Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedeflerimiz ve Biz > Hedef Günlüğü

Uyarılar

Hedef Günlüğü Bu bölümde günlük açarak bir sonra ki gün için hedeflerinizi yazabilirsiniz.Ayrıca kısa vadeli hedefler belirlenebilir

2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Hedeflerimiz ve Biz ve Hedef Günlüğü 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Işık ELÇİ "Modern Zamanın Cadısı" köşesinde hedeflerle ilgili çok güzel bir yazı yazmış. Özellikle hedeflerini belirlemede zorluk yaşayanlara tavsiye edebileceğim bir yazı. Bu aralar benim de kafayı en çok yorduğum olaylardan biri zamanı planlama kısa vadeli, günlük ve haftalık planlarda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedef Günlüğü telkin cd indir izle İstanbul Hedef Günlüğü nerededir kimdir Hedef Günlüğü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedef Günlüğü hipnoz Hedef Günlüğü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedef Günlüğü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedef Günlüğü kuantum düşünce kitap haberi

2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-12-2011, 12:31 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Işık ELÇİ "Modern Zamanın Cadısı" köşesinde hedeflerle ilgili çok güzel bir yazı yazmış. Özellikle hedeflerini belirlemede zorluk yaşayanlara tavsiye edebileceğim bir yazı.

Bu aralar benim de kafayı en çok yorduğum olaylardan biri zamanı planlama kısa vadeli, günlük ve haftalık planlarda fena değilim. Ama uzun vadeli planlar konusunda kendimi geliştirmeliyim. Plan yapmanın en iyi yolu yazmaktır. Bu yazıda da bundan bahsetmiş zaten. Nasıl bir plan yaparız 2012 hedeflerimizi gerçekleştirmek için? Bunu denemek isteyen herkes eline bir defter bir de kalem alsın. İşte yazının ilk bölümü:

2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Neden heyecan duyarım her yıl bilmiyorum. Ama içimi çocuksu bir sevinç kaplar. Sanki yenilenecek gibi hissederim her şeyi. Belki de bunun sebebi, hayallerimin sınırının olmaması. Yeni şeyler keşfettikçe hayata dair, daha bir yaşama sevinci doluyor içime. Ne güzel kendini yenilemek, kendin için yeni bir hedef koymak. Hem kişisel, hem mesleki açıdan.

Her yıl güzel bir defter alırım. O sene neyi hedefliyorsam, tek tek plan yaparım. Çok, ama çok hoşuma gider. Özellikle kendimi, sınırlarımı zorlamak için de hedefler koyarım. Sınır varsa, sorun yoktur. Sınırlar, bizim onları geçmemiz için vardır, içinde esir kalmak için değil. Bunun için keyif alırım hayat denen bu oyundan. Ne zaman aşsam bir korkumu, ya da gerçekleştirsem bir hayalimi, artık ben eski ben değilimdir. Başka bir şeye değişir, dönüşürüm. Yaşamak için değil de, yaşam için yaşamak, ne güzel bir zenginlik!

İşte yeni yıl defterim önümde. Bu sene, turkuaz rengini seçtim. Hemen ilk sayfaya gülücükleri çizdim, adımı yazdım.

İkinci sayfada ise, ᅠo sene kendimi neye adadığımı belirten bir hedef cümlesi olur. Adamak, kendini güzel bir şeylere vermek, paylaşmak beklentisizce. ᅠİşte o zaman beklentiyle uyanmıyorsun, ya da, hayat ile sürekli olarak hesap kitap tutmuyorsun. Sadece neye adadıysan, her sabah onu gerçekleştirmek için uyanıyor ve her gün, birbirinden güzel eşzamanlılıklar, mucizeler ile geçiyor.

