![]() |
aman allahım!!!!! arkadaşlar super bır kıtap buldum siz eondan bahsedeceğim....şimdilik kıtabın adını vermıycem....sadece bazı cumleelr var.onalrı yazacağım....ve yorumlarınızı hemen bekliorum...harıka cunku yazacagım cumleler...keısnlıkle sındırırek okuyup yorumlarımıza yorum katalım cunku tek kelımeyle harıka.... |
Cevap: aman allahım!!!!! ^^başka birisinin sizi mutlu etmesini beklemek cok bencılce bır duşuncedır.siz mutluluğu haketmıorsunuz .nedenini bılıyormusunuz?eğer siz kendınızı mutlu olcaka kadar sevmıyorsanız bir başkası bu işe sıvanmayı neden ıstesin?bıldığım kadarıyla kımse ıstemez. |
Cevap: aman allahım!!!!! ...labirentten çıkarak kendınızı bulabılmenız ıcın bır gerçeği daha gözden gecırmek gerekıyor.hangı duşuncenın beynınıze girmesine izin verırseniz o gerçekleşir.bunun ıcındır ki doğru ve yanlış ıle yaşamak buyuk bır sınırlamadır.cunku bu yargılar duşunceyı böler,duygusal bılgelık kazandırcak tum duşuncelerın alınmasına izin vermez......... |
Cevap: aman allahım!!!!! ..........labırentte yolunuzu bulmadan once idrak etmenız gereken bır şey var.eğer duşunceyı yargılarsanız bılgı size erişemez,yargılamak gerçeği alabılmenıze sınır koyar.bunun ıcındır ki dilinizdeki olmak ve ızın vermek sözleri harıka sozlerdir.cunku bunlar superbılıncın sınırsız bılıncın gercekleşmesıne ızın veren yargısız biri olma halını belırtırler. |
Cevap: aman allahım!!!!! ..bır şey yapmayı arzu ettığnızı soyleyebılrısınız,ya da yapmak ıstemedığınızı..bunun ılle de ıyı yada kotu olduğunu hısettmenız gerekmez.sadece arzularınızın sızı yonlendırdiği yolda ılerleyın ve ıstedığınızı yapın..... |
Cevap: aman allahım!!!!! ...bırcoğunuz aklım karışıkd ersiniz.kım karıştırdı aklınızı bılın bakalım..sorumluluğu kabul edin..size aittir.kaanızın karışıklığını nasıl gıdereceksınız?isteyın..ruh sağlığı ıcın psıkolojı deıl sadece ıstek gerekır.hıc bır problemınız yoktur ki goz acıp kapayana kadar cozulmesın.bır tek bıle ..bır tane bıle.... |
Cevap: aman allahım!!!!! ...o hald eonemlı olan başınız agelen yaşadığınız olaylar (aksıyonlar)değil,sızın bu olaylara gosterdığınız tepkılerdir.(reaksıyonlar)cunku bu tepkılerınız sonucu bılgelık denen hazıneyı kazanırsınız. |
Cevap: aman allahım!!!!! hepınız bunu(hazıneyı)kazandınız ama henuz tam anlamıyla bılgelığe donuşturmedınız.cunku hala sucluluk duyma,başkalarını suçlama,guvensızlık,ve başarısızlık gıbı duygularla bunu golgelıorsunuz.sorumluluğu ustlenıp de ben yarattım dıyebıldıgınız anda artık ne sucluluk hısı nede başarısızlık kalacaktır.sadece kazanç ve bılgelık olacaktır.yaşamınızın sorumluluğu kendınız ustlendığınızde artık ebeveynınızı, kocanızı,sevgılınızı,karınızı,cocuklarınızı,yada herhangı bır başka şeyı suclamayacaksınız...artık nefret edemeyeceksınız,cunkusızın dışınızda avcı ve kurban kutuplarını yaratan yaratan bır nesne kalmayacaktır.o durumd asız kendınızı kurban olarak gorduğunuzden avcıdan nefret ederdınız.anladınızmı?yaşamınızın sorumluluğunu ustlenmenız bunları ortadan kaldıracaktır. |
Cevap: aman allahım!!!!! ruyayı yaratanında kendınız olduğunu ıdrak ettığınızde uyanıyorsunuz eve donuyorsunuz demektir.... |
Cevap: aman allahım!!!!! diyeee soyluo kıtabımızda....çok doğru arklar duşunsenıze bu yolla sf hastaları ıyıleşebılır..nasıl..sadece ruhumuzu olaylara karşı notr yapmamız gerekıo..salt onyargıdan arındırmamız gerekıo..mesela bızce kotu bı olayla karşılaştığımızda dırek aynı durumlard akotu dıe beynımıze algılatmanın yerıne eylemlerımızı pozıtıfe cevırmemız gerekıo..ya super...az once kıtabı okuyana kadar kendımı berbat hıssedıodum..aciz...ne yapcagını bılmeyen durumd.a.ancka şimdi kaşrılaştığım durumlar şimşek gıbı beynımde cakmaya başladı..super....sankı herşey yerıen oturdu bı anda... |
