Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Var mı Arkadaşlar Yeni Bir Aktiviteye Katılmak İsteyen (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/729-var-mi-arkadaslar-yeni-bir-aktiviteye-katilmak-isteyen.html)

hayatimdegisti 26-01-2007 01:22 PM

Var mı Arkadaşlar Yeni Bir Aktiviteye Katılmak İsteyen

Kendinizi iyi hissettiginizde yapılacak sey aslında yeni aktivitelere katılmak yeni seyler öğrenmektir. kahvesmiley
Bir müzik aleti çalmayı öğrenebilir,tenis oynayabilr,aikido kursuna yazılabilir yada italyanca öğrenebilirsiniz.
İyi de bunları nasıl yapacağım derseniz ilgili kelimleri google'a yazmak yeterli karşınıza bir çok bilgi çıkacaktır.. yu89
Sonra o bilgileri bizimlede paylaşabilirsiniz..
Haydi bakalim neler yapmak istiyoruz...
Gelişim sadece telkin dinlemek değildir.Yenilikler yapma zamanı geldi cilgin897

Bazılarınız belki zaten bunlar hakkında blgiye sahiptir.Öyle ise tavsiyelerinizi bekliyoruz.Hangi kurs iyi hangi aktiviteyi yaptınız memnun kaldınız mı?

yakamoz 27-01-2007 02:51 AM

Kendimizi iyi hissettiğinizde aktivitelere katılmak, yeni aktiviteler araştırmak ve katılmak kesinlikle kendinizi daha da iyi hissetmemize yol açıyor.
Ben özellikle kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda masa tenisi oynuyorum. Bedeni ve beyni aynı anda çalıştırması negatif enerjiyi atıyor ve pozitif enerjiyle yükleniyorsunuz. derty Ayrıca sosyalliğinizi artırıyorsunuz. 12389
Tavsiye ederim... super

hayatimdegisti 27-01-2007 11:03 AM

Bende masa tenis ile ilgili bir anımı anlatayım.Normalde Abim beni hep yenerdi masa tenisinde.Telkinleri dinledikten sonra ben yenmeye başladım.
Her şeyde olduğu gibi bu oyundada moral kendine güven çok önemli.
Kendinize güvenirseniz ona göre oynuyorsunuz ve kaç sayı geride olsanızda moraliniz bozulmuyor.
Bende tavsiye ediyorum bu sporu.Zaten spor bölümünde masa tenisi diye bir alt başlık açacağım.

burdayım2006 27-01-2007 07:48 PM

ben de italyancaya tekrar devam etmek istiyorum, bu seferde moralim var ama vaktim yok khkh56

denizzined 27-01-2007 08:59 PM

Bazı kişilere lüks gelebilir maliyetleri yüzünden ama benimde tavsiyem deniz sporları ile ilgili şeylerdir.Dalmak,balık tutma,kapalı yüzme salonlarında aktivitilere gitmek ve özellikle müzikal bir aletle ilgilenmek.En çok sevilende budur sanırım.Özellikle yeni bir müzik aleti çalmaya başlamak yeni bir dünyadır.İlk başlarda benimde yaptığım gibi öf pöf yapmakla geçebilir dersler ama yenibirşeyler öğrendikçe çaldığınız aletle insanlar sizi dinlemeye başladıklarında bunun gerçekten güzel bir his olduğunu anlıyorsunuz.En sıkıntı anlarda oturup bir parçayı öğrenmek son derece mutluluk verebilir.Kendinizi farklı bir dünya hissedersiniz.İlk bir kaç ay zor geçebilir ama ufakta olsa bir şarkı çaldığınız an son derece keyif vericidir.Başlamak istiyipte biraz çekinenler yapamam diyenler veya yaşım geçti diyenler varsa bunun kesinlikle yanlış düşünce olduğunu söylemek isterim.Dünyanın en güzel şeyidir müzik aleti çalmak.Hele müzik üretimi aşamasına gelindiğinde ise mutluluk inanılmaz düzeylere çıkar.Farklı bir dünyadır.Taksim tünel bölgesinde bolca gitar veya keman kursları veren yerler var oralara bir uğrayın bence. guitar smiliyface

hayatimdegisti 27-01-2007 09:03 PM

Özellikle dalma konusu çok ilgimi çekiyor.Bu konu ilede bir başlık açsam iyi olacak.İlgili bilgileri paylaşırız dalış ile ilgili kurslar videolar deneyimleri konuşabiliriz.
Gökçe ADA'da tüple olmasada şu gözlükler ile denizin altına bakmıştım.Gerçekten zamanın nasıl geçtiğini unutuyorsunuz.
Elbette tüple dalması daha keyiflidir.

periprensesi 27-01-2007 09:08 PM

eegr istanbuldaysaniz italyan kultur merkezinin aksam kurslari var. ankara ve izmirde de var sanirim. fiyatlari ve saatleri uygun. oraya bakabilirsiniz.

denizzined 27-01-2007 10:17 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Özellikle dalma konusu çok ilgimi çekiyor.

Çok güzel birşey bu.Genellikle insanlar denizin görünüşüyle manzarasıyla vs gibi konularla ilgilidiler ama olaya birde işten bakmak gerekli yani denizin içinden su altından veya üstünden.Ama farklı bir dünyadır o.Gerçekten bu dünyayı anlayabilmekte çok zordur ama anlayanlarda kopamazlar.

Denizcilerin hikayeleriyle ilgili güzel bir site:İçindeki resimlerle ve yazılarla olsun güzel bilgiler anılar bulmak mümkün.
http://www.ada.net.tr/denizkopugu/

Ayrıca bir Video:(Denizle şehir hatları vapur haricinde işi olmayanlar için biraz korkunç gelebilir. smiliyface

[youtube=425,350]IQbN3nnshOw[/youtube]

burdayım2006 28-01-2007 12:38 AM

evet periprensesi ben de bir kur italyan kültüre gitmiştim zaten partysmiley ama bıraktım sonradan..

kısmetse devam etmek istiyorum smileydance

hayatimdegisti 28-01-2007 12:41 AM

Ah bu bırakmalar yok mu...Bizim bir arkadaşta kursa gitmiş...Çokda hevesli.Sonunda herkes bıraka bıraka tek başına kalmış sınıfta..Kursu kapatmışlar.Bir sonraki grubu bekliyor.Bu dil kursları genelde yarıda bırakılıyor bunun nedenlerini ayrıca tartışabiliriz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM.