![]() |
Wanted... arkadaşlarrrrr....nsmr nickli arkadaşımıza yeni nick aranmaktadır.ilgilenenlere duyrulur.lütfen nickimizi burada paylaşalım.şimdiden hepinize teşekkür ederim.iyi ki varsınız...sevincli |
Cevap: Wanted... cansın sen tatlım birşey rica ediyorum öncelikle lütfen türkçe yazalım her yazımızı ne güzel bil dilimiz var ...(wanted degil) nsrm nin isim aramasına gelince de o ki bu başlığı sen açtın sana yakın birşey olsun istedim veeeeeeeee canımsınsen olabilir mi |
Cevap: Wanted... bendenede özgürkız nasıl ...sevgiyle kalın... |
Cevap: Wanted... Alıntı:
|
Cevap: Wanted... cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897 bende gülmeden geçemedim.......... |
Cevap: Wanted... :P kendimden şüpe ediyorum :S Arkadaşlar teşekkür ederim, ama vazgeçtim. Sanırım nick değiştirme işi biraz teferruatlıymış, sorun çıkarmak istemiyorum. Sağolun :) |
|
Cevap: Wanted... ya çok utandım tüh... şakaydı be anlamaınızmı |
Cevap: Wanted... bence gene bi düşünsün bu ismi ne dersiniz:))) |
Cevap: Wanted... enes ve özgürkız fena durmuyo bence |
|
Cevap: Wanted... özgür kız :D:D bana uyarlayalııımm; özgürlan sevincli |
Cevap: Wanted... canisimsen hoşuma gittii ::) ama sanırım statuquo devam etmeli :P |
|
Cevap: Wanted... |
Cevap: Wanted... http://3.bp.blogspot.com/_kB1gEUofK5...+1+kg+copy.jpg Çanakkale Dardanel sevincli Zaaaaahaaa :P |
|
Cevap: Wanted... Ya şimdi bi dakika ton balığıyla ne alaka??? hııı ?? ne demek istiyosun. Ton kadar ağırsın 1-2 tonluk varsın be Nilay mı demek istiyorsun haaaaaa???? |
Cevap: Wanted... khkh56khkh56khkh56 Allah ııımm khkh56 |
|
Cevap: Wanted... Yapımcısı olsamm, seni Jay Leno ya çıkartırııımm sevincli http://dirtywhiteblog.files.wordpres...e-jay-leno.jpg |
|
Cevap: Wanted... Yaa, hamdolsunn sevincli ee, diyecek bişey bulamadım?? :P |
|
Cevap: Wanted... yaa, belediye seçimlerinde levent i de açtılaar :D |
|
Cevap: Wanted... arkadaşllarrrr atışmalarınız süper olmuş ama ben bu konuyu açtığımı bile unutmuşum. |
Cevap: Wanted... birara tvde bir türk dizisindeki bir karekter herkese canımsın diyor du.çok hoşuma gider bu kelime benim.canımsın olsun enescim ne dersin. ? |
|
Cevap: Wanted... oluuurr ::) canimsinsen olsun amaa ::) |
|
|
|
|
Cevap: Wanted... mesaj attım, MAVİ İNCİ yapıyorum adımıı sevincli napıcaksın :P |
|
Cevap: Wanted... Allah Allaaaaahh!! amacın ne be senin khkh56khkh56 benim evcil sineklerimi yollamıyim orayaa ::) |
|
Cevap: Wanted... bi dur düşün baakem telif hakkı kimde, o adın sevincli iyi düşün ama khkh56khkh56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 PM. |