Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Telkinlerden Önce Değişim İçin Neler Yaptınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/692-telkinlerden-once-degisim-icin-neler-yaptiniz.html)

planner 04-09-2010 01:04 PM

Cevap: Telkinlerden Önce Değişim İçin Neler Yaptınız
 
"Bir ton" kişisel gelişim kitabı okudum.:) "Bir ton" site dolaştım. Abartısız inanın. Araştırmayı ve okumayı çok sevdiğim için sürekli bir şeyler karıştırdım. Lakin itiraf ediyorum, hiçbiri telkinler kadar net sonuç vermedi.

Sonsuz teşekkürler.actionsmile

delimanyak 04-09-2010 02:16 PM

Cevap: Telkinlerden Önce Değişim İçin Neler Yaptınız
 
öncelikle merhaba..

üniye başlamadan önce zaten bir şeyleri sorgulamaya başlamıştım hayatımda en basiti her şeyin hayırlısını istiyorken neden kötü bir şey gelince üüzlüyoruz diye ve hayat çok sıkıcı çok monoton lanet olsun diyenleri bir türlü anlamazdım çünkü hayatı monotonlaştıranlar da kendileri diye düşünürdüm hep.. sonraa bir çok şey fark ettim hayatı sonuna kadar dolu dolu yaşama gibi.. derken ferrarisini satan bilge yi okumuştum ve kitabı okurken yeni aldığım kararlarla paralel olması beni çok mutlu etmişti dedim sultan doğru yoldasın devam et..

derken ikinci sınıftayken çok kırıldım çok üzüldüm aşk meselesi yüzünden kendimi çok kötü hissediyordum o neşe dolu kişilik ben değildim sanki.. böyle yüksek bir yere oturayım insnaları seyredeyim hayatı seyredeyim istiyordum ypatığım hiç bir şey bana zevk vermiyordu sürekli bir bunalım haller içeirsindeydim.. sonra sırf bir söz için kişisel gelişim kitabı olduğunu bilmeden şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır kitabını okudum ve resmeen beni tekrar hayata döndürdü tekrar unuttuğum şeyleri tekrar hatırlattı hayatımın dönüm noktası diyebilirim o kitap için.. gidenlere üzülmek yerine benimle kalan herkesin kıymetini bilmem gerektiğini farkettim ve bunun gibi bir çok şey.. : ) gerçekten o kitaptan sonra her şey daha yaşanılır hale geldi benim için.. ikikere okudum o kitabı benim değildi kitapçıda görünce dayanamayıp aldım ve üçüncü kez okudum ve kitap kalın kapaklı özel basımdı benim aldığım ve hala bir eşine daha rastlamadım : ) bu küçük ayrıntı bile beni deli gibi mutlu etmişti : ) en küçük şeylerden bile mutlu olurum da ben her daim : )

haa ne diyordum.. işte öyle öyle derken bir arladaşım kitap okuma alışkanlığı kazanmamı söylemişti ve kuantumla ilgili oku demişti o zamanda okudğum bir kitapta kuantumun bilimsel küçük bir açıklamasını anlatmışlardı.. dikkatimi çekmişti.. enerjinin küçük göremediğimi parçacıklara etkisi gibi : ) ama kuantum düşünce tekniği kitabına bir türlü elim varmıyordu kitapçıda -hangi kitabı alacağıma kitapçılarda karar veriyorum da ben- neyse işte olasılıksız ı okudum ben ve orada hayatta başımıza gelen her şeyin bir anlamı olduğunu çıkarmıştım olumsuz gibi gözüken şeyler bile biizm iyiliğimize çalışıyor diye sonucuna varmıştım ki olasılıksız da kuantum fiziğine değinen bir kitaptır..

derken bir gün yurtta kantinde kahvaltı yapıyorken televizyondaki programın dikkatimi çekmsiyle akşamına kuantum sıçramayı aldım..programda r.şanal konuktu ve anlatıyordu kendi dnaışanlarından örnek veriyordu falan.. kitabı okudukça daha çok ilgilendim düşücelerimi hep olumluya çevirdim inandım çok inandım ve hayatımdaki değişiklikleri fark ettikçe daha çok inandım daha çok mutluydum daha iyiydim.. tabi sonra kuantum düşünce tekniğini okudum daha da bir oturdu her şey kafamda.. en son bilinçaltınn gücü ile her şey tavan yaptı zaten ben de iki senede anca okuyabildim o kitabı çok ara vermiştim tekrar baştan okudum sonra..

en sonunda da burdayım : ) ve bu siteyi keşfetmenin benim için çok büyük bir lütuf olduğunu düşünüyorum..

emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..

telkinlerden önce de mutluydum hala mutluyum ve telkinlerin mutluluğuma daha çok katkı sağladığına inanıyorum ve eminim daha da güzel bir şekilde ilerleme kaydederim kendi hayatımda.. ve bu site sayesinde öğrenmem gereken bir çok şey olduğunu da fark ettim.. : ) teşekkür ederim çok teşekkür ederim... : )


konuya cevap yazma konusunda çok tereddüt etmiştim çok uzun tutcağımı bildiğimden ama engel olamadım kendime.. : )

reyna 04-09-2010 03:46 PM

Cevap: Telkinlerden Önce Değişim İçin Neler Yaptınız
 
kuantum kitabına başlıcakdım.kitapcıda kalmamış.sonra bu siteyle karşılaştım.buda benim için bir fırsattı değerlendirilmesi gerekir diye düşündüm.güven duygum yerlerdedir.onu kaldırmam için herşeyi değerlendirmeliyim.yoksa kafamdakileri büyütüp kurmakdan kendimi kaybedicem.3gündür güven telkinlerini dinliyorum ve mutluyum956kmusic45


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.