Bu sene kendimi, değişim ve dönüşüme adıyorum. Hem kendimde, hem yaptığım çalışmalarda, yazılarımda, sunumlarımda, dostluklarımda ve ailemde. ''Değişim ve dönüşüm oyunu''. Olmak istemediğim benden, olmak istediğim bene doğru bir yolculuk, bu yolculuğa çıkmak isteyenlere rehberlik. Hımmm hoşuma gitti. Her şeyin değiştiği bir zamanda, hala eski ben olarak kalmak ne kazandırabilir ki bize? Ne katabilir? İleriye doğru mu, başa doğru mu olmalı bu oyun? Belki her ikisi de. Doğarken planladığımız gibi, tekâmülümüzü gerçekleştirmek için, ileri ve doğduğumuzdaki gibi saf ve güven dolu o halimize dönmek için, başa doğru ilerlemek... Başa doğru ilerlemek, yanlış yazmadım merak etmeyin.

Çoğumuz unutmuyor muyuz kim olduğumuzu, neden burada olduğumuzu?

Unutturulmuyor mu hayallerimiz? Bir hamur gibi... Her şey, ailemiz başta olmak üzere eğitim, televizyon, kitaplar, başka biri olmaya zorlamıyor mu bizi? İnsan olmanın kriterleri adına, aslında insanlıktan uzaklaştırmıyor mu? Özümüzden, kendimiz olma yolculuğundan geri tutmuyor mu? Ve biz buna, kuzu kuzu boyun eğmiyor muyuz? O halde, başa doğru ilerlemek de gerekiyor. Nereden geldiğimizi hatırlamak, bu bedenden önce de var olduğumuzu bilmek. Yuvadan sevgi ile ayrıldığımızı ve sevgi ile beklendiğimizi yeniden hissetmek. Başlangıç olmadıkça ilerlenebilir ve arzu edilene varılabilir mi?

Ve sonra diğer sayfa; Peki bunu gerçekleştirdiğimde neler kazanacağım?

Cevap: Mutlu olacağım. Yenilenecek ve güven dolu hissedeceğim.

Ve diğer sayfa; Bu, hayata ne katacak?

Cevap: ᅠHayata güzellik katacak, değişim dönüşüm oyunu oynayan herkes, kendini olduğundan daha mutlu hissedecek, yeteneklerini fark edecek.

Neden bu iki soru?

Önemli, çünkü yaptığımız şey, bize olduğu kadar, hayata da bir şeyler katmalı, hatta bizden daha çok hayata katmalı. Evren, kuantum alanı, ancak bu niyette olan hayaller için çalışır. İster inanın ister inanmayın. Bütünlük yasası, dualarımızda da, hayallerimizde de önemli. Vereceğimiz cevaplar, aslında niyetimizin saflığına ve amacımızın gücüne işaret ediyor. Melekler, bizim için harekete geçmek istiyorlar ancak, neden bu hayali istediğimizden emin olmalılar, bu çok önemli. Her zaman bir durum gerçekleştiğinde, bunun, size ve hayata ne katacağının cevabını da vermelisin ki, daha iyi anlaşılsın. Bunu yapın. Aradaki farkı hissedeceksiniz.
Diğer sayfa; Bunun gerçekleşmesi için ihtiyaç duyduğum neler var?

Tüm kaynaklarınızı yazın. Yetenekleriniz, dostlarınız, aileniz, maddi ve manevi her şey, sizin kaynaklarınız.

Benim cevabım ise, kendi niyetime göre şu;

Yaratanın tüm kaynakları, onun desteği. Her zaman benimle beraber.

Meleklerim, rüya dostlarım.

Ailem.

Yazmak.

Eğitimlerim.

Diğer sayfa, diğer soru; Bu niyet, benim yaşam kaynaklarımı nasıl etkileyecek?

Eşimle, çocuklarımla olan ilişkimi, çevremi vb... Niyetim, iletişim kurduğum her şeyle uyum içinde olmalı. Uyumsuz bir nokta olması, başarsam bile bana mutluluk vermeyebilir. Bu, başkaları için hayallerinizden vazgeçin anlamına gelmiyor. Yaşam, size sunulmuş güzel bir pasta ise, bütün parçalarının eşit olması gerektiği anlamına geliyor. Bir gün 24 saat. Bu 24 saati planlamak, arzu ettiğiniz denge ve uyumu kurmakta büyük fayda sağlayacak.

Diğer soru ve diğer sayfa; Bu niyeti nasıl gerçekleştireceğim?

Paylaşarak, yazarak, eğitim vererek.

Bir saniye! Benim atlamadığım bir nokta daha var. Mutlaka bir sayfaya, o sene almak istediğim bir eğitim varsa, onu yazarım. O eğitim, bana ve niyetime ne katacak? Beni nasıl geliştirecek? Ayrıntılı bir şekilde yazarım.
Sonra, o sene görmek istediğim yerleri de yazarım. Bir İzmirli olarak, gezmez ve ruhumu beslemezsem, bu kadar yaratıcı ve hayattan zevk alıyor olamam. Tembellik günleri, keşif yapmak ve kendini gözden geçirmek için iyi bir fırsattır.

Peki diğer sayfalar? Değişim, dönüşüm oyunu için haftaya yazımıza devam edeceğiz.

Işık ELÇİ



Kafamda
Hedefler var. Şimdi yazma vakti. İşte bunun için iyi bir fırsat kendime. O zaman gönül rahatlığı ile "Eylem planım hazır bu yıl, her işi zamanında yapıyorum ve yetiştirebilliyorum, kaygılanmam gereksiz." diyebileceğim.

Hafyata y
azının devamını okumak için de sabırsızlanıyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2011, 03:33 PM   #2 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Teşekkürler sweeet güzel bir paylaşım, umarım herkez için hedeflerine ulaştığı bir yıl olur
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2011, 05:00 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Ben de teşekkür ederim Sevgili Sweet, çok güzel bir paylaşım, yeni yıl herkese uğurlu gelsin.
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2011, 08:13 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 80
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Haftaya devamini da okuyalim o zaman baslayayim hedeflerimi yazmaya : ) Tesekkurler sweet
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2011, 08:19 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Bence şimdilik bu yazılan adımları uygulayalım. Haftayı beklemeye gerek yok. Ertlemek yerine en iyi an şu an diyorum. Bir defter edinelim yazalım, çizelim. Birşey daha okudum bugün yazıp, çizmek istenileni somutlaştırmak yaratıcılığı arttırıyormuş. Yazdıkça parlak fikirler gelebilir insanın aklına. Bazı insan vardır yazdııkça yazası gelir. Bence önemli olan ilk adımı atmak.

Bugün bitmeden defterime hedeflerimden en az birini yazmaya başlamış olmayı seçiyorum. :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 07:56 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 80
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence şimdilik bu yazılan adımları uygulayalım. Haftayı beklemeye gerek yok. Ertlemek yerine en iyi an şu an diyorum. Bir defter edinelim yazalım, çizelim. Birşey daha okudum bugün yazıp, çizmek istenileni somutlaştırmak yaratıcılığı arttırıyormuş. Yazdıkça parlak fikirler gelebilir insanın aklına. Bazı insan vardır yazdııkça yazası gelir. Bence önemli olan ilk adımı atmak.

Bugün bitmeden defterime hedeflerimden en az birini yazmaya başlamış olmayı seçiyorum. :))
Sevgili arkadasimiz azraist bana olumlamalari yazmayi tavsiye etmisti. Ben bayagadir yaziyorum ve iki defter bitti su an. Kendimi kaptirdim...

Hedeflerimi de yazdim ama oylece kaldilar devam edemedim... Isik Elci'nin bu yazisindaki soru-cevap sekli cok hos olmus. Nasil yapmamiz gerektigi hakkinda gayet net bi sekilde anlatmis.

Tamam, yazinin devamini beklerken hedefleri yazmaya basliyor olacagim..
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 11:13 PM   #7 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Buna benzer hedef belirleme soruları çok çıktı karşıma. Soruların içine sinmesi önemli. Bir de insan bazen soruları cevaplarken sınav oluyomuş hissine kapılıyor. Rahatlayıp yazmak gerek.

5 tane hedef belirledim. Kimileri benziyor kimilerinin hiç ilgisi yok.


Ben şu iki soruyu da birleştirmeyi seçtim:

Hedeflerimi gerçekleştirdiğimde neler kazanacağım ve bunlar hayata neler katacak?

İlk hedefim için epey birşeyler yazdım. Diğer hedefleri de tamamladıktan sonra şöyle bir değerlendirme yapıp hedeflerin kalıcı mı olması gerektiğine karar vericem. Belki benzer olanları birleştiricem.
Vakit ayırmalı yazmaktan çekinmemeli insan. Bazıları yazarken keşfeder. Bazen aklında yoktur varacağın yer. Öylesine yazarsın sözün vardığı yeri görünce şaşkınlık olabilir bazen. Eğer güzel bir yere bağladıysam, güzellikleri yazdıysam çok severim o şaşkınlığı. :)) Çalışmaya devam.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2012, 09:12 PM   #8 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart DEĞİŞ TONTOŞ

Yazının devamını büyük heyecan ve merakla beklemiştim. Beklerken iyi ki bu soruların cevaplarını bulmakla vakit geçirmişim. Ben aynı başlıkta bir yazı beklerken biraz farklı bir yazı ile karşılaştım. Aynı yazının başında farkındalıkla sorulan bir sorunun cevabı nasıl alınır konusu yer alıyor. Yazının diğer yarısını da değişimle ilgili başka bir egzersiz -ya da oyun nasıl adlandırırsanız- oluşturuyor. Öğretici bir yazı olduğunu düşünüyorum ve paylaşmayı seçiyorum. İşte yazı:

DEĞİŞ TONTOŞ ( :) )

Yıllar önce ''Yarından Sonra'' filmini izlerken, umutsuzluğa kapılıp, Yaratana sorular sormuştum; ''Gerçekten bunlar olacak mı?'' diye. Oysa dünyanın da bir değişim ve dönüşüm oyunu olduğunu, onun da bu değişimler sırasında yenilendiğini, ruhsal bir tekâmülü olduğunu bildiğim halde bana çok güzel cevaplar vermişti. Yine her zamanki gibi, beni gülümseten o eşsiz zekâsıyla...

Bu soru sonrası bir rüya görmüştüm. Rüyamda, ''Tanrı ile Sohbet kitabının yazarının Türkiye’ye geleceği ve seminer vereceği '' söyleniyordu. Başka ayrıntılar da var, bu rüya ve rüya sonrası eş zamanlılıklarla ilgili. Ama ben sizle sadece bir kısmını paylaşacağım. Rüyadan kısa bir süre sonra, tesadüfen J bu yazarın Türkiye’de olduğunu ve seminer vereceğini öğrendim. O zaman kızım Ala Su’ya hamileydim. Tabii rüyaların peşinden gitmenin ne kadar önemli olduğunu bildiğim için, hemen seminere gitmeye karar verdim. Oldukça pahalıydı ve o zaman için bizim bütçemizi aşıyordu. Kendimi ''Nasıl olsa sigara içmiyorsun.'' diyerek ikna ettim. Genel de böyle yaparım. Sigara içsem, günde şu kadardan ayda bu kadar yapar. Eee o zaman sorun yok. En güzel tarafı da, sigara içmiyor olmak.
Bilmem anlatabildim mi? Bazen insanlar eğitim bedellerini fazla buluyorlar. Oysa gereksiz harcamaları yazsalar, emin olun kendi gelişimleri için harcayacaklarının çok üstünde giderleri oluyor. Güzellik, bakım, kıyafet, sigara fazlalık görünmüyor
ama eğitim için vereceği gözünde büyüyor. Ben de pozitif anlamda onları modelliyorum böyle durumlar için. Neyse şaka bir yana asıl konumuza, yani, esas kız bana ve esas kaynak yaratana dönersek, bu seminere karnım burnumda gittim. Hamile olduğum için, bana en önden yer ayırdılar. İnsan bu avantajlar için bile hamile kalabilir. Sandalyeme oturdum ve esas kaynağa sordum. ''Neden buradayım? Neyi anlamam gerekiyor?'' Bazı cevaplar aldım ama izninizle, onlar gerçekleştiğinde sizinle paylaşacağım. Biliyorsunuz sihri bozmamak lazım!

Sorular, cevaplar ve en sonunda farkındalık motorları açık olarak etrafıma bakınırken, en son sinemada sorduğum soruyu tekrar ettim. Hımmm, cevap bu sefer içsel değil, yazılı geldi. O anda başımı kaldırdım ve aşağı yukarı (geçmiş zaman tam hatırlayamayabilirim) şöyle yazıyordu: ''Sen değiştiğinde dünya değişecek.'' Gülümsedim. O anda bir kere daha fark ettim ki sorun, dünya, ya da dünya üzerindeki değişimler değil, ? senin insan olarak ne yaptığın, nasıl yaşadığın, hayata kattıkların. Endişelendiğin dünya için nasıl eylemlerde bulunduğun. Değişim her zaman sende başlıyor.Ne dışarıda, ne daha ötesi... Daha ötesi, ancak sen değiştiğinde varacağın bir yer.
Ama dışarısı yok, dışarıda hiçbir şey yok... Her şey sende, her şey içinde.İçinde olduğunu fark ettiğinde, değişim başlar.

Şimdi sizinle güzel bir oyun oynayalım. Oyunun adı: ''Değiş tontoş.'' Yapacağımız şey çok basit. 2012 yılında nasıl biri olmak istiyorsak, nasıl bir yaşam yaşamak istiyorsak onu hayal edeceğiz. Bu, bilinçaltı düzlemde eski inançları, kendimizle ilgili puslu görüntüleri silmek için güzel bir yöntem, ama unutmayın, yaşamımızdaki değişimler sadece hayal kurarak olmuyor. Şu ''Kuantum Düşünce Tekniği'' az çekmedi Secret kitabından. Sapla sapanı, özle egoyu karıştırmayalım.

Oyunumuza gelince;

Ayakta duruyoruz. Sağ üstte, arzuladığımız hayatı görüyoruz.( SADECE KENDİNİZLE İLGİLİ OLSUN!) Tüm ayrıntıları ile zihnimizde canlandırıyoruz. Renkler, hatta kokular...

Sonra sol alt köşeye bakıyoruz. Şimdiki halimiz orada. O noktadan sağ üst köşeye, hızlı hızlı birkaç kez ''Değiş'' deyip, sağ tarafa bakıyoruz. ''Değiş'' derken tutkulu, istekli ve meraklı olun.

Tekrar ediyorum, ''Sol altta değiştirmek istediğimiz durum.'' Hızla başımızı sağ yukarı çeviriyoruz ve bunu yaparken, sesli bir şekilde ''Değiş'' diyoruz. En son, sağ yukarıda kalıyor bakışlarımız. O arzuladığımız duruma bakıyoruz ve gözlerimizi kapatıp, ''Bana sunulan, hayal ettiğim bu güzelliklere, her aldığım nefeste adım adım ulaşıyorum. Güneşin her sabah doğuşu gibi gerçek ve kaçınılmaz olan bu mutluluk anına ilerliyorum.''diyoruz.

Güzel, şimdi bir süre verin. 6 ay 1 yıl... Ve sağ yumruğunuzu sıkın. Pozitif duygu orada.

İşte hepsi bu.

Unutmayın, sadece kendimiz için değişmiyoruz. Hayalini kurduğumuz güzel 2012 için yapıyoruz ve diğer güzel anlar için.

Işık ELÇİ


__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2012, 09:14 PM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart İkinci yazı ve egzersiz hakkında notlarım...

Not: Oyunun adı ve yazının başlığına çok ön yargılı yaklaştığımı biliyorum ve bunu itiraf etmek istedim. Ama yazıda faydalı bilgiler var bu bir gerçek.

En son mor renklendirdiğim olumlamayı da çok sevdim. Özellikle bazı cümleleri renklendirip vurgulamak istedim.

Bahsedilen egzersizle ilgili video da paylaşılma ihtimali varmış ne zaman olur bilmiyorum ama görürsem onu da mutlaka bu başlığa eklerim.

Kendim bu oyunu burada bahsedilen gibi yapmak yerine tuhaftrı aynı defterime "hedeflerime ulaştığım zaman olmak istediğim beni" yazmaya karar vermiştim. Sonra bu egzersizi görünce doğru karar verdiğimi düşündüm. Ben bunu bir öncelikle yazarak yapmayı düşünüyorum.

Belki yazdıklarıma biraz daha ilaveler yaparım. Tabi hedefler ile ilgili yazdığım şeyleri ara ara imgeliyorum. Bu imgelemeler benim hedeflerime ulaşırken yavaşladığımı düşündüğüm anlarda motivasyonumu arttırıyor. İlk başta bahsettiğim deftere bana iyi hissettirecek olumlamaları da yazmayı seçiyorum.

Defterim yeşildi ve soğuk geliyordu. Bu arada ama forumda eski yıllardan birinde yeni yılda yapılan defterlerle ilgili sevgili Shamanic'iğin bir yazısını okudum ve defteri kırmızı kapla kapladım. Nedense o kırmızı kap bana harika bir enerji yansıttı okuduğum yazı ile de bağlantılı olarak. Daha çok sevdim defterimi üzerine stickerlar bile yapıştırdım.
(Çok harika bir kap çünkü ışıltılı iyi yansıtıyor pozitif enerjimi bana geri;) )

O yazı okumak isteyenler için burada:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html

Değişmek isteyenlere selam olsun, faydası olmasını dilerim. Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2012, 12:43 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 59
Tesekkür: 644
63 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
handesav is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Sweet merhaba,
Ben de bu aralar hedeflediğim bir hedef için yazma çalışmasına başlayacağım. Hep söylenen; hedeflediğin durum için o anı yaşıyormuş gibi, o hedefe ulaşmış gibi yazmak olduğu. Bu konuda senin de fikrini almak istiyorum. Br konu daha var. Son zamanlarda aklıma gelen ya da söylediğim şeyler karşıma çıkıyor. Cuma günü komşum geldi oturuyoruz, hafta sonu ne yapsam diye sordu kadıncağız. Ben de şöyle güzel bir temizlik yap dedim, çok alakasızdı gerçekten. Bu sabah 8 de kapı çaldı ve evinde gece boru patlamış evi su basmış. Kadın sabah 6 dan akşam 8 e kadar ev temizliği yaptı. Böyle birkaç olay daha var. Aklıma ve dilime gelen karşıma çıkıyor. Bu konuda ne dersin?
handesav isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Hedeflerimiz ve Biz ve Hedef Günlüğü 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Işık ELÇİ "Modern Zamanın Cadısı" köşesinde hedeflerle ilgili çok güzel bir yazı yazmış. Özellikle hedeflerini belirlemede zorluk yaşayanlara tavsiye edebileceğim bir yazı. Bu aralar benim de kafayı en çok yorduğum olaylardan biri zamanı planlama kısa vadeli, günlük ve haftalık planlarda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedef Günlüğü telkin cd indir izle İstanbul Hedef Günlüğü nerededir kimdir Hedef Günlüğü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedef Günlüğü hipnoz Hedef Günlüğü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedef Günlüğü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedef Günlüğü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.