![]() |
Var mı Arkadaşlar Yeni Bir Aktiviteye Katılmak İsteyen Ayrıca bir Video:(Denizle şehir hatları vapur haricinde işi olmayanlar için biraz korkunç gelebilir. smiliyface Bu gerçekten harika bir video paylaşım için teşekkürler. İşte bilinçaltının güzelliği... Bana bilinçaltımdaki kodlar nedeniyle keyif veren ve keşke orada olsaydım dedirten bu görüntüler başka birine korkunç gelebilir.... |
Var mı Arkadaşlar Yeni Bir Aktiviteye Katılmak İsteyen Bende son beş altı yılımı tango yapmayı öğrenmek istemekle geçirdim.Bu isteğimi harekete geçirecek ateşleyici desteği beklemek yerine ufak ufak başlasam hiç fena olmayacak galiba! 8977 |
Var mı Arkadaşlar Yeni Bir Aktiviteye Katılmak İsteyen Ben de kesinlikle tango öğrenmek istiyorum 2 sene önce kesin karar verip bir kursa kayıt olmuştum fakat çoğunluk sağlanamadığı için kurs tango için açılmadı.Çoook üzülmüştüm ama eninde sonunda öğrenicem.tango çok özel ve anlamlı ,farklı bir dans smiliyface küçüklüğümden beri hayalimdir hatta kursa tango öğrenmek istediğimi söylediğimde genelde yaşlılar geliyor dediler halbuki dansın yaşı mı var? 789569 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM. |