Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   aman allahım!!!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/615840-aman-allahim.html)

ELPARANOID 16-10-2010 08:57 PM

Cevap: aman allahım!!!!!

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773718)
aa bı dkka ben o kıtabı sankı hatırlıorum..evet bend eolmaıs gerekıordu.du arıyayımd abulrusam bedne okuyayım..

Elindeki kitabi bitirir bitirmez bence o kitabi okumaya basla .O kitap icin de ayrica baslik acip oradaki mukemmel cumleleri paylasirsan cok sevinirim))

the desert 16-10-2010 09:02 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773719)
Elindeki kitabi bitirir bitirmez bence o kitabi okumaya basla .O kitap icin de ayrica baslik acip oradaki mukemmel cumleleri paylasirsan cok sevinirim))

üşengecmısın sen?::))) sen başla o kıtaba da :)) bu seferde ben sana muhalefet yorumlar yapayım yada begeneyıp yorumlar yapayım.:)olmaz mı?

ELPARANOID 16-10-2010 09:05 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773723)
üşengecmısın sen?::))) sen başla o kıtaba da :)) bu seferde ben sana muhalefet yorumlar yapayım yada begeneyıp yorumlar yapayım.:)olmaz mı?

Ben resmen tembelim)) Ama bence yazabilirim. Buraya yazsam kizarmisin?)))

the desert 16-10-2010 09:08 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773725)
Ben resmen tembelim)) Ama bence yazabilirim. Buraya yazsam kizarmisin?)))

kızmam nıye kızcam?ama bılgıelr karışırr.....bence yenı bı konu ac..hadı tönbel ınsan:)) çalışma vaktiiiiiiiiiiiiiiii.hadi bakemmmmmmmmu859u859956k956ksevincli

ELPARANOID 16-10-2010 09:11 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773727)
kızmam nıye kızcam?ama bılgıelr karışırr.....bence yenı bı konu ac..hadı tönbel ınsan:)) çalışma vaktiiiiiiiiiiiiiiii.hadi bakemmmmmmmmu859u859956k956ksevincli

Tamam o zaman yeni baslik acip her gun bir az yazarim.

ELPARANOID 16-10-2010 09:42 PM

Basligi actim, senin sayende bu forumda ilk konum oldu. Ama o baslikta yalnizca Les Giblinin kitabinda olan bilgileri degil ek olarak kendi gozlemlerimi ve diger kitaplarda olan bilgileri de paylasmayi ugun buldum, muhalafet de sen olursun artik))

the desert 16-10-2010 10:28 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773735)
Basligi actim, senin sayende bu forumda ilk konum oldu. Ama o baslikta yalnizca Les Giblinin kitabinda olan bilgileri degil ek olarak kendi gozlemlerimi ve diger kitaplarda olan bilgileri de paylasmayi ugun buldum, muhalafet de sen olursun artik))

uyumuşum ya..:) ok.şimdi hemen bakıorum.ne demek olmam mı.:))y789

matri 16-10-2010 11:10 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773710)
bır efendı kaderını bılır cunku kararlarını kendı alır sorumluluğğu kendındedır.yapmaıs gereken tek şey duşunmek ve ıstemektır.
başkalarını takıp ettıgınızde ya da suru gibi yaşadığınızda veya bır tarıkada uye oldugunuzda bu gucu teslım edersınız uykuya dalarsınız.

bu kisimdaki yazilarin beni anlatiyor dostum, tesekkurler.
aslinda dusunup yapiyorum, fakat ne yazikki herkesi mutlu edemiyorum

the desert 17-10-2010 08:54 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773775)
bu kisimdaki yazilarin beni anlatiyor dostum, tesekkurler.
aslinda dusunup yapiyorum, fakat ne yazikki herkesi mutlu edemiyorum

herkesi mutlu etmek gıbı bı zorunluluğun yok zaten matri...edemessin de o yuzden ıcın rahat olsun.bı taraf muhakkak memnunıyetsız kalır...oda senın sorunun dıel zaten..boşver...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 AM.