Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedefler Makaleler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedefler-makaleler/)
-   -   İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedefler-makaleler/617360-icindeki-devi-uyandir-kitabindan-alintilar.html)

Işıldayan Safir 07-05-2011 01:44 PM

Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar

Alıntı:

black_dragon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797899)
elinize sağlık:))

Teşekkür ederim. utananadam

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797910)
Merhabalar Zerynthia,

Ellerine ve hatta yüreğine sağlık. Hem bu kitabın orijinalini okuyorum, hem de buradaki alıntıları takip ediyorum, gerçekten çok faydalı oluyor. Senin bu temiz yüreğin, karşılıksız yaptığın bu iyiliğin, inan bana asla karşılıksız kalmayacaktır.

Bu alıntılar, gerçekten benim için çok değerli, özellikle bu kitabı okudukça içimde şöyle bir inanç oluşmaya başladı: "Bu kitaptaki uygulamaları yapan kişinin, hiçbir sorunu kalmaz"... Buna gerçekten her gün daha fazla inanıyorum.

Tüm arkadaşlara da bu alıntıları okumalarını hatta okumakla kalmayıp uygulamaları hayatlarına geçirmelerini tavsiye ederim.

Sevgilerimle... actionsmile

Teşekkür ederim yaseminist. Aslında beklediğim bir karşılık var. O da o kadar paylaşım yapmışken insanların faydalanmasını istiyorum tabii ki. Okunmazsa hiçbir anlamı olmaz sonuçta. Pek okuyan olmayınca hayal kırıklığına uğramıyorum dersem yalan olur. Neyseki takip ettiğinizi bilmek beni rahatlatıyor. :D

Teşekkür ederim tekrar. Sevgiler. actionsmile

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797954)
Sabrına hayran kaldımm 2588925889 Eline, emeğine sağlıkk t678

Sabrıma ben de hayran kaldım cadi_bm. Emin olabilirsin. khkh56

Teşekkür ederim. Sevgiler. actionsmile

Işıldayan Safir 07-05-2011 01:48 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797958)
Bitirdin mi alıntıları? Süpersin.956k Sindire sindire okumaya devam.Gözlerine sağlık.

Evet bitti. ttli3 Teşekkür ederim.

Sevgiyle kal. actionsmile

Alıntı:

nlg Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797960)
alk78evet canım cok güzel bir sabır kutluyorum emeyine gözlerine sağlık bende okumaya başladım bakalım bize ne gibi güzellikler katacak

Çok teşekkür ederim. Işık olmasını dilerim.

Sevgiler. actionsmile

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797961)
Merhaba Zerynthia,
Ben de çok teşekkür ediyorum paylaştığınız için,
iyi akşamlar

Ben teşekkür ederim.

Sevgiler.

sweeet 11-06-2011 01:54 PM

Eveeet ben de bu kitabı okuyorum. Sevgili Zyrnthia senin sayende ilk duydum bu kitabı ve bu yazarı yani "Anthony Robbins". Biraz uzun bir kitap yaklaşık 600 sy daha başlarındayım ama sabırla ve zevkle okuyorum.

Hedeflerime ulaşmada bana yeterli motivasyondan fazlasını vereceğini biliyorum. Özellikle kitabın başlarında karar vermenin gücü üzerinde durmuş. (ilerleyen kısımları da heycanla bekliyorum)

Kitabın dili öyle güzel ve sade ki ünlülerin hayat hikayelerinden yapılmış olan alıntılar. İçinde yer alan özlü sözler. Hepsi çok güzel. Yazarın akıcı anlatımı ve anlatırken ki samimi tavrı sizi adeta kitabın içine alıyor.

Hepsi harika herkese tavsiye ederim. ::)

(Zyrnthia senin de sabrına ve emeğine sağlık.)956k

Işıldayan Safir 11-07-2011 02:11 PM

Teşekkür ederim sweeet... Başka projelerim de var (Sürpriz). Beni bekleyin anacığım. Byeeee. :))

Işıldayan Safir 29-08-2011 10:49 PM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797961)
Merhaba Zerynthia,
Ben de çok teşekkür ediyorum paylaştığınız için,
iyi akşamlar

Ben teşekkür ederim Berilce. Mesajın gözümden kaçmış sanırım. Teşekkür etmeyi unutmuşum. Kusura bakma. Faydalı olduysa ne mutlu. ttli3