Cevap: aman allahım!!!!! ve hayatımızd akarşılaştığımız sorunları --dıkkat edın sorumluklar deıl sorunlar sıkıntılar---sorumluluğunu kendımız sırtlanırsak başkalarını suclamak yerıne....meselaaa ben onun yuzundne bu durumdyaım gıbı...yooo o sağlamadı sneın bu dumda olmanı sen arac yaptın onu bu duma duşmende sen ızın evrdın ve bu durumdasın..gibi....yaaa super bı duşunce sıstemi... |
Cevap: aman allahım!!!!! hem kendımıze guvenımız gelecek sorunalr karşısında dızlerımızın bagı cozulmeyecek sıcak sıcak terlemıycez kalbımız hızlı hızlı atmıycak...dıces kı hımm evet bu sorunu şole cozebılırız....dıyıp ustaca hamlelerle cozebılecegız....yanı ahlanıp vahlanıp sızlanmak olmıycak hayatımızda....cesurca sorunların ustune gıdıces.... |
Cevap: aman allahım!!!!! mesela bu sitede karşılaştıgım daha genc arkadaşlarımın ve zaman zaman benım de karşılaştığım bı sorun var....bende cok nadır oluo ama oldugunda da kendımı cok rhtsız hıssedıorum..başkalarıyla konuşurken mesela aklımdkaı cumleelrı tam kuramıorum kesık kesık oluo cogu zaman yanı bla bla..hımmm demek gıbı.komık oluo hatta sora kendıme kızıorum gelmışsın kaç yaşına hala bu hyecan nıye?vs die..sora aptal duruma duşumuş gıbı hıssedıorum.bazı ark larımı o kadar rahtsız edıokı topluluğa gırme duşuncesı burdna okudukça sankı ben yaşıor gıbı oluorum..şimdi sız bır topluma gırerken ne duşunuosunuz?muhtemelen kotu bı onyargı ah ışte konuamıycma şole olcka bole olcak..aslında yukarda da belırtıldığı gıbı onyargısız gırsenız bı yere....olay bıttı kendınız olcaksınız cunku aklınızda kurdugunuz hıbışı yok ve doal olcaksınız.harkıka bı duygu belkıde aptal ca esprıelr yapcaksınız ama tamamen kendınızı gosterceksınız safca..bence harıka bışı olcak..sora buna aılışcaksınız..zamanla olay bıtecek ve bole bı korkunuz kalmıycak...aslında ne kadar basıt sorunlar ve cozumlerı. |
Cevap: aman allahım!!!!! Alıntı:
|
Cevap: aman allahım!!!!! desert kitabın ismini versen o kadar heecanla anlatmışsı ki etkileyici olduğu herhalinden belli gerçekten merakettm |
Cevap: aman allahım!!!!! Biraz Osho, biraz Kryon kokuyor ama cymbella' ya katılıyorum, kitabın adını verirsen biz de hemen bulur, okuyup daha çok bilgi edinebiliriz gibime geliyor :) |
Cevap: aman allahım!!!!! oki..ramtha --eşruhlar :) hemen bugun alın o zaman beklıorum yorumlarınızı.. |
hah bende dıodum nerde elparanoıd..muhalefet olmadı hayret dıodumm tam kı sen geldin:))hoşgeldın...kesınlıkle o kadar kolay..hatta daha da kolay...sen olumlu duşunup beynınıde olumluya sevk edeceksın..soraa vucutsdal tepkılerınde olumlu olacak....sadece duşunce sıstemi...bend eşu an yapamıyorum ama yapıcam....ıstersen bı dene? |
|
Cevap: aman allahım!!!!! insan yapısı ve tabiat ne kadar derin ve karmaşıksa, bu hayatta o kadar basit ve kısa, ben de sf imişim yani bilmiyordum bunu fakat genel bir kaygı halim vardı, 2 aydır ilaç tedavisi 5-6 aydır olumlama hipnoz scriptleri falan derken baya iyi bir konuma geldim, eskiden ilkokul fotolarıma bakarken o ezik halim ne kadar gereksizmiş halbuki hepimiz ne kadar safmışız o yaşlarda ama ben boşuna ezikmişim diye düşünürdüm fakat içinde bulunduğum ana(at the moment) bu mantığı yansıtamazdım, şu anda çok farklı biriyim Allaha şükür, herşeyin çaresi var bu dünyada, yeterki buna inan ve odaklan... |
Cevap: aman allahım!!!!! keısnlıkleee smyrna1 sana sonuna kadar katılıorum..şu anda cıdden donum noktasındayım ya değişcem ya da boyle devam edıcem...ben değişmek ıstıorum...o yuzden bu kıtabı okuyup bıtırıp tekrar okuycam ve daha başkalrınıda ve sızlere aktarıcam..emın olun değişmek elımızde...sf mıyım bılmıorum ama..bazen kaygılarımın hemen hemen hepsıne yakınını sacma buluorum... |
Cevap: aman allahım!!!!! şimdiiiii bugunku bolumumuze kaldığımız yerden devam edelim bakalım.... |
Cevap: aman allahım!!!!! arkadaşlarrr yorumlaırnızı beklıyorummmmmmmmmmmmmmm |
Cevap: aman allahım!!!!! bir efendi kendı hakımıyeti altındaki herşeyden sorumlu olduğunu bilir.onun hakımıyetı altındakı şeyelr nedir bılıyormusunuz?kendı realıtesı ve yaşamı...bır efendı bunlardan sorumludur.o,butun ınsanlıktan değil sadece kendınden sorumludur..bu ıdrake varılması lıderlerı ortadan kaldırır.rahıplerı papazları ve de medyumlarıda.siz bır efendı ısenız hıcbır zaman başasına akıl danışmassınız..eğer başkalarındna tavsiye,öğüt beklıyorsanız kendınızı bılgelıkten uzaklaştıyorsunuz demektir.artık bır efendının neden yanlız yuruduğunu bılıyorsunuz.. |
Cevap: aman allahım!!!!! bır efendı kaderını bılır cunku kararlarını kendı alır sorumluluğğu kendındedır.yapmaıs gereken tek şey duşunmek ve ıstemektır. başkalarını takıp ettıgınızde ya da suru gibi yaşadığınızda veya bır tarıkada uye oldugunuzda bu gucu teslım edersınız uykuya dalarsınız. |
Cevap: aman allahım!!!!! tezahur etmemı(gercekleştırmemı)ıstıorsunuz?elınızde ekmek somunları yada altınlar mı olsun ıstıorsunuz?:(vs. bunlar benzetmeelr:))bırıelrının peşine duştuğunuzde bunları asla yapaamssınız..hep dışarıdalarda bır yerlerde bunları yapabılme gucu kazanmayı ıstyeceksınız.cunku ıcınızde bunları yapacak gucunuz kalmadı..o gucu başkasına teslım ettınız.bırılerının peşine duştugunuz yanıtları dışarılarda bır yerlerde aradıgınız surece gucunuzu bılgı edınme gucunuzu kaybedeceksınız.onun ışığı parlamayacak.. |
Cevap: aman allahım!!!!! ....özgur olmak için ozel bır şey olmanız gerekmez.sadece olmanız yeter.bu,butun gucunuze sahıp cıkmak ve ona ızın vermektir. |
|
Cevap: aman allahım!!!!! neelr hıssedıorsanız onları hıssetmek ıstedıgınız ıcındır.ancak farklı olmasını ıstedıgınız zaman değişecek.hıcbırşey hıckımse hıcbır gucınatcı kafalarınızı değiştiremez.. |
aa bı dkka ben o kıtabı sankı hatırlıorum..evet bend eolmaıs gerekıordu.du arıyayımd abulrusam bedne okuyayım.. |
|
üşengecmısın sen?::))) sen başla o kıtaba da :)) bu seferde ben sana muhalefet yorumlar yapayım yada begeneyıp yorumlar yapayım.:)olmaz mı? |
|
kızmam nıye kızcam?ama bılgıelr karışırr.....bence yenı bı konu ac..hadı tönbel ınsan:)) çalışma vaktiiiiiiiiiiiiiiii.hadi bakemmmmmmmmu859u859956k956ksevincli |
|
Cevap: aman allahım!!!!! Basligi actim, senin sayende bu forumda ilk konum oldu. Ama o baslikta yalnizca Les Giblinin kitabinda olan bilgileri degil ek olarak kendi gozlemlerimi ve diger kitaplarda olan bilgileri de paylasmayi ugun buldum, muhalafet de sen olursun artik)) |
uyumuşum ya..:) ok.şimdi hemen bakıorum.ne demek olmam mı.:))y789 |
aslinda dusunup yapiyorum, fakat ne yazikki herkesi mutlu edemiyorum |
herkesi mutlu etmek gıbı bı zorunluluğun yok zaten matri...edemessin de o yuzden ıcın rahat olsun.bı taraf muhakkak memnunıyetsız kalır...oda senın sorunun dıel zaten..boşver... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM. |