![]() |
Cevap: mutluluk gel Alıntı:
|
Cevap: mutluluk gel girlhahaçok teşekkür ederim.. mutluluğu seçiyorum... artık hayattan zevk almak istiyorum. zoru istemiyorum artık! şöööle oh be iyi ki yaşıyorum demek istiyorum..k8908 |
|
Cevap: mutluluk gel Daha yolun başındayım. Ama hızlı yol almak da bana bağlı.. Umarım başarırım. Değişmek, BEN i keşfetmek istiyorum. Sınırsız gücümü görmek ve yaşamak, mutluluğun hazzını taaa yüreğimde, tüm hücrelerimde hissetmekO0... O kadar iyisiniz ki; desteğiniz için çooook sağolunpartysmiley |
Cevap: mutluluk gel yapabileceğin herşeyi yapmaya ,olbileceğin herşeyi olmaya gücün var .ölümü istemekle kurtuluş olmaz.imkanların hala var olabileceğini göz ardı etmemeye çalış .kendi içindeki ruh gücün inanılmayacak kadar büyük ve muhteşem,yapman gereken öz gücüne bakman yeterli .hayat yaşamayı sevebileceğin kadar sana verecektir.istemekle güzel olan her şey istemeye bak çnk o zmn mücizeler gerçekleşmeye başlayacaktır.inanman yeterli sevgili zehranur.sevgiyle kalın yazıyı okuyan herkesin mutlu olması dileğiyle |
Cevap: ölüm gel asla bunu düşünme yaşamanın faydası sensin ,ufak bir üzüntü oldu diye böyle düşünme .hayat çok büyük mucizelerle dolu her şeyi yaşamakla hükümlüysek ,acılar tecrübe sahibi olmak içindir.sevgiyle kalın |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM. |