Sevgiler. actionsmile

serper 21-09-2011 03:41 PM

emeğine sağlık canım

lanterna viridis 21-09-2011 05:04 PM

burada bu paylaşımı gördükten ve tamamını okuduktan sonra kitabı aldım ...şu anda başlarındayım sweeet arkadaşımın dediği gibi çok uzun bir kitap ama harika bilgiler var..paylaşım için çok teşekkürler .
kitap ve bilgi dağarcığım harika gelişti....bu siteyi ve sizleri seviyorum:))))

sweeet 21-09-2011 08:30 PM

Sabırla bitirdim bu kitabı ve beni en çok zorlayan kısım değerler sıralaması yapmak oldu. Şimdiye kadar hayatımda hiç böyle bir sıralama olduğunu düşünmemiştim. Okumaya değer bir kitap hatta iyi bir yaşam kılavuzu diyebilirim. Arkadaşlar (kitabı okuyan arkadaşlara söylüyorum özellikle:) ) belki hep birlikte bir değişim sözlükçesi hazırlayabiliriz.

lanterna viridis 21-09-2011 09:33 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807461)
Sabırla bitirdim bu kitabı ve beni en çok zorlayan kısım değerler sıralaması yapmak oldu. Şimdiye kadar hayatımda hiç böyle bir sıralama olduğunu düşünmemiştim. Okumaya değer bir kitap hatta iyi bir yaşam kılavuzu diyebilirim. Arkadaşlar (kitabı okuyan arkadaşlara söylüyorum özellikle:) ) belki hep birlikte bir değişim sözlükçesi hazırlayabiliriz.

kitabı alalı 3 gün oldu 100 sayfa okudum....bitireyim neden olmasın?
blook

Janer 24-12-2011 09:46 PM

Bunu güncellemek istedim eminim çoğu kişi görmemiştir bile bu başlığı ..

ben okuyordum .. özellikle Anthony Robbins 'in yazması dikkatimi çekti ..

güzel bir kitap .. dili pek ağır değil ..

bayadır okumuyorum :D .. ama bugün aklıma geldi .. devam edeyim ..

bu emeğinden dolayı da Zerynthia ' ya çok teşekkür ederim ..

smiliyfacekiss3clapping

kendini arayan adam 24-12-2011 11:42 PM

Bende söz konusu kitabı sweet arkadaşımızın tavsiyesiyle alıp okuyanlardanım, ama daha bitmedi:)

sweeet 24-12-2011 11:54 PM

Herkese tavsiye ediyorum evet. :)) hala tavsiye ediyorum. Her konuda yazmış bir adam Ahthony Robbins ve bilgisini sınırsız paylaşmayı seviyor hissine kapılıyorum okurken. Uzuuuun uzuuuun anlatıyor çünkü ve anlatırken bir sürü de örnek veriyor. Gerçek hayattan verdiği örnekler anlamamı kolaylaştırıyor. Bir de uygulama yaptırıyor. İşte en güzel yanı o. Yapmadan geçmeyin bu uygulamaları. Kendiniz için yapın.

Bir de hala aklımda değişim sözlükçesi oluşturalım kendimize burda forumda. Açıcam o başlığı ne zamandır aklımda. İhmal mi ettim. Olabilir. :)

He kaybolup gitmesinden korkuyor muyum o başlığın? Evet. (Hayır bu konuyla karşılaşak kadar cesurum, korkmak mı mümkün değil. o ben değilim.)

barboosa 26-12-2011 03:14 PM

Zerynthia paylaşım için çok teşekkürler, böyle bir kitabın varlığından hiç haberim yoktu açıkcası sayende farkına vardım,
bir an önce okumayı seçiyorum çok merak ettim, alıntıları okumaya başladım bile..

aaysegul07 17-01-2015 10:01 PM

Emeğiniz için çok tesekkurler,boyle güzel yazıları bizimle paylasarak hayatimiza kattiginiz değerler inanın çok anlamlı. Hayatimin en zor doneminde karsima ciktiniz.Bu sitede bulunan ve hayatlari paramparça olan insanlara yaptığınız manevi yardımlar paha biçilmez... Sizin gibi emek veren herkese şükran borcumuz var ...iyi ki varsiniz.....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM.